Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Institut přirozené cesty ke zdraví
Firma z kraje Jihlava

Poskytujeme masáže, meditace, EFT, reiki, autopatii, hypnózu, neurolingvistické programování, semináře a přednášky. Vše v příjemném rodinném prostředí.

Zobrazeno: 888x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování vysočina, chata, chalupa
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Chata na vysočině nabízí ubytování pro 8 osob, klidné prostředí a luxusní vybavení s internetem. Chata je zasazena ve vesnickém stavení s rozsáhlým dvorem. Je to velmi přívětivé místo pro milovníky lesů, cykloturistiky, pěší turistiky, houbaření, koupání výletů.

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Musil - tesařství
Firma z kraje Pelhřimov

Tesařství a pokrývačství. Opravy historických objektů - kostelů, zámků a hradů. Střešní vazby, srubové a roubené stavby. Překládané stropy, ručně tesané trámy, stavba lešení, šindelové krytiny, ošetření šindelové krytiny a krovů impregnací.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Agrokontrakt s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Výroba a prodej: pletený metrový textil, úplety režné a upravené, jednobarevné, potištěné, proužky atd.; materiály: 100% bavlna i směsové pleteniny, s elastanem i bez elastanu atd.. Výroba a prodej: textilních oděvů, prádlo dámské, pánské a dětské.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Autopotahy na míru od specialisty
Firma z kraje Jihlava

Hledáte-li výrobce pro autopotahy na míru pro Váš vůz, našli jste. Ušijeme Vám přesné autopotahy z více než 50-ti látek. Autopotahy vhodné i na sedadla s bočními airbagy. Potahy do auta dodáme dle vytížení výroby co nejrychleji.

Zobrazeno: 920x Zobrazit firmu
(0%)
BezvaSport.cz - sportovní oděvy, obuv
Firma z kraje Třebíč

Nabízíme kvalitní, značkové sportovní oblečení a sportovní vybavení pro jednotlivce, prodejny a teamy od značek Nike, Adidas, Puma, Reebok, Umbro, Converse, Asics, Crocs, Everlast, Lonsdale, Skechers, Fila. Fitness oblečení, obuv.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
ZEKO BUILD
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

ZEKOBUILD - Chytrá řešení pro vaše bydlení.Oborníci v naší firmě Vám rádi pomohou nalézt optimální řešení jak ve fázi hrubé stavby, tak při zřizování interiéru.U hrubé stavby se jedná o dřevocementové tvárnice s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. U interiérů celodřevěné schody a široký sortiment LED diodových žárovek, které výrazným způso...

Zobrazeno: 701x Zobrazit firmu
(0%)
APIS PRESS, s.r.o.
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Tiskárna a grafické multimediální studio, specializující se zejména na ofsetový, malonákladový a velkoplošný tisk a webdesign, včetně tvorby webových stránek.

Zobrazeno: 564x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Filipský - FILKO
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Naše firma - FILKO - se již od roku 1992 zabývá výrobou betonové střešní krytiny, která je před dokončením nastříkána dvěma vrstvami akrylátového laku. Postupně jsme naši nabídku rozšířili o výrobu a prodej stavebního řeziva a konečně o kompletní realizaci stavby a rekonstrukce střech.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
SZEDO Plast - jímky, septiky, bazény
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Specializujeme se na produkci nádrží vyrobených ze stoprocentního svařovaného polypropylénu, zejména na jímky, septiky, bazény a vodoměrné šachty. Náš sortiment tvoří jímky krychlové, válcové a atypické. Všechny jímky, které vyrábíme, jsou upraveny pro snadnou instalaci v terénu.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: - interiérových prvků jako jsou např. nerezové zábradlí, schodiště - strojně technologických řešení např. potrubní cesty, sila, násypky, ocelové konstrukce

Zobrazeno: 415x Zobrazit firmu
(0%)
Radek Matoušek
Firma z kraje Třebíč

Provádíme zprostředkování nákupování na největším aukčním portálu na světě, kterým je ebay. Stačí si pouze vybrat zboží na eBay a vyplnit náš formulář, vše ostatní vyřídíme za Vás. Nakupujte s CZECHeBay z celého světa za nejnižší ceny. ________________________________________________________

Zobrazeno: 687x Zobrazit firmu
(0%)
Keramika a sádrové formy
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Keramika - Keramické figury - Keramické zvony - Střešní doplňky - Sádrové formy. Zabýváme se výrobou sádrových forem pro keramiky. Zkušenosti máme s okrasnými doplňky pro střešní krytinu, počínaje klasickým kohoutem až po složitější a atypické figury. Dle přání zákazníka zhotovíme model a vytvoříme sádrovou formu. Je možné si také vybrat z našic...

Zobrazeno: 491x Zobrazit firmu
(0%)
PROFIHEATING s.r.o. Infratopení a infrasauny
Firma z kraje Třebíč

Nabízíme nízkoenergetické infračervené topné systémy a infrasauny - infratopení, infravytápění, nástěnné topné obrazy a infrasauny včetně veškerého příslušenství, bezplatného návrhu a montáže.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Firma z kraje Jihlava

Vyrábíme, dodáváme a montujeme širokou škálu plotů, pletiv, sloupků, branek a bran na různá použité oplocení rodinných domů, průmyslových objektů, sportovních areálů. Dále také prodáváme bezpečnostní oplocení.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Kunc
Firma z kraje Pelhřimov

Hudební nástroje, příslušenství, noty, zpěvníky, knihy aj. Dále nabízíme ladění a servis pian, prodej a pronájem, poradenství aj.

Zobrazeno: 827x Zobrazit firmu
(0%)
Bosch nářadí
Firma z kraje Třebíč

Kompletní sortiment nářadí Bosch. Kompletní sortiment nářadí profi i hobby řady vysoké kvality značky Bosch. V e-shopu najdete nářadí pro všechny potřeby: vrtačky, brusky, pily, horkovzdušné pistole, aku nářadí, zahradní techniku (sekačky, elektrické nůžky). Vetšinu položek dodáme do 3 dnů.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
DATACONN CZ, s. r. o.
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Reklamní agentura, grafické studio, fotografické služby a tiskárna. Od vizitek, letáků, plakátů, reklamních předmětů po bannery, billboardy a světelné poutače. Profesionální fotografování portrétů, dětí i těhulek.

Zobrazeno: 601x Zobrazit firmu
(0%)