Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Petra Trnková
Firma z kraje Jihlava

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Kompletní zpracování účetnictví, daňových přiznání. Ekonomické a finanční poradenství. Lektorská činnost

Zobrazeno: 682x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební firma - František Palán
Firma z kraje Jihlava

Komplexní dodávky novostaveb a rekonstrukcí z celého spektra pozemních staveb,ale zaměřujeme se především na stavby a rekonstrukce rodinných domů, montáže sádrokartonových konstrukcí, obkladačské práce, zdění tarasů a plotů,zámková dlažba.Zelená úsporám.

Zobrazeno: 493x Zobrazit firmu
(0%)
Malířství - Natěračství Lukavec Zdeněk
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Provádíme Malířské - Natěračské práce po celé ČR Naše neustále se rozvíjející firma nabízí tyto služby: - Malování interiérů - Škrabání maleb včetně rozmytí - Drobné zednické práce - Štuky, omítky .. - Sádrokartonářské práce - Podhledy, příčky, renovace umakartu ... - Nátěry dveří a zárubní - Izolační nátěry - Nikotin, mastnota, pr...

Zobrazeno: 532x Zobrazit firmu
(0%)
CEL-TEC.cz - Distributor a prodejce speciální elektroniky
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Jsme distributor a prodejce high-tech elektroniky CEL-TEC jako jsou mini kamera na helmu nebo do kapsy nebo Dixau překladače textů. Specializujeme se na svítilny LED nebo mini reproduktory.

Zobrazeno: 574x Zobrazit firmu
(0%)
BM-Bio
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů, mastí a lékárenských produktů. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravinové doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje. A to vše pro léčbu, ale i pro prevenci zdraví. Obchod je určen pro všechny kategorie lidí, od 1 do 100 let, pro děti, ženy i muže,...

Zobrazeno: 625x Zobrazit firmu
(0%)
Dispečerka - web na podporu řemeslníků
Firma z kraje Třebíč

Řemeslný portál dispečerka.cz je přehlídkou drobných řemeslníků, kteří jsou připraveni vyřešit Vaše problémy s nefunkčním zařízením, opraví Vám střechu, vodu, vyrobí a namontují nábytek atd. Jejich práci potřebujeme každý den.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Drastich, s.r.o.
Firma z kraje Pelhřimov

Služby v rámci lesnictví, nákup a prodej dřeva, těžba dřeva, harvestorová těžba, výkup lesů, prodej stromků, autodoprava

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
SKLOBENDL - sklenářství a rámování
Firma z kraje Třebíč

Sklenářství SKLOBENDL, veškeré sklenářské práce - zasklívání a rámování, lepení akvárií a nábytku, barevné obklady a montáže zrcadel. Naší specializací jsou skleněné příčky, dveře otvíravé i posuvné a sprchové zástěny.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Marian Mais
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Malování obrazů olejomalbou, rudkou, kresba portrétů tužkou. Malování na zeď v dětském pokoji a interieru.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
Šárka Severinová
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Prodej náhrádních dílů a spotřebičů na PB

Zobrazeno: 407x Zobrazit firmu
(0%)
Schody - Pemax
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Vyrábíme a montujeme ocelové a kombinované schody, schodiště, zábradlí, brány, střešní světlíky a ostatní lehké ocelové konstrukce.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Oční optika Dioptrické brýle
Firma z kraje Jihlava

Vadí vám vysoké ceny očního optika?Pak jste u nás dobře.Prodej dioptrických brýlí za velmi nízké ceny.Moderní kovové i plastové obroučky již za 450 kč.Možnost zábrusu vašich dioptrií také za velmi nízké ceny.Uvidíte že levněji to opravdu nejde.

Zobrazeno: 780x Zobrazit firmu
(0%)
Nadměrná obuv
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Obchod nadmerneboty.cz nabízí nadměrnou obuv, ponožky a další doplňky obuvi. Obuv je z kvalitních materiálů, vyrobená většinou v České republice zkušenými výrobci nebo značková obuv ze zahraničí. Pánskou obuv nabízíme ve velikostech 47 až 50 a dámské boty od velikosti 42. V nabídce jsou boty sportovní, společenské, trekingové, vycházkové, ...

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
KUNCPIANO
Firma z kraje Pelhřimov

Veškerý servis, prodej a pronájem pian, prodej všech hudebních nástrojů, not, zpěvníků a doplňků (eshop).

Zobrazeno: 731x Zobrazit firmu
(0%)
SunShield Fólie
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Profesionální instalace-protisluneční autofólie s doživotní zárukou, s atesty a homologací MDČR - Brno,Praha. Tónování autoskel vždy z jednoho kusu,bezchybný vzhled zatmavení jako z výroby. Zadrží az 65% tepla,99% UV filtr. Bezpečnostní fólie certifikát P1A P2A, EN ČSN 356, montáže po celé ČR. Okenní fólie protisluneční zrcadlové,privátní-pískov...

Zobrazeno: 829x Zobrazit firmu
(0%)
SMIP spol. s r.o.
Firma z kraje Třebíč

Projektujeme, vyrábíme a montujeme schody, schodiště a zábradlí. Kombinace ocel, dřevo, nerez, sklo. V nabídce schody hlavní, vedlejší, půdní, úsporná a úniková.

Zobrazeno: 564x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš Rybišár - autodoprava
Firma z kraje Jihlava

Firma Aleš Rybišár se zabývá silniční motorovou dopravou nákladní vnitrostátní a mezinárodní. Provozovanou vozidly do a nad 3,5 tuny.

Zobrazeno: 974x Zobrazit firmu
(0%)
Catalogio
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Moderní katalog odkazů, firem a vyhledávač zboží. Zaregistrujte svoji firmu či eshop a dejte o sobě na internetu vědět! Získejte nové zákazníky, kteří se budou rádi vracet. Jedinečná možnost propagace vašich stránek na Facebooku, Twitteru a Linkedin.

Zobrazeno: 726x Zobrazit firmu
(0%)