Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pokládka zámkové dlažby
Firma z kraje Praha-západ

Položíme Vám rychle a levně zámkovou dlažbu. Provádíme pokládku zámkové dlažby, obrubníků a ostatní zemní a zednické práce, včetně vytvoření podloží (kufru). Jsme schopni pokrýt celou ČR.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
3VH PLASTICS s. r. o.
Firma z kraje Benešov

Společnost 3VH Plastics představuje výrobně – obchodní společnost se zaměřením na vývoj, výrobu a prodej plastových výrobků, jež najdou uplatnění zejména ve stavebnictví, textilním, spotřebním a automobilovém průmyslu.

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
PRIN trading s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Internetový obchod BabyDream.cz Vám nabízí dětské a kojenecké zboží, jako dětské kočárky a dětské autosedačky, samozřejmě včetně doplňků, dětské židličky, postýlky, deky a fusaky, dětské hračky, odrážedla a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurování textilu
Firma z kraje Příbram

Naše společnost, Project & Engineering, vytvořila na základě podnětu od skupiny restaurátorů různého zaměření divizi Art & Engineering. Tato divize představuje především restaurátorské ateliéry, které kromě odborných restaurátorských prací mohou svým klientům nabídnout také spolupráci či poradenství v oblasti obnovy kulturních památek....

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
M express s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Zajišťujeme vnitrostátní a mezinárodní autobusovou dopravu pohodlnými vozy za příznivé ceny.

Zobrazeno: 691x Zobrazit firmu
(0%)
STIBA s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Moderní luxusní restaurace ve Zlíně Spirit restaurant Vám nabízí kvalitní gastronomii spolu s osobním přístupem, a to v nádherné prostředí u Kongresového centra Zlín.

Zobrazeno: 756x Zobrazit firmu
(0%)
Synergy Solution s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Společnost Synergy Solution s.r.o. se zabývá poradenskou činností v oblasti financí, managementu úspor, reklamy a marketingu. Provozuje Call centra a poskytuje náhradní plnění v celé ČR a na Slovensku. Další aktivitou je optimalizace a budování struktur moderního obchodu a zvyšování výkonnosti obchodních oddělení.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Lysák
Firma z kraje Benešov

Zpracování návrhů reklamní i nekomerční grafiky, práce v oboru fotografie, videa a softwaru.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Jiří Pernica
Firma z kraje Praha-západ

Provádíme stavební dozor, technický dozor na pozemních stavbách v České republice pro investora. Dále přejímku bytů a domů od developerů či stavebních firem pro budoucí majitele. Dozorovou činností se rozumí dle stavebního zákona č.183/2006 Sb. kontrola kvality, prostavěnnosti, kontrola soupisů provedených prací, rozpočtů, zakrývaných konstrukcí...

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Strnadová
Firma z kraje Praha-západ

Nabídka kadeřnických služeb, komplexní péče o vlasy, aplikace keratinu, prodlužování vlasů aj., prodej vlasové kosmetiky L´Oreal

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
AW Point s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Wellness hotel Amenity Zlín nabízí příjemné a pohodlné ubytování v moderně zařízených a plně vybavených pokojích, a to přímo v centru krajského města Zlín. Penzion Amenity Zlín, to je ubytování, wellness, masáže, kosmetika, pedikúra i sauna, právě pro Vás.

Zobrazeno: 641x Zobrazit firmu
(0%)
Regina Jindrová - Deratizace, úklid
Firma z kraje Příbram

Poskytujeme komplexní služby v oblasti úklidu-zajišťujeme pravidelné i generální úklidy všech typů objektů, čištění koberců, mytí oken a speciální čištění sportovních povrchů. Jsme specialisté v oborech DDD-spolehlivě vás zbavíme nežádoucích škůdců-hlodavců, obtížného hmyzu i choroboplodných zárodků.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
Merchandise pomotion agency
Firma z kraje Praha-západ

Široká nabídka marketingových, propagačních, produkčních a outsourcingových služeb zaměřených z velké části i na trh s rychlo-obrátkovým zbožím (FMCG).

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Dětské centrum Beruška o.s.
Firma z kraje Benešov

Dětské centrum Beruška Zlín nabízí široké spektrum aktivit pro Vaše dětí, ale i pro Vás! V průběhu roku pořádá jak pravidelné činnosti, tak i jednorázové akce. Dále nabízí hernu pro dětí a letní příměstské tábory.

Zobrazeno: 722x Zobrazit firmu
(0%)
Mobilní telefony levně
Firma z kraje Benešov

e-shop je zaměřen nejen na mobilní telefony s optimálním poměrem cena/výkon a souvisejícího příslušenství. Dále pak audio, video a foto elektroniku, výpočetní techniku i kancelářskou techniku.

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Ambruz&Dark
Firma z kraje Praha-západ

Jako součást skupiny Deloitte, úzce spolupracujeme s ostatními odborníky z oblasti daní, účetnictví, auditu, finančního poradenství a podnikového poradenství. Klientům tak poskytujeme komplexní pohled, odpovědi a řešení. Věříme, že s problémy lze naložit dvěma způsoby - vyvarovat se jich nebo je vyřešit. Řešení problémů našich klientů proto navr...

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
64bit.eu - Stickfish s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Stickfish je ICT firma specializující se na technologie enterprise Linux a UNIX. Naší strategií je dodávat ucelená řešení: od analýzy požadavků, nalezení nejvhodnější varianty až po školení a následnou technickou podporu nebo outsourcing správy. Poskytujeme řešení předních výrobců, jako jsou Oracle, Sun Microsystems, IBM, Red Hat, Oracle či VMwa...

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
WELLNESS HOTEL STEP pobyty, firemní akce
Firma z kraje Příbram

Poskytujeme ubytování v Praze s možností sportovního vyžití či relaxace v našem wellness centru s plaveckým bazénem, finskou a tropickou saunou. Dále je k dispozici squash, bowling, curling a golf indor. Pro firmy zajistíme firemní akce, konference, dále pak oslavy, svatby a svatební hostiny.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)