( ! ) Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_ENCODING" in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0006372936Application->run( ).../index.php:21
30.0022432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101

( ! ) Deprecated: substr_count(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/clients/client2/web2/web/subdom/firmy/libs/core/core_cache.php on line 86
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001362312{main}( ).../index.php:0
20.0006372936Application->run( ).../index.php:21
30.0022432200Cache->start_cache( ).../Application.php:101
40.0022432832substr_count( $haystack = NULL, $needle = 'gzip' ).../core_cache.php:86
Středočeský kraj | Přehled firem | KatalogFirem.net
Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
INNOVA Int. s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Žádosti o dotace. Profesionální poradenství a proklientský přístup v oblasti dotací z fondů EU. Nabízíme komplexní služby při zpracování žádostí o dotace, studií proveditelnosti, analýz a podnikatelských plánů. Administrace projektů a realizace výběrových řízení.

Zobrazeno: 373x Zobrazit firmu
(0%)
Fastro
Firma z kraje Praha-východ

Zabýváme se prodejem, servisem a montáží profesionálních chladících,mrazících a ohřevných zařízení pro obchod a gastronomii - cukrárenské vitríny, ohřevné vitríny, salátové vitríny, vinotéky a další.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Výživový poradce MUDr. Hana Mojžíšová
Firma z kraje Příbram

Individuální poradenství v oblasti výživy, úpravy hmotnosti a zdravého životního stylu. Kurzy zdravého vaření, semináře a besedy na téma zdravé výživy, zdravého hubnutí a změny životního stylu.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní ordinace
Firma z kraje Benešov

Stomatologické ošetření pro děti a dospělé v centru města Zlína.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Josef MOTL
Firma z kraje Kladno

Specializujeme se na zemní práce a to přesněji na vrtání vrtů a studní pro rodinné domy, chaty, hospodářské a průmyslové provozy. Zařídíme hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, ale také průzkumné, monitorovací atd ..

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Petzlshop.cz - Značkové outdoorové vybavení
Firma z kraje Praha-západ

Internetový obchod Petzlshop.cz se specializuje na špičkové outdoorové vybavení francouzské značky Petzl. Koupíte u nás kvalitní lana, mačky, postroje, přilby a další horolezecké vybavení a doplňky.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
Diva studio
Firma z kraje Příbram

Diva studio se věnuje péči o tělo i obličej pomocí přístroje francouzské výroby. Jedná se o neinvazivní a zcela přírodní formu hubnutí, péče o celulitidu, povislou kůži, vrásky a lymfu.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
Razak-shop: Elektronická ochrana zboží
Firma z kraje Příbram

E-shop Razak-shop.cz nabízí systémy elektronické ochrany zboží, spotřební materiál k RF a AM systémům, bezpečnostní obaly Alpha, spidery i mechanické zabezpečení počítačů. Provádíme také montáž a servis.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Pelety Brikety | EKOVY
Firma z kraje Kladno

Výroba a prodej pelet a dřevěných briket.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Malíř - malířské práce
Firma z kraje Kladno

Malířské práce jsou prováděny čistým způsobem. Stojíme si za kvalitou našich malířských a natěračských prací. Přijedeme, poradíme, nezávazně a zdarma Vám vytvoříme cenovou nabídku. Malířské, natěračské práce Vilím.

Zobrazeno: 436x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Václav Červinka
Firma z kraje Praha-západ

Nabízíme projektování výsadeb a konzultace. Provádíme kompletní realizace sadových a zahradních úprav.Dodáváme kvalitní školkařské výpěstky zejména z domácí produkce.Zakládáme trávníkové plochy výsevem i pokládkou travních koberců. Stavíme skalky, suché kamenné zídky, štěrkové cesty a valounová pole.Osazujeme květníky, svahovky a různý mobiliář...

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Kancelářské potřeby Kolín
Firma z kraje Kutná Hora

Prodej kancelářského zboží (papír, obálky, bublinkové obálky, pořadače, spisové desky, foliové složky, boxy) a obalového materiálu (strečové a bublinkové folie, lepící pásky). Nově nyní nabízíme potisk obálek logem Vaší firmy.

Zobrazeno: 546x Zobrazit firmu
(0%)
Kongresové centrum a hotel Zlín
Firma z kraje Benešov

Stylový hotel Baťov v Otrokovicích nabízí nejen ubytování, ale také možnost využití moderně zařízeného kongresového centra dostupného z města Zlín.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Kouzelník
Firma z kraje Praha-západ

Kouzelnické vystoupení pro děti má interaktivní charakter a děti se tak samy stávají přímou součástí kouzlení. Také jim máte možnost splnit tajný sen – naučí se kouzlit. Délka programu je na domluvě, cca 25 min.

Zobrazeno: 490x Zobrazit firmu
(0%)
Iveta Poláková
Firma z kraje Benešov

Externí zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, mzdy, personalistika, daňová přiznání. Zastoupení na úřadech pro drobné podnikatele (OSVČ) a menší firmy.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
ART-WOLF Engineering
Firma z kraje Praha-západ

Zařízení povolení stavby, poradenství, provádění inženýrské činnosti, zprostředkování podkladů k realizaci stavby a zastupování během stavebního řízení včetně závěrečné kontrolní prohlídky.

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
Sexy-hadriky.cz Spodní prádlo pro muže i pro ženy
Firma z kraje Mladá Boleslav

Sexy-hadriky.cz nabízí levné luxusní spodní prádlo pro muže i pro ženy. Koupit si můžete korzety, punčochy, košilky, boxerky, podprsenky, tanga, ale také značkové parfémy a další doplňkové zboží. Každý den navíc aktualizujeme nabídku o další nové produkty.

Zobrazeno: 408x Zobrazit firmu
(0%)
Jana PETRÁKOVÁ
Firma z kraje Praha-západ

Metoda kombinované přístrojové lymfodrenáže násobí efekt ošetření. V kombinaci se zeštíhlujícími a proticelulitickými ultrazvukovými přístroji a zábaly účinkuje násobnou intenzitou. Používáme lymfodrenážní i lymfomasážní přístroje.

Zobrazeno: 484x Zobrazit firmu
(0%)