Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
AutoHouser
Firma z kraje Příbram

Firma AutoHouser poskytuje kompletní péči o Vaše vozidlo. Nabízíme služby našeho autoservisu (servisní práce všeho druhu - pravidelné prohlídky, kontrola a sežízení geometrie, výměna skel, autoelektrikářské diagnostické práce, plnění klimatizací, kontrola brzd apod.), pneuservisu (prodej pneumatik, uskladnění pneumatik a výměna/přezutí pneumatik...

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
INTRACO MICRO, spol. s r.o.
Firma z kraje Příbram

Společnost Intraco Micro s.r.o. je specialistou na segment mikroskopy. Nabízíme prodej optických mikroskopů, zobrazovací techniky a příslušenství. V našem sortimentu také najdete mikroskopy do školních lavic i pro profesionální laboratorní účely.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Izoperfekta Trade
Firma z kraje Příbram

Izolace základů staveb proti vodě a radonu, plochých střech, teras, balkonů, bazénů, jezírek, nádrží a jímek. Profesionální jednání, nízké ceny, kvalitní práce.

Zobrazeno: 346x Zobrazit firmu
(0%)
CORK podlahy/terasy servis/pokladka
Firma z kraje Příbram

Jsme podlahářská firma, která zajišťuje poradenství, profesionální pokládku a servis. Nabízíme vysoce odolné podlahy s přislušnou certifikací do všech bytových a komerčních prostor s vysokým zatížením. Máme nejširší spektrum dřevěných, laminátových převážně plovoucích podlah rozmanitých vzorů, tvarů a vlastností. Kompletní sortimentent podlahový...

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
PROFIVYKLÍZENÍ - úklid a likvidace pozůstalostí
Firma z kraje Příbram

Vyklízecí a úklidová firma Profivyklízení nabízí zajištění vyklízení bytů a likvidaci pozůstalostí, vyklízení kanceláří, kancelářských prostor a dalších bytových či nebytových prostor. Prohlídka zdarma, výkup, konzultace při prodeji Vašich cenností. Volejte kdykoli, rádi Vám pomůžeme!

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Svoboda - SVOBTRANS
Firma z kraje Příbram

Jsme přepravní firma, která zajišťuje komplexní služby dodávkovými vozy ve vnitrostátní silniční nákladní dopravě do celkové hmotnosti 1,4t

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Living in Green
Firma z kraje Příbram

Zahradní architekt z ateliéru Living in green Vám pomůže zpracovat projekt zahrady podle Vašich představ. Navrhujeme zahrady, terasy a stejně rádi vyřešíme i zeleň v obci či veřejný park. Námi zpracovaný návrh zahrady obsahuje rámcový návrh zeleně, detailně řeší design zahrady včetně rozpočtu jednotlivých prvků a realizací na klíč. Pracujeme s c...

Zobrazeno: 352x Zobrazit firmu
(0%)
Sylva Krajčová Žaluzie SVK
Firma z kraje Příbram

Firma SVK dodává a montuje stínící techniku pro exteriéry a interiéry rodinných domů, bytů a také komerčních prostor.

Zobrazeno: 305x Zobrazit firmu
(0%)
Zekodo, s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Provádění zemních, výkopových či jeřábnických prací. Nabídka vyklízení půd a sklepů, odvozu suti a odpadů či sanace pozemků.

Zobrazeno: 310x Zobrazit firmu
(0%)
Cybergenics s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Investujte do tvorby profesionálního e-shopu. Vytvoříme vám efektivní internetový obchod, který vám skutečně vydělá peníze.

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
Garden Imp s.r.o
Firma z kraje Příbram

Výhradní zástupci firmy Garden Impressions pro Českou Republiku.Prodej zahradního nábytku, pronájem vlastních apartmánů, prodej zdravotních matrací a doprava.

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Realizace zahrad
Firma z kraje Příbram

Provádíme realizaci nových zahrad a trávníků, rekultivaci stávajících zahrad, kopletní zahradní servis a údržbu zahrad. Návrh zahrad zdarma.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Autoškola Nonstop
Firma z kraje Příbram

Autoškola NONSTOP se již řadu let zabývá přípravou nových žadatelů o řidičská oprávnění se zaměřením na skupinu moto Ao, \"B\" (osobní automobil) včetně výuky v anglickém jazyce a školení řidičů. Naše autoškola je vedená jako velmi kvalitní služba klientům s maximálním zaměřením na kvalitu výuky a výcviku. Dbáme na individuální přístup autoškol...

Zobrazeno: 640x Zobrazit firmu
(0%)
Jazyková škola Domluvte se
Firma z kraje Příbram

Jazyková škola nabízí individuální a firemní kurzy a další jazykové kurzy: angličtina , němčina, francouzština a mnoho dalších. Nové ceny, příjemné jednání, maximální přizpůsobení se Vašim požadavkům. Zkušení lektoři, příprava na zkoušky. S námi se domluvíte!

Zobrazeno: 659x Zobrazit firmu
(0%)
Kanalizace, instalatéři
Firma z kraje Příbram

Servis 24 hodin denně – provádíme instalatérské, kanalizační, zednické, topenářské, elektrikářské a obkladačské práce v Praze a okolí. Pracujeme rychle, kvalitně a spolehlivě. Poskytujeme havarijní servis.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Alois Dallmayr Automaten-Service s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Společnost Dallmayr je výhradním dovozcem značky Dallmayr pro ČR a SR. Zabývá se prodejem a pronájmem kávovarů, kávových automatů a kávy samotné. Mimo jiné také automatů na vodu a na potraviny. Samozřejmostí je kompletní servis těchto strojů a zajištění maximální spokojenosti všech zákazníků. Tyto stroje můžete nalézt v prestižních hotelech i ma...

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
Autopůjčovna KV car Praha
Firma z kraje Příbram

Autopůjčovna KV car s.r.o. Praha, nabízí krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozů značky Škoda. Možnost zapůjčení náhradního automobilu v případě nehody nebo poškození Vašeho vozu po dobu jeho opravy, včetně možnosti úhrady půjčovného pojišťovnou.

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
FUGU s.r.o.
Firma z kraje Příbram

FUGU navrhuje, vyrábí a prodává originální dekorace interiéru - vinylové samolepky na zeď.

Zobrazeno: 622x Zobrazit firmu
(0%)