Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
JK PC-SERVIS
Firma z kraje Příbram

Kvalitní počítačový servis nejen pro hlavní město Praha, ale i jeho okolí. Provádíme správu počítačových systémů, zálohování dat, síťová připojení, poradenství a jiné. Dále sestavujeme i počítače přesně na míru, dle přání zákazníka.

Zobrazeno: 578x Zobrazit firmu
(0%)
Malovaný textil, originální šperky
Firma z kraje Příbram

Prodáváme a vyrábíme malovaná trička, dále také malované mikiny, najdete u nás i malované tuniky či malovaná tílka. Prodáváme a vyrábíme originální šperky, náhrdelníky a náušnice.

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
Antonín Čacký
Firma z kraje Příbram

Provedu revize elektro - revize elektroinstalace, elektrospotřebičů a hromosvodu

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Return Value s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Rekonstrukce, novostavby, přístavby, vestavby, zaměření stávajícího stavu stavebních objektů - studie, projekty pro stavební povolení, prováděcí projektové dokumentace - inženýrská činnost - technické dozory - návrh interiéru na míru

Zobrazeno: 388x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zuzana Blažková - zahradní architektura
Firma z kraje Příbram

Nabízíme projektování zahrad rodinných domů na míru Vašim představám od modelace terénu zahrady, vysázení rostlin stromů a keřů, založení záhonů, skalek, jezírek či potůčků. Zajistíme kompletní realizaci Vaší zahrady, svěřte své starosti nám a Vy si užívejte a na zahradě odpočívejte.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Zepter Renáta Kozáková, poradenství: nádobí, kosmetika
Firma z kraje Příbram

Poradenství pro vybavení domácnosti, prodej nádobí a produktů značky Zepter: nádobí na vaření, uchování potravin, stolování, domácí spotřebiče a přírodní kosmetika pro celou domácnost. Individuální přístup a osobní dodání zboží včetně zaškolení.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Mihulka
Firma z kraje Příbram

Zámečnictví, kovovýroba

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Ondřej Šnobl  TREON projekční kancelář
Firma z kraje Příbram

Projekční kancelář, zpracujeme Vám projekt rodinného domu, garáže či chaty. Zajistíme všechny potřebné povolení na stavebním úřadě pro stavební povolení. Máme několik let praxe v oboru za sebou a řadu spokojených klientů. Zpracováváme projekty pro novostavby i rekonstrukce.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
Nadační fond Pomozte darem
Firma z kraje Příbram

Online dobročinný bazar provozovaný Nadačním fondem Pomozte darem. V bazaru je k dostání převážně oblečení. V online dobročinném bazaru nakoupíte dámské, dětské i pánské oblečení a další věci.

Zobrazeno: 726x Zobrazit firmu
(0%)
HERKULES
Firma z kraje Příbram

Nabízíme Vám úklidové služby, za rozumné ceny. Naše úklidová firma Herkules je profesionální firmou, která Vám nabízí kvalitní úklid v oblasti kancelářích, škol a školek,obchodních prostor, panelových domů,hotelů atd. Naše firma dbá na potřeby a přání zákazníků. V případě zájmů Nás kontaktujte

Zobrazeno: 388x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Gatyáš - čištění kanalizace
Firma z kraje Příbram

Čištění kanalizace a odpadu, instalatérské práce, nonstop havarijní služba Praha, odstranění havárií voda topení a kanalizace.

Zobrazeno: 399x Zobrazit firmu
(0%)
HESTI, spol. s r. o.
Firma z kraje Příbram

Autorizovaný prodej a servis vozidel MAN a užitkových vozů VW. Dále zajišťujeme prodej a servis návěsů a přívěsů značek Krone, Stas, Benalu, Möslein, Nooteboom, D-TEC, O.ME.P.S.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Cukrářství Havlíková
Firma z kraje Příbram

Zakázková cukrářská výroba. Svatební, narozeninové a jiné dorty, zákusky, svatební koláčky, vánoční cukroví. Ruční práce s použitím kvalitních surovin.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
DarTon Group, s.r.o.
Firma z kraje Příbram

Rybářské potřeby s kompletní nabídkou pro rybáře. Nabídka rybářských potřeb pro všechny druhy rybolovu. Rybářské potřeby Praha na serveru Zachytej.cz.

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Pilecký
Firma z kraje Příbram

V internetovém obchodu Provinium zakoupíte kvalitní, jakostní a přívlastková vína. Nabízíme vám vína s výtečným poměrem cena a kvalita pocházející ze známých vinařských oblastí.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Profesionální lasershow od UANDU TRIBE
Firma z kraje Příbram

Profesionální realizace lasershow, pronájem a půjčovna zábavních laser systémů včetně obsluhy pro Vaše party, diskotéky, kluby, open air festivaly, koncerty, městské slavnosti, firemní akce, oslavy, svatby, divadla, prezentace a reklamu všech výkonů barev!

Zobrazeno: 409x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Ladislav Míšek
Firma z kraje Příbram

Překlady z cizích jazyků - NĚMČINA, angličtina Počítače – poradenství Výuka cizích jazyků

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Realitní kancelář Praha – Top One reality
Firma z kraje Příbram

Hledáte nové bydlení nebo prostor pro své podnikání? Obcházíte realitní kanceláře Praha a stále nic? A už jste viděli nabídku realitní kanceláře TopOne reality? Nabízíme vám bohatý výběr bytů, domů, komerčních objektů i pozemků. A to nejen na území hlavního města, ale také v blízkém okolí.

Zobrazeno: 393x Zobrazit firmu
(0%)