Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Vinařství Zapletal Valtice
Firma z kraje Hodonín

výroba a prodej přívlastkových vín,ochutnávky vína v historickém vinném sklepě, řízené degustace vína.

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Dárky - zážitky
Firma z kraje Hodonín

Vyřídíme za vás dárek - zážitek. V jedinečném dárkovém balení je koktejl adrenalinu, divoké jízdy, relaxace a krásy. Otevřete si nebeské výšiny, vodní svět a romantiku. Najděte zdraví, emoce a překvapení. Dárky pro všechny. Darujte zážitek!

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Pneuservis Dagmar Holíková
Firma z kraje Hodonín

Nabízíme: Prodej pneumatik na osobní vozy ( na objednání) Montáž,demontáž pneumatik Vyvážení pneumatik Oprava plášťů pneumatik (studenou metodou) Oprava duší pneumatik (studenou metodou) Uskladnění sezónních pneumatik Lakování litých disků kol Údržbářské práce

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Magdalena Opluštilová
Firma z kraje Hodonín

ZFP akademie Magdalena Opluštilová je strukturální regionální kancelář ZFP akademie Břeclav. Poradci ZFP akademie zajišťují pro klienty ZFP finanční zprostředkovatelské služby. Specialisté ZFP akademie zajišťují hypotéky, penzijní připojištění, ad.

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
ibmont
Firma z kraje Hodonín

Výroba dvří a zárubní.Dveře posuvné, otočné, skládací, bezpečnostní.Dveře a zárubně foliové, laminátové, dýhované.

Zobrazeno: 581x Zobrazit firmu
(0%)
Plastové obaly PET a PE láhve - BOS Ladná
Firma z kraje Hodonín

Společnost BOS Ladná vyrábí obaly z PET a PE. Plastové obaly tvoří PET láhve, PE láhve, kanystry, uzávěry. PET láhve a PE láhve i uzávěry dodáváme v čirém provedení i vybraných barvách. Zajistíme výrobu formy podle tvaru láhve, který si vyberete.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Sedlák
Firma z kraje Hodonín

ZFP akademie Petra Sedláka Břeclav prostřednictvím kvalitních služeb finančních poradců ZFP akademie nabízí životní pojištění, penzijní důchodové připojištění, hypotéky, pojištění majetku, stavební spoření. ZFP akademie učí rozumět financím.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Vladimír Kos
Firma z kraje Hodonín

ZFP akademie prostřednictvím svých finančních poradců nabízí klientům ZFP akademie možnost uzavřít stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění, ale také hypotéku.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Vladimír Poliak
Firma z kraje Hodonín

ZFP akademie Vladimíra Poliaka patří mezi hlavní regionální kanceláře ZFP. Prostřednictvím ZFP můžete získat životní pojištění, stavební spoření, hypotéky, penzijní připojištění ad.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
Dandy s.r.o.
Firma z kraje Hodonín

Výroba a prodej zakázkových pracovních a profesních oděvů.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování vila Pálava
Firma z kraje Hodonín

Nabízíme ubytování v romantické vile uprostřed Pálavy (Pavlovské vrchy). Vila se nachází v obci Pavlov nedaleko města Mikulov. Z terasy je nádherný výhled na jezero s přístavem (vodní nádrž Nové mlýny). V ceně ubytování je návštěva vinného sklepa spojená s ochutnávkou.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradní technika
Firma z kraje Hodonín

Nabízíme zákazníkům kvalitní zboží, prodej náhradních dílů, záruční, pozáruční servis a poradenství v oboru zahradní techniky.

Zobrazeno: 773x Zobrazit firmu
(0%)
Anos
Firma z kraje Hodonín

Anos proces orientuje firmy na úspěch. Poradenství jak zvýšit prodej a zisk. Obchodní strategie. Školení profesionální prodej, firemní značka, příběh.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
Ruční nářadí Grandič
Firma z kraje Hodonín

Nabízíme velký výběr profesionálního elektrického a ručního nářadí pro odborníky a pro kutily. Vybrané zboží Vám nejen prodáme, ale i zapůjčíme za příznivé ceny.

Zobrazeno: 536x Zobrazit firmu
(0%)
Strejček Kovo - Dřevo
Firma z kraje Hodonín

-výroba tříděných vyspravovacích lodiček -čtyřstrané hoblovaní -tvarové frézování s pěti vřeteny -soustružení, frézování, broušení, obrážení, stříhání a ohýbání plechů, dělení materiálu -výroba jednoúčelových strojů, výrobních přípravků, zámečnické práce

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Aerzen Cz s.r.o.
Firma z kraje Hodonín

Dodáváme komplexní řešení při výrobě, úpravě a dopravě tlakového vzduchu a technických plynů (Deltech), zařízení na ochranu životního prostředí - ČOV, chladicí techniku, dmychadla a bezmazné kompresory Aerzen, kompresory BOGE.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk Bucňák
Firma z kraje Hodonín

Kvalitní dřevěné dárkové obaly, kazety a stojany na víno. Dřevěné stojany na víno vhodné na prezentaci vašich vín, i jako základ domácí vinotéky. Kapacity od několika lahví až po stovky.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
TOP taxi Mikulov
Firma z kraje Hodonín

Seriozní společnost - poskytující taxislužbu - s bohatými zkušenostmi v přepravě osob i zásilek, jejíž prioritou je spokojenost zákazníku, co se týká ceny, bezpečnosti a spolehlivosti. Přepravu poskytujeme klimatizovaným a velmi komfortním vozem Peugeot 607. Nabízíme také dlouhodobý pronájem vozu s řidičem za předem dohodnutou cenu. Také ví...

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)