Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
AM Solvo
Firma z kraje Hodonín

Společnost AM Solvo, s.r.o. je akreditována MŠMT, č.j.4750/2009-25.Pořádá vzdělávací kurzy, semináře a především nabízí moderní a účinné nástroje sebepoznání, seberozvoje: koučink a mentoring. Tyto aktivity jsou určeny pro firmy, školy i veřejnost. Dalším cílem je nabízet mediaci ( člen AMČR) obchodní, rodinnou, sousedskou…...

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ Břeclav
Firma z kraje Hodonín

kované ploty, plotové dílce, brány vjezdové posuvné, brány vjezdové křídlové, branky, zábradlí na schodiště, balkóny, mříže na okna i dveře, poštovní schránky, okenní zábrany na květiny, zahradní altánky, pergoly a kované ozdobné zahradní prvky, kované konstruce, další kované exteriérové i interiérové výrobky dle přání zákazníků...

Zobrazeno: 746x Zobrazit firmu
(0%)
Mandarine.cz
Firma z kraje Hodonín

E-shop Mandarine.cz je na trhu od roku 2004. Zabýváme se prodejem bižuterie, kabelek, opasků, šátků, peněženek a dalších módních doplňků. Náš sortiment obsahuje 800 - 1000 vzorů a je neustále obměňován podle módních trendů.

Zobrazeno: 464x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Kurdějov
Firma z kraje Hodonín

Hotel má kapacitu 160 lůžek v 54 pokojích, 3 x restauraci, největší vinotéku v ČR (cca. 500 vzorků), kongresový sál pro 220 osob, konferenční pro 160, 5 školících místností, 2 jednací salónky, vinný sklípek, 2 x krytý tenisový kurt, 4 x bowling s barem, wellness, parní i suchou saunu. Hotel Kurdějov nabízí kvalitní služby pro jednotlivce i k...

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Značkové oblečení - eshopsale.cz
Firma z kraje Hodonín

Internetový prodej značkového oblečení a obuvi a doplňkového sortimentu. V nabídce máme značky jako Adidas, Puma, Kappa, Reebok, Umbro, Lonsdale, Fila a další.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
METRIX - geodetické práce
Firma z kraje Hodonín

Provádíme geometrické plány, vytyčování pozemků, polohopisné a výškopisné zaměření pro projektantské práce, osazování staveb do terénu.

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
Dandy, s.r.o.
Firma z kraje Hodonín

Výroba a prodej pracovních a gastro oděvů na zakázku.

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
Dernika v.o.s. - deratizace, desinsekce, desinfekce
Firma z kraje Hodonín

Provádíme novými metodami deratizace bytových fondů, celoplošné deratizace měst a obcí, potravinářských zařízení, průmyslových areálů a závodů, společenských a zdravotnických zařízení, výroben, prodejen a skladů, rozvodových sítí atd. Dále se specializujeme na hubení obtížného hmyzu, zejména švábů, rusů, much, mravenců, blech, používáme nové pos...

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Manipulační technika, strojní zařízení
Firma z kraje Hodonín

Výroba, prodej a dodání strojních zařízení - automatické paletizační manipulátory, dopravníkové systémy, kompletní linky, mikrobiální filtry vzduchu, myčky přepravek a stájové technologie. Nabídka kvalitní, odborné projekční a konstrukční práce.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Alexander Krejčí
Firma z kraje Hodonín

Dovoz,prodej a distribuce vín.Vína z moravy a ze zahraničí.

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Musil / Obklady - dlažby
Firma z kraje Hodonín

Provádíme obklady, dlažby a rekonstrukce koupelen

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura Onýsek - Eva Nekvapilová
Firma z kraje Hodonín

Milé maminky, milí tatínkové, hledáte někoho na úklid Vaší domácnosti? Někoho, kdo Vám pohlídá Vaše dítko, kdo Vám pomůže s nákupy? Kdo vysvětlí dítěti to, co si už vy nepamatujete? Pak je tu právě pro Vás agentura Onýsek se svojí širokou nabídkou služeb pro domácnost. www. onysek.cz, info@onysek.cz, 724001433

Zobrazeno: 784x Zobrazit firmu
(0%)
F.T. Servis
Firma z kraje Hodonín

F.T. SERVIS Nabízíme zákazníkům kvalitní zboží, prodej náhradních dílů, záruční, pozáruční servis a poradenství v oboru zahradní techniky.Prodejní a servisní autorizace u firem jako:BRIGGS & STRATTON, SOLO, BRILL, MOTOR JIKOV, AMA, DAKR, KOHLER,HECHT, ECHO, CLABER, BLUBIRD, WISCONSIN..aj.

Zobrazeno: 729x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zdeňka Kalužíková
Firma z kraje Hodonín

Zabývám se vynětím ze zemědělského půdního fondu (vynětí ze ZPF). Připravuji trvalé vynětí i dočasné vynětí. Vynětí chystám zejména pro stavebníky.

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
JH-Pocitace.cz - nejlevnější ve světě PC
Firma z kraje Hodonín

Projekce, prodej, montáž, servis a revize - Počítače, tvorba www aplikací, zabezpečovací a kamerové systémy, pohony bran a vrat, digitální a satelitní televize, domácí automatizace.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
Docházkový systém Docházka 3000
Firma z kraje Hodonín

Docházkové a přístupové systémy, vyhodnocení pracovní doby, evidence práce, podpora mezd, docházkové terminály na čipy a karty. Vše v jediném systému za bezkonkurenční cenu. Vyzkoušení zdarma.

Zobrazeno: 590x Zobrazit firmu
(0%)
Tvůrčí kurzy
Firma z kraje Hodonín

Odborné a rekvalifikační kurzy, některé s doložkou MŠMT, zvláště obory tvůrčí psaní, žurnalistika, vyšší gramotnost, předtisková příprava textů, dramatika, digitální fotografie. Překlady a tlumočení, editace, redigace, jazykové redakce a korektury textů; průvdcovské služby.

Zobrazeno: 854x Zobrazit firmu
(0%)
DD PNEU,s.r.o.
Firma z kraje Hodonín

Autodoplňky, sněhové řetězy AutoSock, Pewag, Pneuměřiče Michelin, Lepící sady, Opravné sady defektů pro osobní vozidla a motocykly, 2-letá prevence průpichů pneu a duší Slime. www.snehove-retezy.eu E-shop: velkoobchod a maloobchod.

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)