Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
DONTIS - Svět spánku
Firma z kraje Beroun

Specializovaná prodejna zaměřená na prodej zdravotních matrací, lamelových roštů, postelí, ložnic, skříní, komod a lůžkovin.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Vondruška
Firma z kraje Beroun

Autopůjčovna Artes CZ Vám nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy všech tříd vozů značky Škoda, Ford, VW, Opel a též možnost zapůjčení náhradního automobilu v případě nehody nebo poškození Vašeho vozu po dobu jeho opravy, včetně možnosti úhrady půjčovného pojišťovnou.

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Luděk Augusta - truhlařství
Firma z kraje Beroun

Vaše truhlářství – nabídne a vyrobí to, co jinde nekoupíte. Vyrábíme zakázkový nábytek, doplňky a vše další podle vašeho přání. Vyberete si materiál, ze kterého chcete vyrábět. Nabízíme různé druhy povrchové úpravy – lakování, moření, impregnace.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
Miluše Kolářová
Firma z kraje Beroun

Dovoz a distribuce bytového textilu do ložnice, koupelny a kuchyně. Povlečení, prošívané přikrývky, deky, ubrusy, župany, ručníky, ložní a bytové prádlo Gabel, Vallesusa, Bottega Tessile Fiorentina. Velkoobchod a maloobchod.

Zobrazeno: 409x Zobrazit firmu
(0%)
SJV Kovodesign
Firma z kraje Beroun

Zámečnická a kovářská výroba, montáž bránových pohonů a sekčních vrat Olympsdoor.

Zobrazeno: 663x Zobrazit firmu
(0%)
Luboš Vosička
Firma z kraje Beroun

Zemní a výkopové práce rypadlo-nakladačem CAT 428.

Zobrazeno: 557x Zobrazit firmu
(0%)
MONEYGATE s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Poskytování nebankovních úvěrů, nebo půjček z vlastních zdrojů a zajišťování nebankovních úvěrů a půjček ze zdrojů a prostředků přímých investorů.

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Autoservis,Pneuservis
Firma z kraje Beroun

kompletní servisní prohlídky automobilů všech značek, včetně dodání náhradních dílu.LIKVIDACE VRAKU.opravíme Váš vůz na počkání nebo v nejkratším možném termínu. Vyřídíme pojistné podmínky,zapujčení náhradního vozidla při NEHODE.Pneuservis,výfuky.VÍCE na WWW.AUTOSERVIS-FILIP.CZ Benešov

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Laguna ***
Firma z kraje Beroun

Hotel Laguna leží přímo u přehradní nádrže Slapy. Svou vyjímečnou polohou je ideálním místem pro pracovní i odpočinkové aktivity společností a rekreační pobyty.

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
autoservis pneuservis
Firma z kraje Beroun

KOMPLETNÍ SERVIS VČETNĚ PNEUSERVISU,PRODEJ PNEU,OPRAVA PNEU,ČIŠTĚNÍ INTERIERU,AUTOSKLO,TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ,NÁSTŘIK PODVOZKU A DUTIN WAXOIL,ZAŘÍZENÍ STK,KAROSÁRNA,POJISTNE UDÁLUSTI-PU

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Eltsen a.s.
Firma z kraje Beroun

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, výroba hlavolamů, her, hraček. Vnitrostátní a mez. doprava a spedice, celní deklarace. Ubytovací služby - Pension Konopiště. Provoz 2 muzí historických motocyklů (Konopiště, Netvořice).

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
STASTO Automation s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Pneumatické prvky VESTA. Šroubení a fitinky C-Matic. Kulové kohouty, pneupohony Valbia, Valpres. Ruční i automatické ventily a klapky uzavírací a regulační – sedlové a koaxiální - Schubert&Salzer, Müller Coax, ODE. Polohovací stoly a manipulátory Weiss.

Zobrazeno: 351x Zobrazit firmu
(0%)
Panství Jemniště
Firma z kraje Beroun

Zabýváme se lesnictvím, zemědělstvím, rybářstvím, prodejem a výkupem dřeva. Vyrábíme stavební a truhlářské řezivo, prodáváme štípané palivové dříví a brikety z biomasy.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
Střešní světlíky - RWA systémy s.r.o.
Firma z kraje Beroun

RWA systémy - Český výrobce střešních světlíků. Dodáváme střešní světlíky bodové, pásové, světlíky sedlové, zařízení pro odvod tepla a kouře, denní a požární odvětrání ve stavebnictví a atypická prosklení. Montáž a servis střešních světlíků.

Zobrazeno: 352x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Klauz
Firma z kraje Beroun

Rodinné domy na klíč pro Vaši maximální spokojenost. Hlavní činností naší společnosti je výstavba rodinných domů. Projekty rodinných domů v nabídce. Stavební, poradenská, projekční a realitní činnost.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Stavebnice-hračky, Lego, Playmobil
Firma z kraje Beroun

Internetový prodej hraček a stavebnic značek Lego, Playmobil, Mattel, Fisher Price, Eichhorn. Veškeré zboží nabízíme za nejnižší možné ceny. Díky online propojení s dodavateli vidíte, zda je zboží skladem. Většina objednávek expedována druhý den. Ceny poštovného již od 0 Kč! Zásilky zasíláme prostřednictvím České pošty nebo PPL....

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevostavby na klíč JETAS s.r.o. montované levné dřevostavby
Firma z kraje Beroun

Firma Dřevostavby JETAS s.r.o. nabízí levné montované nízkoenergetické dřevostavby na klíč či na zakázku. Firma má k dispozici pilu u Benešova u Prahy, kde lze koupit polotovary ze dřeva nebo v základu opracované dřevo k dalšímu zpracování a využití. Firma JETAS s.r.o. dělá základy k dané dřevostavbě, obvodové stěny tzv. plášť domu i střechy, ko...

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Prima Školka
Firma z kraje Beroun

Prima Školka je zařízení určené pro hlídání dětí od 3 let. Nacházíme se v rodinném domku v blízkosti Prahy. Naší filosofií je individuální přístup k dětem i rodičům. Výhodou pro rodiče je možnost sledování dítěte přes webkameru.

Zobrazeno: 642x Zobrazit firmu
(0%)