Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Benti - Bytový dům Husovo náměstí Benešov
Firma z kraje Beroun

Nový bytový dům s 95 byty a 189 parkovacími místy na Husově náměstí v Benešově. Vybere si opravdu každý, nabízíme byty od velikosti 36,3m2 až po 99 m2 v dispozicích: 1+kk, 2+kk a 3+kk V ceně každého bytu je sklep.

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Úsporné topení, krby, zateplení levně
Firma z kraje Beroun

Prodáváme litinová kamna, krbové vložky, biokrby, krbové vložky se sekundárním spalováním, kouřovody a kotle na biomasu Atoma. Dále regulace komínového tahu, pomocí kterého lze uspořit palivo. Doprava po celé ČR je zajištěna.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Halva
Firma z kraje Beroun

Prodej mobilních telefonů, netbooků, fotoaparátů, MP3, MP4, MP5, výrobků pro sportovní vyžití, hraček, oblečení, bazar lyží, second hand.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Jankovský - Nábytek
Firma z kraje Beroun

Prodej kvalitního nábytku, kuchyní, ložnice, matrace, sedací soupravy, dětské pokoje a výroba nábytku na zakázku. Plovoucí podlahy, lina a koberce. Online prodej nábytku.

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Vidrna Lukáš
Firma z kraje Beroun

Hudební produkce na Vaší svatbu, firemní večírek, oslavu životního jubilea...

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Zámečnictví Agrotes s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Vyrábíme ocelové konstrukce, haly, přístřešky, schodiště a zámečnické prvky jako zábradlí, lávky, brány, vrata, mříže a kování. Nabízíme oplocení objektů, kovářské práce, autodoprava vozy Avia, Liaz s hydraulickou rukou a Liaz kontejner.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Trnka - Hračky, Jindra Šmídová
Firma z kraje Beroun

Naše firma vyrábí dětská hřiště již 34 let. Naše dětská hřiště jsou bezpečná. Na každý herní prvek, pokud to vyžaduje zákon, máme vystaven certifikát České státní zkušebny, který potvrzuje, že vše je v souladu s normou ČSN EU.

Zobrazeno: 719x Zobrazit firmu
(0%)
Ballanc board shop
Firma z kraje Beroun

Kamenný a online skateshop. nabízíme vše pro skateboard a snowboard předních světových i tuzemských značek: DC shoes, DVS shoes, Lakai, Fallen, Osiris, Horsefeathers, Meatfly, Matix, Vehicle, Kill skateboards, Darkstar, Nitro, Gravity a další. Hardware, skate boty, Zimní bundy, snowboardy, Mikiny, trika, čepice

Zobrazeno: 828x Zobrazit firmu
(0%)
Ezzoklima - Radim Pitela
Firma z kraje Beroun

Prodej, montáže, servis projedkce a opravy pro klimatizace, vzduchotechniku, ventilátory, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, čističky vzduchu, odvlhčovače a zvlhčovače

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
GASTROŠULC s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební práce Benešov, stavební firma Benešov, zedníci
Firma z kraje Beroun

Profesionální stavební práce a zednické práce. Stavební firma Mašek se specializuje na fasády, zateplení fasád, stavby RD, rekonstrukce bytu, rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce RD, rekonstrukce nebytových prostor. Provádíme i obkladačské práce, sádrokartonářské práce, malířské práce.

Zobrazeno: 428x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Pavel Starosta, Ubytování u moře
Firma z kraje Beroun

Nabídka ubytování v Černé Hoře, Bar, Utjeha, Veliki Pijesak a Kalábrii, Tropea v apartmánech a studiích s vlastní dopravou. Informace o Černé Hoře a Itálii. Tipy na zajímavé výlety.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Cestovní a eventová agentura EVENTtour.cz
Firma z kraje Beroun

Cestovní a eventová agentura EVENTtour.cz nabízí levné a kvalitní zájezdy do celého světa. Na letošní sezónu jsme připravili speciální nabídku last minute do exotických destinací. Nezapomínáme ani na rodiny s dětmi a všechny ostatní, kteří si chtějí užít pohodovou dovolenou u moře, na horách, v lázních nebo při poznávání nových zemí vlastní dopr...

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
JPK Truhlářství
Firma z kraje Beroun

3D návrh tvoříme zdarma u Vás doma. Vyrábíme kuchyně, skříně a pokládáme plovoucí podlahy. Poskytujeme kompletní servis, ale i jednotlivé dílčí služby. Prodáváme spotřebiče, polotovary, kování a ostatní materiály.

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
T. company, s.r.o. podnikání v Rusku
Firma z kraje Beroun

Kompletní servis služeb na území Ruské federace a vstup na ruský trh. Prověření bonity a důvěryhodnosti potenciálního, stávajícího partnera, registrace firem, právní poradenství, daňové poradenství, zprostředkování obchodu a vymáhání pohledávek.

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Vaše truhlářství – zakázková výroba nábytku
Firma z kraje Beroun

Vaše truhlářství – nabídne a vyrobí to, co jinde nekoupíte. Vyrábíme zakázkový nábytek, doplňky a vše další podle vašeho přání. Vyberete si materiál, ze kterého chcete vyrábět. Nabízíme různé druhy povrchové úpravy – lakování, moření, impregnace.

Zobrazeno: 392x Zobrazit firmu
(0%)
Škola paraglidingu, motorové létání
Firma z kraje Beroun

Provozujeme školu a kurzy motorového a bezmotorového paraglidingu a seznamovací tandemové lety. Vyrábíme rámy, podvozky a tříkolky poháněné motory Rotax. Kurzy bezmotorového létání, servis paramotorů.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
DONTIS
Firma z kraje Beroun

Zabýváme se vybavováním kancelářských prostorů kancelářským nábytkem a kancelářskými židlemi.Dále se zabýváme vybavováním hotelů a penzionů ubytovacím nábytkem. 3D grafické návrhy zdarma.

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)