Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Taneční klub Starlite Praha, o.s.
Firma z kraje Žatec

Taneční klub Starlite Praha se zabývá přípravou párů na taneční soutěže v latinskoamerických a standardních tancích a nacvičováním formací. Nabízí svým členům možnost využívat tréninkové prostory 365 dní v roce, 24 hodin denně. Nabízí vystoupení taneční formace i sólových ukázek párů z klubu. Vystoupení jsou vhodným doplňkem významnějších společ...

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Lázeňské pobyty v ČR a EU
Firma z kraje Ústí nad Labem

Kompletní nabídka lázeňských hotelů a lázní v České republice a EU. Nabízíme lazeňské pobyty, relaxační pobyty, pobyty pro seniory, svatební pobyty a víkendové pobyty. Nejúspěšnější prodejce v oboru vánoční a lázeňské dárkové poukazy. Vyberte si z nabídky

Zobrazeno: 787x Zobrazit firmu
(0%)
Zubní s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zubní s.r.o. poskytuje kompletní stomatologické služby na jedné adrese. Moderní zubní ordinace, dentální hygiena, estetická stomatologie, bělení zubů, zubní implantáty, léčba paradentózy, protetická stomatologie, zubní můstky, RTG, zubní laboratoř

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Laser Esthetic - plastická chirurgie Praha
Firma z kraje Žatec

Klinika LASER ESTHETIC, plastická chirurgie – ambulantní tumescenční liposukce, plastické operace nosu, prsů, břicha, očních víček. Plastická chirurgie v kombinaci s laserovou dermatologií. Profesionální přístup, nejnovější technologie.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Grupo Capoeira Praga - brazilské bojové umění
Firma z kraje Žatec

Grupo Capoeira Praga - brazilské bojové umění capoeira - kombinace bojových, tanečních a akrobatických prvků. Grupo Capoeira Praga je skupina bojovníků Capoeiry dvou českých škol pod vedením brazilských mistrů, která předvádí toto původní bojové umění veřejnosti formou vystoupení i výuky jeho základních prvků.

Zobrazeno: 753x Zobrazit firmu
(0%)
Tenisová škola ESO
Firma z kraje Žatec

Tenisová škola pro děti, mládež i dospělé. V naší nabídce naleznete individuální tréninky, skupinové tréninky a možnost sparingů. O letních prázdninách pořádáme tenisové kempy. Možnost výuky v anglickém nebo německém jazyce.

Zobrazeno: 630x Zobrazit firmu
(0%)
Soukromá klinika plastické chirurgie
Firma z kraje Žatec

Hlavní činnosti Esthe - plastika jsou estetické operace a plastická chirurgie. Filosofií Esthe – plasticka je poskytovat klientovi komplexní služby plastické chirurgie.

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
Esthé - Klinika estetické medicíny s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Naše laserové centrum Vám nabízí služby z oboru korektivní dermatologie, dermatovenerologie a otorinolaryngologie. Pokud Vás trápí nadměrné pocení, vrásky nebo chrápání, pomůžeme Vám.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Relaxační lázně JUPITER - HAPPYLIFE s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nabízíme odtučňovací a relaxační lázeňské procedury, relaxační víkendy, lymfodrenáž a lymfatické, baňkové vakuové masáže, parní lázně a bahenní koupele, kúry na bolavá záda, formování postavy, odstranění celulitidy a vacupress.

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Volejbal SK Meteor Praha - pronájem kurtů
Firma z kraje Žatec

Pražský volejbalový oddíl - pronájem volných antukových volejbalových kurtů (hřišť) - možnost pronájmu celého sportovního areálu se 7 kurty.

Zobrazeno: 661x Zobrazit firmu
(0%)
Česká tenisová škola
Firma z kraje Žatec

Tenisová škola v Praze, dovolená s tenisem a víkendové pobyty, hala Hloubětín, turnaje.

Zobrazeno: 763x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 4 5 6 7 ››