Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Fitshop.cz - prodej posilovacích strojů
Firma z kraje Benešov

Prodáváme posilovací stroje pro domácnost i posilovny. Specializujeme se na posilovací lavice, rotopedy, trenažery, činky a další fitness vybavení. Provádíme profesionální montáž i servis. Při nákupu nad 25000 Kč doprava zdarma. Kettler, FormerFit.

Zobrazeno: 765x Zobrazit firmu
(0%)
Pravidla golfu přehledně do kapsy
Firma z kraje Kolín

Naše příručka s golfovými pravidly je voděodolná, vejde se do kapsy u kalhot a všechna pravidla jsou přehledně doplněna obrázky. Všechny informace ke hře máte prakticky a přehledně po ruce. Obrázky navíc zaručí, že vše přesně pochopíte!

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
Kontaktní čočky levně
Firma z kraje Česká republika

Ušetřete při nákupu kontaktních čoček! Nabízíme kontaktní čočky dioptrické, barevné, roztoky a další příslušenství a to vše levně a výhodně.

Zobrazeno: 542x Zobrazit firmu
(0%)
Relaxační studio Lena
Firma z kraje Pardubický kraj

Provoz relaxačního a nehtového studia vybaveného podtlakovým pohybovým systémem Vacushape a lipolytickými vibračními trenažéry.

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Energy centrum
Firma z kraje Pardubický kraj

Internetový obchod s bylinnými preparáty a regenerační kosmetiky Energy. Přípravky z pentagramu - Gynex, Vironal, Korolen, Renol, Regalen.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Seskoky padákem
Firma z kraje Česká republika

Tandemové seskoky a kurzy seskoků padákem z výšky 4000m. Výcvik ve větrném trenažéru přímo na letišti v Kolíně. ATF/IAFF kurzy.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Mosconi - plavky
Firma z kraje Praha-západ

Výhradní dovozce španělské značky Mosconi plaveckého a sportovního vybavení. Veškeré plavecké pomůcky, plavky, sportovní plavky, závodní plavky, plavecké kombinézy. Triatlon, vodní pólo.

Zobrazeno: 700x Zobrazit firmu
(0%)
Badminton centra
Firma z kraje Česká republika

Katalog sportovních center na squash, badminton, tenis, ricochet a bowling.

Zobrazeno: 848x Zobrazit firmu
(0%)
welnes
Firma z kraje Česká republika

Najväčšia ponuka wellness pobytov na slovensku a v zahraničí za výhodné ceny. Popis a fotky pre každý hotel, alebo wellness kúpele.

Zobrazeno: 1144x Zobrazit firmu
(0%)
Tandemové seskoky Kolín
Firma z kraje Česká republika

Tandemové seskoky a kurzy seskoků padákem pro skupiny i jednotlivce. Zažijte ten opravdový adrenalin.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Kij - tenisová škola Třebíč
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Tenisová škola MK systematicky vyučuje tenis, pořádá pro hráče pravidelné turnaje a organizuje tréninky pro dospělé i děti už od šesti let věku. Trenéři tenisové školy vlastní trenérské licence a jsou průběžně školeni v nejmodernějších trendech.

Zobrazeno: 886x Zobrazit firmu
(0%)
artrocentrum
Firma z kraje Žatec

Profichondro original je určen zejména pro osoby středního a vyššího věku, kteří trpí artrózou kolenních kloubů, kyčelních kloubů, kloubů páteře, drobných kloubů ruky, aj. Přípravek je také určen pro mladší jedince s nadměrnou pohybovou zátěží.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Teamgame.eu tak trochu jiný teambuilding
Firma z kraje Česká republika

Organizace firemních, outdoorových a teambuildingových akcí. Paintball, čtyřkolky, vojenská technika, slaňování, střelnice, střelba z raketometu, luky, kuše, lanové dráhy, airsoft, občerstvení, dopravana místo akce, ubytování. Akce po celé ČR nebo v našich areálech u Prahy.

Zobrazeno: 681x Zobrazit firmu
(0%)
Paragliding Tandem
Firma z kraje Česká republika

Paragliding v tandemu s profesionály, škola paraglidingu, prodej vybavení pro létání, firemní akce na míru. Nabízíme exkluzivní dárkové balení tandemových letů. Největší paraglidingové centrum v ČR.

Zobrazeno: 621x Zobrazit firmu
(0%)
AIR CENTRUM s.r.o.
Firma z kraje Česká republika

Paraglidingové centrum s vlastním profesionálním zázemím a piloty. Provozujeme tandem paragliding, kurzy paraglidingu, firemní akce. Prodej a pronájem vybavení pro paragliding, test centrum, poradenství. Exkluzivní dárkové balení pro tandemové lety.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Zdravotnické potřeby e-shop
Firma z kraje Hradec Králové

E-shop - internetový obchod nabízí zdravotní potřeby a pomůcky, ortézy, obuv, kompenzační pomůcky a jiné zboží pro Vás - sportovce, zákazníky, pacienty, lékaře. Dále nabízíme rehabilitační pomůcky, vložky, bandáže, měřící přístroje.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
AFTERWORK - Svět volného času
Firma z kraje Louny

Široký sortiment plynových spotřebičů, vybavení pro rekreační sporty a aktivity, čluny, pádla a motory, bazény a příslušenství, zahradní nábytek a nářadí, campingové a outdoorové vybavení.

Zobrazeno: 390x Zobrazit firmu
(0%)
pingpong
Firma z kraje Česká republika

Magazín o Stolním Tenisu. Nejlepši stránka o stolním tenise.Články, rozhovory, extraliga, 1. liga, 2. liga, 3. liga, 4. liga, video, aktualní výsledky ze stolního tenisu. Vse na stolní tenis, pingpong, ping-pong.

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)