Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Hudba na svatby, firemní akce a oslavy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme originální živou hudbu na svatby, vernisáže, firemní akce, rauty a oslavy.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
ABC Korektury
Firma z kraje Žatec

ABC Korektury provozuje Bc.Zuzana Vyskočilová. Pomáhá všem, kteří se snaží o jazykovou a stylistickou správnost svých projektů. A nejen to… Provádíme jazykové korektury textů v elektronické podobě (ve formátech doc, docx, pdf). Nabízíme gramatické a stylistické korektury, copywriting, redakční práce, tvorbu reklamních hesel a sloganů, firemních...

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)
BERGAMASKA, s.r.o. - Casa Gelmi
Firma z kraje Žatec

V centru Prahy Vám nabízíme pronájem divadelního sálu Casa Gelmi. 300 m2 velký multifunkční prostor je vhodný k pořádání firemních, společenských i soukromých akcí svatby, rauty, bankety, plesy, divadelní představení, přednášky, firemní konference.

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Kouzelník pro děti, mikromagie
Firma z kraje Žatec

Richard Nedvěd je profesionální kouzelník a komik, který se kouzlení věnuje od roku 1999. Kouzlení je pro Richarda zároveň povoláním, nikoliv jen koníčkem. Richard Nedvěd je držitelem mnoha kouzelnických ocenění.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Connor Weddings - svatební fotograf
Firma z kraje Žatec

Tvorba profesionálních svatebních a reportážních fotografií od Hany Connor. Svatební alba. Focení firemních akcí a večírků dle Vašich přání.

Zobrazeno: 304x Zobrazit firmu
(0%)
Studio Latino
Firma z kraje Žatec

Kurzy salsy, ukázkové lekce pro podniky, soukromé taneční lekce v čj, aj a špj, mistři ČR v salse. Mezinárodní instruktoři z Tenerife a Prahy.

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
SuperBar&bar4you
Firma z kraje Žatec

cílem společnosti SuperBar&bar4you je přinášení nových myšlenek, zvyšování profesionální úrovně a zákaznického comfortu v oblasti bar cateringu.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Ree Art Production - Umělecká, taneční a produkční agentura
Firma z kraje Žatec

Předmětem naší činnosti je organizování a zajišťování společenských a firemních akcí na klíč včetně tanečních a uměleckých vystoupení všech žánrů a zajištění umělců. Dále outdoorové, propagační a reklamní akce.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Šárka Tikovská
Firma z kraje Žatec

profesionální, umělecká a reklamní fotografka z Prahy nabízí fotografické služby a fotografickou činnost, fotky, focení a fotografie na zakázku, zpracování a úpravy fotografií i fotografických materiálů, fotografie svatby, rauty, promoce, rodinné oslavy, soukromé akce, firemní večírky, zajištění a dodání profi fotografií, momentky, foto-...

Zobrazeno: 452x Zobrazit firmu
(0%)
COMET pyro s.r.o.
Firma z kraje Louny

Ohňostroje na klíč pro každého včetně vyřízení veškerých povolení. Počítačem řízené odpálení s hudebním doprovodem, efekty v interiéru i exteriéru. Zábavná pyrotechnika, velkoobchod, maloobchod a internetový obchod. Aktuality a na našich stránkách.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Znasme.cz - zábavný komunitní server
Firma z kraje Žatec

Komunitní server znasme.cz obsahuje blog, zábavné video, kluby, fórum, chat, hudbu, fotogalerie, akce, videohovory a mnoho dalšího co ke správnému komunitnímu serveru patří.

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 ››