Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
TECHDOT.cz s.r.o.
Firma z kraje Ústecký kraj

Automatizace výroby, řízení procesů, revize el. zařízení, inteligentní elektroinstalace.

Zobrazeno: 566x Zobrazit firmu
(0%)
Marek Martinovský
Firma z kraje Žatec

Provádííme veškeré stavební práce,opravy,úpravy,rekonstrukce,adaptace. Opravy,úpravy a zateplování fasád,malířské a lakýrnické práce. Zednické,obkladačské práce,montáže sádrorokartonových systémů,stropů,příček atd. Sanace vlhkého zdiva a jiných stavebních konstrukcí.Odstraňování poruch staveb. Kompletní dodávky stavebních prací,rekon...

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Hlava, s. r. o.
Firma z kraje Žatec

Kompletní IT outsourcing, správa serverů a sítí, servis SW&HW, vzdálená správa, strukturovaná kabeláž, e-shop. Vedení účetnictví a daňové poradenství. Mzdy

Zobrazeno: 856x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Švarc – kamenické práce
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme veškeré kamenické práce jako je výroba pomníků, schodů, obkladů a dlažeb. Kvalitní práce za dobrou cenu. Používáme přírodní i umělý kámen.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
originální s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jsme partner, který je schopen vymyslet a dodat téměř cokoliv v oblasti - reklamní předměty, propagační předměty, originální dárky..., a který neváhá vynaložit úsilí pro naplnění představy svého zadavatele tak, aby na konci byl vždy perfektní dárek.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
Malmen.cz - Malování a sadrokartony
Firma z kraje Žatec

Společnost Rakweiss paint, s.r.o. nabízí malování, malířské práce, sádrokartony, rekonstrukce a úklidové práce. Garantujeme kvalitu na všechny malířské práce i na rekonstrukce a práce se sádrokartonem. Úklid po malování a po práci se sádrokartony.

Zobrazeno: 362x Zobrazit firmu
(0%)
Rekobyt Praha s. r. o. - rekonstrukce bytových jader
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytových jader v Praze, rekonstrukce koupelen a rekonstrukce bytů. Nabízíme služby bytového architekta a vyhotovení návrhů ve 3D vizualizaci. Mnoholeté zkušenosti v oblasti řemeslných prací, vysoká odbornost.

Zobrazeno: 430x Zobrazit firmu
(0%)
IMagency
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na nákup a plánování médií na strategický internetový marketing včetně poradenství a marketingové analýzy.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
Sportovní poháry, medaile, trofeje a plakety
Firma z kraje Ústí nad Labem

Dodáváme různé druhy sportovních pohárů a medailí. Na míru vám připravíme sportovní trofeje, plakety a figurky. Pro všechny naše produkty vyrobíme také štítky, emblémy a jiné dekorace. Všechno zboží pro vás zkompletujeme včetně nalepení štítků, emblémů a nasazení trikolor na medaile.

Zobrazeno: 507x Zobrazit firmu
(0%)
GLOB-TRADE td, s.r.o. vratové systémy
Firma z kraje Žatec

Zaměřujeme se na garážová vrata Hörmann, průmyslová vrata, vjezdové brány, rolovací systémy, dveřní systémy, automatické závory Faac, parkovací systémy, parkovací sloupky, oplocení.

Zobrazeno: 607x Zobrazit firmu
(0%)
BRIO CZECH s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme služby v oblasti financí. Nabízíme bankovní a nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky včetně on-line poradenství a právního servisu.

Zobrazeno: 757x Zobrazit firmu
(0%)
ALVELIS, s.r.o.
Firma z kraje Ústí nad Labem

Výroba a prodej stavebních pouzder pro posuvné interiérové dveře.

Zobrazeno: 569x Zobrazit firmu
(0%)
PMN - Výroba nerezového nábytku s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zakázková výroba nerezového nábytku nejen do gastronomických zařízení.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
CARBE s.r.o.
Firma z kraje Teplice

Prodej, výkup a servis dřevoobráběcích strojů, nástrojů, technologií a příslušenství. Nabízíme nové, zánovní a použité repasované profesionální dřevoobráběcí stroje pro dřevařský a nábytkářský průmysl, stolaře a truhláře. Vše se zárukou, servisem, poradenstvím a rodinným přístupem.

Zobrazeno: 330x Zobrazit firmu
(0%)
a4k s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Zajišťujeme prodej, servis a montáž gastronomického zařízení kuchyní, provádíme repase gastro zařízení. Máme vlastní výrobu nerezového nábytku nejen do gastronomických provozů.

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
Busyman - Hledáte investora, Hledáte projekt, Start UP
Firma z kraje Žatec

Busyman.cz je největší databáze soukromých investorů a podnikatelských projektů. Hledáte investora? Tipy pro podnikatele? Spojujeme perspektivní podnikatelské plány s investory a investicemi. Byznys půjčky pro podnikatele. Start-up bussines půjčky.

Zobrazeno: 516x Zobrazit firmu
(0%)
Nadační fond šťastných dětí
Firma z kraje Žatec

Pomoc našim dětem v dětských domovech, dětem dlouhodobě nemocným a tělesně postiženým a týraným dětem. Pomoc dětem v Africe - zajištění lékařské péče, základních potravin a pitné vody.

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
Cukrárna a vinotéka U Kulaté
Firma z kraje Teplice

Cukrárna, kavárna a vinotéka se zaměření na rodiny s dětmi. Nekuřácké prostředí. Dětský koutek. Pořádání akcí. Ochutnávky vína.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)