Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Soukromé jesle Praha východ
Firma z kraje Žatec

Soukromé jesle, jesličky rodinného typu se zdravotními sestřičkami a pedagogy, v klidné a zelené části Měšic, Praha východ s vlastní zahradou. Využíváme biopotraviny, kroužky typu keramika, angličtina, jóga pro jesle.

Zobrazeno: 571x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Al Aref, masérské kurzy, EduSpa
Firma z kraje Žatec

EduSpa College pořádá rekvalifikační masérské kurzy akreditované MŠMT a odborné kurzy masáží. Dornova metoda, Lifting obličeje, Indická masáž hlavy, Masáž lávovými kameny Hot Stones, Havajská masáž Lomi Lomi, Čínská masáž, Baňkování, Reflexologie.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
STAVO-BEST s.r.o.
Firma z kraje Most

Stavební společnost provádějící: dodávky staveb, novostaveb a rekonstrukcí, zateplování budov a objektů, zemní práce, pronájem lešení, obchodní interiery na klíč, výstavba inženýrských sítí a komunikací.

Zobrazeno: 591x Zobrazit firmu
(0%)
AW European Group Ltd. - organizační složka
Firma z kraje Žatec

Nabízíme výkup, třídění, úpravu a likvidace barevných kovů, železného šrotu i hliníku. Provádíme likvidace a demontáže technologických celků.

Zobrazeno: 613x Zobrazit firmu
(0%)
Cestovní agentura Sachs
Firma z kraje Teplice

Cestovní agentura - nabízíme zahraniční i tuzemské zájezdy,zimní dovolenou, poznávací zájezdy, relaxační a wellness pobyty od pojištěných CK za stejné ceny. Věrnostní slevy pro stálé klienty

Zobrazeno: 564x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Bartoš - vrata, brány, pohony
Firma z kraje Ústí nad Labem

Zabýváme se dodávkou, montáží a servisem automatických garážových vrat, venkovních bran a pohonů. Na míru vyrábíme garážová sekční vrata, průmyslová vrata, posuvné brány a vrata dvoukřídlá s motorem i s ručním ovládáním.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
METAL & BLAST s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Povrchová úprava kovů, tryskání, pískování, metalizace, šopování.

Zobrazeno: 201x Zobrazit firmu
(0%)
Vysokotlaký čistič
Firma z kraje Žatec

Vysokotlaké čističe ESPE, které naleznete v naší nabídce, patří do kategorie profesionálních. Jejich provedení a vybavení splňují ta nejvyšší kritéria kvality a jsou konstruovány tak, aby bez problémů vydržely nejvyšší možné pracovní zatížení.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
H-Tour cestovní agentura
Firma z kraje Louny

On-line prodej českých a německých CK. Tisíce zájezdů LAST MINUTE. Kompletní servis k zakoupeným zájezdům, ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ, příjem poukázek SODEXO, zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a další výhody, bonusy a promo kódy na slevy.

Zobrazeno: 724x Zobrazit firmu
(0%)
Odvoz odpadu
Firma z kraje Žatec

Provozujeme kontejnerovou dopravu s kontejnery o objemu 3 až 10 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., Jezdíme po celé Praze a okolí. Provedeme sběr odpadů na stavbách i ostatních plochách.

Zobrazeno: 235x Zobrazit firmu
(0%)
Angel4soul.com
Firma z kraje Žatec

Mezinárodní internetová seznamka. Partner pro život, Partner na cesty, doprovod na pracovní cesty, seznamovací dovolená, rychlý rande.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)
Sádrokarton-interier
Firma z kraje Ústecký kraj

Provádíme montáže veškerých sádrokartonových konstrukcí jako jsou půdní vestavby,podhledy,příčky,izolační a instalační stěny a předstěny,obloukové konstrukce,,rekonstrukce bytových jader,opláštění sloupů atd.,realizace dřevostaveb,zajistíme všechny navazující řemesla.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Pevonia Botanica
Firma z kraje Žatec

Kosmeticko-dermatologický salón Pevonia Botanica sídlící v centru Prahy. V Celnici 10, Praha 1. tel.: +420 221 033 435. Veškeré služby na www.pevonia.cz

Zobrazeno: 418x Zobrazit firmu
(0%)
Kočárky a dětské zboží.
Firma z kraje Žatec

Prodej dětského zboží.

Zobrazeno: 316x Zobrazit firmu
(0%)
ROCKNET s.r.o.
Firma z kraje Litoměřice

Společnost Rocknet s.r.o. provádí výškové práce, sanace skal a mostů, síťování, bourací a potápěčské práce, gabiony - opěrné zdi. Dále nabízí řešení stavebních problémů s zpevňováním svahů a skal, rekonstrukce komínů a chladírenských věží.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Okno Lidr
Firma z kraje Žatec

Firma zabývající se výrobou a prodejem plastových oken a dveří, hliníkových fasád, oken a dveří.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)
OK Point s.r.o. - obchod, poradenství a služby.
Firma z kraje Žatec

OK Point s.r.o. - Business partner společnosti Telefonica O2. Předmětem podnikání je zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb, poradenství a prodej mobilních telefonů Nokia, Samsung, SonyEricsson, LG, Apple iPhone, Blackberry, HTC.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Levnetelefony.cz - mobilní telefony, odblokování, servis
Firma z kraje Žatec

Levnetelefony.cz - mobilní telefony, internetový obchod, servis, odblokování. Autorizovaný prodejce mobilních telefonů Nokia, Samsung, SonyEricsson, LG, iPhone, bezdrátových telefonů Siemens Gigaset a Panasonic. Originální příslušenství a náhradní díly.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)