Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
APM SERVIS - Zdeněk Dvořák
Firma z kraje Žatec

Provádíme opravy a servis praček, myček, sporáků různých značek. Opravy zajišťujeme u zákazníka i na dílně. Prodáváme náhradní díly na pračky, myčky, sporáky. Poskytujeme servis, poradenství, prodej, dovoz a zapojení.

Zobrazeno: 306x Zobrazit firmu
(0%)
Náhradní díly Multicar, Iveco, Avia, motorové díly, motorové
Firma z kraje Žatec

Prodáváme náhradní díly Multicar, Iveco, Avia, Man, Liaz, Scania, Volvo, Karosa, motorové díly a motorové oleje. Provádíme brusírenské práce a opravy motorů.

Zobrazeno: 636x Zobrazit firmu
(0%)
Avantia s.r.o. Ready made společnosti
Firma z kraje Žatec

Společnost Avantia s.r.o. se specializuje na základání ready made společností. Zakládáme společnosti s ručením omezeným (s.r.o.) a akciové společnosti (a.s.) ve formě bianco společnosti či ready-made společnosti.

Zobrazeno: 580x Zobrazit firmu
(0%)
Optima Design
Firma z kraje Žatec

Tvorba www stránek, webdesign, zpracování bannerů pro Vaši prezentaci, vytvoření loga společnosti (corporate identity) a v neposlední řadě i expresní tvorba webu.

Zobrazeno: 783x Zobrazit firmu
(0%)
DigiSign - zabezpečení dat
Firma z kraje Žatec

Digisign je inovátorem špičkové technologie SSL šifrování. SSL certifikát zajišťuje bezpečnost přenesených dat přes TCP / IP sítě, přičemž zachovává jejich integritu.

Zobrazeno: 701x Zobrazit firmu
(0%)
Ekogarant - Deratizace Praha
Firma z kraje Žatec

Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí deratizace, která sahá do 60. let minulého století. Můžeme nabídnout dlouhodobé zkušenosti, znalosti nových technologií hubení hlodavců a obtížného hmyzu, přípravky se 100% účinností.

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
aj-shop.cz
Firma z kraje Žatec

Aj-shop.cz - Prodej telefonů značek BlackBerry, HTC, iPhone, Nokia, Samsung a Sony Ericsson. Dále u nás naleznete parfémy světových značek a nábytek.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Síťování.cz
Firma z kraje Žatec

Provádíme instalaci strukturované kabeláže od propojení dvou počítačů (tzv. minisítě) přes sítě umístěné v jednom patře objektu až po sítě v objektech o více podlažích. Dále nabízíme instalaci strukturované kabeláže v rodinných domech, kde je výhodou využití sítě i pro rozvod telefonu. Veškeré strukturované sítě dosahují parametrů Cat5E, tzn...

Zobrazeno: 907x Zobrazit firmu
(0%)
MIDE stavby rekonstrukce
Firma z kraje Žatec

Nabízíme kvalitní a profesionální stavební práce a další stavební činnosti: stavba a rekonstrukce domů na klíč, stavba a rekonstrukce bytů, stavba a rekonstrukce bytových jáder, rekonstrukce koupelen, opravy elektroinstalace, opravy zdiva, a další stavební práce. Naši profesionální řemeslníci jsou Vám k dispozici i ve službě tzv. hodinového man...

Zobrazeno: 485x Zobrazit firmu
(0%)
Popron Systems s.r.o. - Helios green, datové sklady
Firma z kraje Žatec

Informační systémy - prodej, implementace, údržba a vývoj dle potřeb zákazníka. Obchodní, implementační a vývojový partner společnosti Asseco Solutions s.r.o. nejen v branžových řešení pro utility a kanalizace.

Zobrazeno: 359x Zobrazit firmu
(0%)
alternativní terapie
Firma z kraje Žatec

alternativní terapie, reiki, jóga, konzultační činnost

Zobrazeno: 354x Zobrazit firmu
(0%)
Bigpneu.cz
Firma z kraje Žatec

Internetový prodej levných pneuamtik, alu kol a disků s kamennou prodejnou v Praze. Doprava pneu a disků po celé ČR. Zajištění expresní přezutí pneumatik a disků v blízkém pneuservisu. Bigpneu.cz - velký výběr, velké slevy!

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Virtuální kancelář, sídlo firmy, sídlo společnosti
Firma z kraje Žatec

Poskytujeme sídlo firmy, sídlo společnosti v centru Prahy. Registrační adresa do obchodního rejstříku. Profesionální virtuální kancelář s kompletním servisem.

Zobrazeno: 203x Zobrazit firmu
(0%)
Výroba a prodej palivového dříví
Firma z kraje Teplice

Naše firma se zábývá výrobou a prodejem palivového dříví a ostatních eko-paliv.

Zobrazeno: 367x Zobrazit firmu
(0%)
KOPEKOR - Zdeněk Stodola
Firma z kraje Žatec

Prodej a pokládání plovoucí podlahy zaškolenými pracovníky. Pokládka plovoucí podlahy, nebo lepených podlah. Kopekor Praha nabízí široký sortiment materiálů. Laminátové plovoucí podlahy, dřevěné a další.

Zobrazeno: 308x Zobrazit firmu
(0%)
Servis pc Praha - opravy počítačů
Firma z kraje Žatec

Provádíme servis PC pro oblast Praha a okolí. Opravujeme počítače, tiskárny a notebooky. Nabízíme odvirování počítačů, záchranu dat, instalaci a nastavení. Prodej antiviru NOD32. Správa počítačových sítí – kabelové i WiFi.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
EROTIKASHOP.CZ - sex shop, erotické pomůcky, prádlo, vibráto
Firma z kraje Ústecký kraj

EROTIKASHOP.CZ - Diskrétní online sex shop s širokou nabídkou erotických pomůcek. Nabízíme erotické spodní prádlo, masážní oleje, afrodisiaka, venušiny kuličky, vibrátory, vagíny a anály, nafukovací panny, kroužky a mnoho dalšího.

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
MSCARE s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Léčebna dlouhodobě nemocných - ošetřovatelská a rehabilitační péče pacientů, kteří potřebují doléčení po akutní nemoci či operaci s dlouhodou a nadstandartní péčí.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)