Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ing. Jitka Machová - vedení účetnictví
Firma z kraje Žatec

Vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mezd pro malé a střední firmy. Nabízíme individuální přístup, profesionální jednání a jistotu ve formě pojištění profesní odpovědnosti. Přenechte nám své starosti s účetnictvím!

Zobrazeno: 707x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební šaty Miss Angel
Firma z kraje Žatec

Miss Angel, Svatební salón, prodej a pújčovna svatebních a společenských šatú. Dokonalé střihy, osvědčené kvalitní materiály pro svatební šaty - to je MissAngel - svatební šaty.

Zobrazeno: 292x Zobrazit firmu
(0%)
Interiéry – dc
Firma z kraje Chomutov

Zabýváme se komplexními úpravami bytových i nebytových interiérů. Od počáteční poradenské činnosti, přes grafické 3D návrhy, přesné rozměření prostorů na místě, zajištění a dodávku veškerého materiálu až po samotnou realizaci a dohled nad jednotlivými činnostmi.

Zobrazeno: 697x Zobrazit firmu
(0%)
Eshop s potřebami pro hokej
Firma z kraje Žatec

Hockeysportshop.cz - eshop s výzbrojí a výstrojí pro hokej. K dostání jsou kvalitní brusle, hokejky, helmy, rukavice, shafty, čepele, textil a další sortiment hokejového zboží většiny značek předních výrobců - Nikebauer, Opus, Stoon.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
CENTURY 21
Firma z kraje Žatec

CENTURY 21® je mezinárodní síť realitních kanceláří. Nabízíme ve více než 60 zemích na světě komplexní služby z oblasti nákupu či prodeje nemovitostí. Naši makléři jsou známí svou profesionalitou a na každém kroku je rozpoznáte podle Zlatých sak, díky kterým jsou známí na celém světě.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Zuzana Těšínská
Firma z kraje Žatec

Psychoterapeutka Mgr. Zuzana Těšínská poskytuje konzultace a poradenství v oblasti rozvoje osobnosti. Zaměření na duševní zdraví, psychosomatiku, partnerské a rodinné vztahy, speciální a předškolní pedagogiku, orientace na řešení.

Zobrazeno: 494x Zobrazit firmu
(0%)
Aira - školení a kurzy Word (Praha)
Firma z kraje Žatec

Školení a počítačové kurzy Word pro začátečníky i pokročilé od firmy Aira GROUP s.r.o. Vám poskytují tu nejefektivnější cestu, jak se zdokonalit ve využívání tohoto programu. Neváhejte a rezervujte si místo ve Vašem kurzu přes internet.

Zobrazeno: 685x Zobrazit firmu
(0%)
Šubrt - Dopravní dispečink
Firma z kraje Žatec

Vozidla s kapacitou 1 až 70 pro přepravu osob, výlety po celé ČR a Evropě, pronájem vozidla s řidičem, kongresová doprava, transfery

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Nejedlý - Kontrola nemocných zaměstnanců
Firma z kraje Žatec

Detektivní agentura. Oddělení Kontrola nemocných provádí kontrolu nemocných zaměstnanců. Specializujeme se na provádění kontroly zaměstnance, který byl uznán dočasně práce neschopným.

Zobrazeno: 722x Zobrazit firmu
(0%)
Václav Hamza - servis, prodej, hardware
Firma z kraje Žatec

Velkoobchod a maloobchod výpočetní a kancelářské techniky a spotřebního zboží, renovace tonerů, inkoustové náplně a kazety do tiskáren. Prodej hardware, software, rozvoz do kanceláří a zásobování papírnickým zbožím, prodej a servis PC, tiskáren.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
Interiérové dveře a zárubně - Rostra Dveře Praha
Firma z kraje Žatec

Interiérové dveře a zárubně. Prodej doprava a montáž interiérových dveří a kování. Stylové dveře za nízké ceny. Kliky, zámky a panty na dveře. Všechno levně a skladem.

Zobrazeno: 783x Zobrazit firmu
(0%)
Elektro Sauna Group, spol. s r.o.
Firma z kraje Žatec

Výroba a prodej saun, infrasaun a infrakabin, včetně dřevěných částí a nadstandardního osvětlení stropu \"hvězdné nebe\". Výroba a dodávka keramických infratělísek, regulace, dálkových ovladačů, elektrických sad pro vybavení infrakabin a kabeláže. Dále nabízíme dřevěný zahradní nábytek a další dřevěné výrobky nejen na zahradu....

Zobrazeno: 626x Zobrazit firmu
(0%)
Tvorba webu a oprava počítače
Firma z kraje Žatec

Tvorba webu pomocí redakčního systému, registrace do katalogů, SEO optimalizace. Dále nabízíme opravy a přestavby PC, odvirování a poradenství.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
Rozhodčí řízení, řešení majetkových sporů
Firma z kraje Žatec

Arbitrážní soud zajišťující rozhodčí řízení a efektivní řešení majetkových sporů a vymáhání pohledávek.

Zobrazeno: 884x Zobrazit firmu
(0%)
Internet-studio - Dejte svému webu tvář a domov
Firma z kraje Žatec

Komplexní služby v oblasti webdesignu. Zajištění profesionální webhostingu. SEO Optimalizace s garantovanými výsledky tj. přední místa ve vyhledávačích seznam.cz google.cz

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Profesionální vlasová kosmetika
Firma z kraje Žatec

Profesionální vlasová kosmetika španělské provenience. Kompletní paleta kadeřnických produktů pro všechny vaše potřeby. Prodej, distribuce, školení, semináře, přehlídky a show pro kadeřnice a kadeřníky po celé České republice. Expedice do 24hod.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahářství TROPY Tomáš Šerejch
Firma z kraje Louny

Pokládka-prodej Pvc,koberců,korků,marmolea,parket,osb desek,čistících zon,sportovní podlahy. Provádíme renovace parket,korků,prken a dřevěných schodišt. Bližší info. na tel 602275859,728125559 e-mail tomas.serejch@seznam.cz Dopravné zdarma!

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
BILANCE 2008 s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Účetní firma nabízející dvým klientům založení firmy zdarma. Vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové poradenství. Zajištění sídla v Praze.

Zobrazeno: 654x Zobrazit firmu
(0%)