Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Revitalizujte.cz
Firma z kraje Vsetín

Jsme první a jediný portál specializovaný pouze na revitalizace bytových domů a sídlišť, což ocení zejména předsedové bytových družstev, společensví vlastníků a v neposlední řadě obchodní zástupci stavebních firem, zabývajících se pracemi v oblasti regenerace bytových domů.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Hajtmar
Firma z kraje Kroměříž

Naše firma se specializuje na realizace zakázek, které se týkají jakýmkoli způsobem veškerých zemních prací, úprav a modelování terénu. Nabízíme technickou podporu při budování průmyslových zón, komunikací, ale také při výstavbě nemovitostí.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
HiTechSolar s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Společnost HiTechSolar s.r.o. zajišťuje komplexní servis v oblasti fotovoltaiky a solární techniky. Nabízíme kompletní servis od návrhu až po instalaci solárních elektráren na klíč.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
LOGiMAN s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

regály, dílenský nábytek, plastové boxy

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební oznámení
Firma z kraje Vsetín

Firma PAMAS Vám nabízí svatební oznámení různých tvarů a zhotovení, natištěné exkluzivními metodami tisku. Doufáme, že si vyberete z naší široké kolekce svatebních oznámení a tím Vám pomůžeme zpříjemnit Váš velký den.

Zobrazeno: 405x Zobrazit firmu
(0%)
Montáž sádrokartonu
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme kompletní stavební dodávky půdních vestaveb na klíč, jak zcela nové realizace, tak i rekonstrukce stávajících prostor. Dále provádíme, opravy a zateplování fasád, výstavby RD na klíč, obklady, dlažby, sádrokartóny, malířské i natěračské práce.

Zobrazeno: 272x Zobrazit firmu
(0%)
ARTOS CZ, spol. s r.o. - pekařské technologie
Firma z kraje Kroměříž

Prodáváme, vyrábíme, repasujeme a servisujeme pekařské stroje a zařízení. Vyrábíme hnětače těsta Maraton, překlapěče díží, skladování a dávkování surovin, klimaagregáty a jiné. Prodáváme stroje a vybavení od renomovaných dodavatelů, jako jsou děličky těsta, hnětače těsta, šlehače, překlapěče, kynárny, pece, klimaagregáty, rozvalovaly, vykulovače...

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Sběrné suroviny UH, s.r.o.
Firma z kraje Vsetín

Výkup, odběr, likvidace odpadů (železo, barevné kovy, papír, plasty, sklo, dřevo, stavební suť, nebezpečné odpady, fólie apod.)

Zobrazeno: 664x Zobrazit firmu
(0%)
Ivo Bártek - SolarMorava
Firma z kraje Zlín

Návrh a realizace solárních systémů , tepelných čerpadel

Zobrazeno: 515x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Těžký
Firma z kraje Vsetín

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek , vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů , pracoven a kanceláří apod.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
JADRAN REALITY
Firma z kraje Vsetín

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí v Chorvatsku. Poskytujeme kompletní právní servis, poradenství a další služby.

Zobrazeno: 628x Zobrazit firmu
(0%)
Kompletní rekonstrukce střech a podkroví - EU Střechy s.r.o.
Firma z kraje Uherské Hradiště

Provádíme tesařské, klempířské a pokrývačské práce, včetně dodávky materiálů. Izolace plochých střech asfaltovými pásy nebo fóliemi.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
PhDr. Mgr. Mgr. Mgr. Jana Bílková, Ph.D.
Firma z kraje Vsetín

Profesionální tlumočení z/do jazyků italština, španělština a němčina včetně kombinací. Možnost výjezdu do zahraničí.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Zastřešení bazénů Jotrik
Firma z kraje Zlín

Zastřešení bazénů, výroba pro atypické zastřešení, zastřešení vchodů a přístřešků. Vyrábíme zastřešení bazénů na míru. Zajišťujeme celkovou kvalitu zastřešení a materiál. Zastřešení bazénů jsou navrženy přesně podle Vaší potřeby. Používáme moderní technologie a materiály, které zajišťují vysokou kvalitu, snadnou obsluhu, odolnost a dlouhou živ...

Zobrazeno: 348x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidová firma Bohunka
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťujeme na profesionální úrovni úklidy bytů, kanceláří, čistění koberců, mytí oken, osobních i nákladních automobilů.

Zobrazeno: 391x Zobrazit firmu
(0%)
Michal Šilc - vykliďto.cz,kompletní vyklízecí práce
Firma z kraje Uherské Hradiště

Nabízíme kompletní vyklízecí práce(vyklidíme Vaše byty,RD,půdy,sklepy,suť atd.),pronajmeme Vám 3 m3 nebo 9 m3 kontejner na odpad

Zobrazeno: 591x Zobrazit firmu
(0%)
Odtah-dovoz.cz - dovoz automobilů ze zahraničí
Firma z kraje Vsetín

Zabýváme se individuálním dovozem automobilů a motocyklů ze zahraničí. Postaráme se o vše, včetně provedení STK a přihlášení. Vůz je možné zafinancovat moderním úvěrem nebo leasingem.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební salon R0SALIE
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťování svatebních oslav, včetně zapůjčení svatebních šatů a šatů pro družičky. Zajistíme svatební přání a kytice, ozdoby na auto. Nabídka snubních prstenů a šperků z našeho zlatnictví

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)