Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Údržba zeleně, sekání trávy - GreenCut.cz
Firma z kraje Praha-západ

Nestíháte se starat o vaši zahradu nebo areál firmy? Nabízíme kompletní služby údržby zeleně jako je sekání trávy, výřez porostů a křovin, stříhání živých plotů nebo řezání a štípání dřeva. Odpad ekologicky zlikvidujeme.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevostavby My Home
Firma z kraje Mladá Boleslav

Stavíme dřevostavby na klíč systémem 2by4 s difůzně otevřenou skladbou stěny.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Elektrické topení
Firma z kraje Rakovník

Elektrické topení - Stránky pojednávající o jednotlivých segmentech elektrického vytápění. Porovnání topných systémů z pohledu návrhu, provozních nákladů a typu stavby - běžná stavba, nízkoenergetický nebo pasivní dům.

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Hrášková Kristýna
Firma z kraje Mladá Boleslav

Stříhání a úprava psů v pohodlí vašeho domova. Praha, Kralupy nad Vltavou a Dobřichovice doprava zdarma. Možné i ve večerních hodinách a o víkendu.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
dava.cz
Firma z kraje Kolín

Potřebujete postavit nebo rekonstruovat dům či byt? Společnost Dava Vám ráda pomůže. Zajišťujeme vše od hrubé stavby až po po hotový rodinný dům na klíč do kterého Vám navíc můžeme nabídnout naprosto rovné samonivelační lité podlahy (anhyment, poriment).

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
MTprojekt
Firma z kraje Mladá Boleslav

Zajištění projekční a inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zpracování projektové a prováděcí dokumentace či dokumentace ke stavebnímu povolení.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
Cargotex s.r.o. - mezinárodní a vnitrostátní doprava
Firma z kraje Kladno

Cargotex s.r.o. je spolehlivým partnerem pro zajištění spedičních a logistických služeb, která byla založená díky neustále se zvyšující poptávce po dopravě v celé Evropské unii. Zabezpečíme přepravu jakkékoliv zásilky v Čechách i po celé Evropě od balíku po celý kamion. Dále zabezpečujeme dopravu nadrozměrných nákladů, chladírenskými vozy, ADR (...

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Kateřina Juričová - Výrobky ze dřeva - Řezivo
Firma z kraje Praha-východ

Levné osb desky, Levné palubky seca, Stavební materiály, Sádrokartony, vruty, hřebíky, dřevěné lišty, latě, hranoly, vazby, komínové systémy, tesařské kování, tepelné izolace, polystyreny, kvh hranoly, plotová prkna, impregnace řeziva.

Zobrazeno: 543x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Drlík-Jolumo
Firma z kraje Beroun

výroba a prodej unikátních celodřevěných lihýřových hodin

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební půjčovna Afrodita
Firma z kraje Beroun

Firma Afrodita vznikla v roce 1994. V našem salonu naleznete kolekci svatebních a společenských šatů, kterou neustále doplňujeme o nové modely.

Zobrazeno: 584x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Čermák
Firma z kraje Kolín

Servis, prodej a údržba výpočetní techniky, software, správa a budování sítí, internet, zakázkové stavby PC, tvorba www, reklamní a grafická činnost

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
ZOD DELTA Štípa a Agrodelta
Firma z kraje Benešov

Hydraulický zvedák výroba, prodej. Vozík Desta opravy, nákladní doprava, manipulační technika, pneuservis. Prodej mléka, mléčný automat provozování. Rostlinná a živočišná výroba.

Zobrazeno: 427x Zobrazit firmu
(0%)
ASE-MC
Firma z kraje Praha-západ

Rozváděčové skříně, přístrojové skříňky, 19\" prvky, kabelové žlaby, ocelové konstrukce, zakázková výroba

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Fidler
Firma z kraje Nymburk

Provádíme ruční, stojní broušení a čištění hrobů, Sekání písma do pomníků a jejich zlacení, stříbření a barvení, Rovnání a úpravy hrobů, Ukládání uren, Dodávky urnových hrobů, hrob. dílů a příslušenství, Škrábané portréty a motivy

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Podařil spol.s.r.o.
Firma z kraje Beroun

Půjčovna dodávek, Ford transit JUMBO cena za půjčení vozu je od 999,-Kč/den bez DPH. Motor 2,4 TDCI, ABS, ESP, nákladový prostor 14,1m3, 5 EU palet, Stačí řidičský průkaz B. Autodoprava Ford transit Jumbo již od 10,- kč/km bez DPH + 350,-kč za hodinu (včetně řidiče) (420,-kč s DPH)

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Detektivní kancelář
Firma z kraje Praha-východ

Detektivní kancelář Adduco poskytuje standardní detektivní služby. Náš tým je tvořen specialisty pokrývající široké spektrum bezpečnostních problematik.

Zobrazeno: 533x Zobrazit firmu
(0%)
Tiskařské práce, výsek, Richard Sedláček
Firma z kraje Benešov

Zaměřujeme se na výrobu a potisk papírových krabiček, zlacení, slepotisk, výsek a polovýsek, číslování, bigování, perforace a také na řezání materiálu. Firma vyniká rychlostí, kvalitou a nízkými cenami.

Zobrazeno: 377x Zobrazit firmu
(0%)
Eurookna, špaletová okna a vchodové dveře Šírer
Firma z kraje Kladno

Začněte šetřit energii a pení s novými eurookny a vchodovími dveřmi. Eurookna a dveře Šírer Vám udrží teplo v domě a nepřízeň počasí venku. Špaletová okna s moderním dvojsklem nebo přesné repliky uspokojí Vás i památkáře. Okna Šírer

Zobrazeno: 663x Zobrazit firmu
(0%)