Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Dřevostavby a zděné domy na klíč | AITIA s.r.o.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Aitia s.r.o. projektuje a staví rodinné domy na klíč,zděné domy,dřevostavby,nízkoenergetické,pasivní domy.Typové rodinné domy upravujeme podle Vašich požadavků a situování stavební parcely.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)
LGD Technika, s.r.o.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Zajišťujeme prodej a servis jednonápravových nosičů nářadí Rakouského výrobce Reform Werke Wels, malých nakladačů Finského výrobce Avant a zahradní techniky pro uživatele v celé ČR,dodávkou pracovních adaptérů a veškerých náhradních dílů.

Zobrazeno: 436x Zobrazit firmu
(0%)
Daniel Mlčůch - DM SERVIS
Firma z kraje Plzeňský kraj

Prodej a opravy výpočetní techniky a elektroniky, čištění PC, notebooků, tiskáren, poradenství, záloha dat, instalace internetu, zaškolení práce s PC, rozšíření, oprava, výměna elektroinstalace pro výpočetní techniku

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební práce Jiří Kalousek
Firma z kraje Plzeňský kraj

Komplexní stavební práce, zateplování budov,zednické práce,sádrokartony,obklady,dlažby,instalatérské práce, elektrorevize,elektroprojekce,elektroinstalace, malířské práce.

Zobrazeno: 488x Zobrazit firmu
(0%)
NORGREN
Firma z kraje Plzeňský kraj

Vyrábíme kompletní sortiment pneumatických, hydraulických prvků a systémů jako jsou pneumatické válce, ventily, úpravy vzduchu, vakuové prvky, tlakové spínače, šroubení, hadice, příslušenství použitelné i pro oblasti s extrémním zatížením teplotním, tlakovým, vibračním, agresivních medií a nebezpečím exploze. Vyvineme speciální provedení určené ...

Zobrazeno: 363x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Souček
Firma z kraje Plzeňský kraj

Odvirování, optimalizace a opravy osobních počítačů

Zobrazeno: 616x Zobrazit firmu
(0%)
3D Nábytek
Firma z kraje Plzeňský kraj

VÝROBA NÁBYTKU Výroba kuchyňských linek včetně spotřebičů, kanceláří, ložnic, obývacích stěn, vestavěných skříní, dětského nábytku a nábytku do koupelen

Zobrazeno: 675x Zobrazit firmu
(0%)
Autobusová doprava-Miroslav Hrouda s.r.o.
Firma z kraje Tachov

Provozujeme pravidelnou i nepravidelnou autobusovou dopravu. Přepravu zajišťujeme pro cestovní kanceláře, školy a ostatní subjekty. S důrazem na kvalitu a spolehlivost.

Zobrazeno: 648x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Svoboda
Firma z kraje Plzeň

Autorizovaný prodejce sekčních, výklopných, rolovacích, rychloběžných vrat a pohonů pro privátní i průmyslové využítí značky Hörmann. Výroba posuvných a křídlových bran. Výroba plotů.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
Tesařství Václav Tichý
Firma z kraje Plzeň

Text: Nabízíme kvalitní CNC zpracování krovů, pergol, altánů, dřevostaveb a dalších tesařských vázaných konstrukcí. Své služby v podobě CNC výroby dřevěných konstrukcí nabízíme také jiným tesařským firmám.

Zobrazeno: 583x Zobrazit firmu
(0%)
Geologická služba Žamberk
Firma z kraje Plzeňský kraj

Měření radonu, geologický, hydrogeologický, inženýrskogeologický průzkum, čerpací zkoušky, kopané a vrtané studny

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Netprint.cz
Firma z kraje Klatovy

Ofsetová tiskárna. Orientujeme se na tisk ofsetový i digitální - tisk letáků, vizitek a tisk kalendářů. Tiskneme i katalogy, kancelářské potřeby, samolepky, knihy, reklamní předměty, obálky, přání a skládačky. Tiskárna s online kalkulací tisku za nejnižší ceny.

Zobrazeno: 758x Zobrazit firmu
(0%)
STAGEpro
Firma z kraje Plzeň

Provozování laser show, ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Pronájem a instalace mobilního pódia. Pořádání diskoprodukcí.

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
ZV Kovo s.r.o. - plotové systémy, kovovýroba, CNC obrábění
Firma z kraje Plzeňský kraj

Velký výběr betonových plotů, oplocení průmyslových plotů a poplastovaného pletiva. Zabýváme se také zakázkovou kovovýrobou a obráběním na CNC strojích.

Zobrazeno: 334x Zobrazit firmu
(0%)
Vladivoj Hrach-dřevořezbářství
Firma z kraje Plzeň

výroba a prodej dřevořezeb

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Václav Tichý - Stavební a tesařské práce
Firma z kraje Plzeň

Tesařství Václav Tichý - kvalitní krovy pro vaše střechy. Nabízíme kvalitní CNC zpracování krovů, pergol, altánů a jiných tesařských konstrukcí. Své služby v podobě CNC výroby dřevěných konstrukcí nabízíme také jiným tesařským firmám.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
ZV KOVO s.r.o.
Firma z kraje Plzeňský kraj

Dodáváme veškeré oplocení, betonové, poplastované, průmyslové. Výrazně nižší slevy od konkurence. Jakékoliv dotazy rádi zodpovíme emailem, nebo telefonicky. Ceny za 1bm od 342,- za 1bm ( dle množství a výšky oplocení ).

Zobrazeno: 395x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Faltys
Firma z kraje Plzeňský kraj

Vyrábíme izolace dle přání našeho zákazníka. Našimi hlavními klienti jsou výrobci srubů, dřevostaveb, roubenek, saun, domů atd. Naším cílém je spokojený zákazník a přijatelná cena za náš ekologický výrobek.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)