Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Svatební fotograf - Marian Volek
Firma z kraje Jičín

Profesionální svatební fotograf Marian Volek se věnuje fotografování svateb a zajišťuje svatební fotografie, svatební knihy apod. Mezi další služby, které fotograf nabízí jsou ateliérové fotografie, dětské fotografie, kalendáře, focení v těhotenství, reportážní fotografie a další. Profesionální svatební fotograf působí nejen v Hradci Králové ale...

Zobrazeno: 340x Zobrazit firmu
(0%)
Elektrorevize Jiří Buben - revize elektro
Firma z kraje Trutnov

Elektrorevize Jiří Buben provádí revize vyhrazených elektrických zařízení NN.Provádí revize strojů, elektroinstalací,hromosvodů, revize elektro spotřebičů a nářadí,svářeček.Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro a smluvní elektroúdržbu.

Zobrazeno: 643x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Pažout
Firma z kraje Náchod

Zabýváme se standardní kamenickou výrobou, převažuje pomníková práce, urnové hroby dle požadovaného rozměru, jednohroby 110x240 cm, dvouhroby 200x250 cm. Rozměry se samozřejmě mohou měnit dle požadavku zákazníka. Zhotovujeme také hrobky do země, jednoduchá dvě místa nad sebou, dvojitá čtyři místa. Ke stavbě používáme ztracené bednění, litý beton...

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Abaca CZ, s.r.o.
Firma z kraje Jičín

Provádíme úklid domácností, úklid společných prostor, kanceláří, prodejen, ordinací, průmyslový úklid.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Miroslav Beran - stavební firma
Firma z kraje Jičín

Miroslav Beran - stavební firma - Hradec Králové - kompletní služby v oblasti stavebnictví: sádrokartony, rekonstrukce budov, občanská výstavba, zahradní architektura, zámková dlažba, průmyslová výstavba, zateplování budov, koupelny.

Zobrazeno: 400x Zobrazit firmu
(0%)
kreslení na zakázku
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Nakreslím podle fotografie portrét, postavu nebo domácího mazlíčka. Mohu také vložit portrét do obrazu, který si vy sami navrhnete. Takový obraz může být neobvyklým dárkem pro Vás nebo Vaše blízké. Dostanete tužkou kreslený originál na čtvrtce, upravený fixativem proti rozmazání a zežloutnutí a mailem poslaný skenovaný obrázek ve formátu JPG, se...

Zobrazeno: 678x Zobrazit firmu
(0%)
Elektrorevize Jiří Buben
Firma z kraje Trutnov

Elektrorevize Jiří Buben provádí revize vyhrazených elektrických zařízení NN.Provádí revize strojů, elektroinstalací,hromosvodů, revize spotřebičů a nářadí,svářeček.Poskytuje poradenskou činnost v oboru elektro a smluvní elektroúdržbu.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Stěhování Jakub Macek
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Stěhování bytů, domů, kanceláří a dalších prostor. Přeprava materiálů. Vyklízení domů, bytů a pozůstalostí. Stěhování těžkých věci (trezory, klavíry, ...).

Zobrazeno: 560x Zobrazit firmu
(0%)
Sportovní areál Harrachov a.s.
Firma z kraje Hradec Králové

Sportovní areál v Harachově - krásné lyžařské středisko pro zimní sporty v ČR, skokanské můstky, večerní lyžování, skibus do Harrachova. Koupání v přírodním bazénu a v horském potoce, lanová dráha na Čertovu horu, výlety na kole, horské túry.

Zobrazeno: 548x Zobrazit firmu
(0%)
AZ Zahrada - Zavlažovací systémy, řešení závlahy Vašeho tráv
Firma z kraje Jičín

Automatické zavlažovací systémy – komplexní realizace závlah, autorizovaný servis. Závlahové systémy Hunter pro zahrady všech velikostí, parky, fotbalová, baseballová, tenisová a jiná sportovní hřiště. Prodej a instalace automatických sekaček.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Slévárna hliníku, výroba odlitků – SLP s.r.o.
Firma z kraje Hradec Králové

Slévárna hliníku se zaměřením na výrobu odlitků. Odlévání hliníku do kovových forem a do písku, tepelné zpracování pomocí tavících pecí, cídění odlitků, výroba jader. Zajišťujeme kompletní výrobu dílů, od modelu po hotový kus včetně obrábění.

Zobrazeno: 470x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební šaty - salon Paris Look Jičín
Firma z kraje Náchod

Nabízíme značkové francouzské svatební šaty i svatební modely ostantích předních výrobců. V naší nabídce je i velká kolekce společenských šatů, svatební obleky, svatební oznámení, snubní prsteny i vše ostatní. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Petra Částková
Firma z kraje Jičín

Alternativní psychoterapeutické metody péče o lidi i zvířata nabízí klinická psycholožka Mgr. Petra Částková, terapii i kurzy. Metody: kineziologie, arteterapie, SRT, CESTA (Bays), rodinné konstelace.

Zobrazeno: 499x Zobrazit firmu
(0%)
ROFOX spol. s r.o.
Firma z kraje Jičín

Kompletní správa nemovistostí, facility management, údržbářské práce, servis TZB, controlling, reporting, fakturace, provozní náklady. Spravujeme: komerční objekty, obchodní centra, retail parky, průmyslové objekty, výrobní haly, logistická centra...

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství ZIMA s.r.o.
Firma z kraje Trutnov

Naše společnost Truhlářství ZIMA s.r.o. se zabývá výrobou dřevěných střešních oken a eurooken. V naší nabídce také naleznete ateliérová okna. Nabízíme výrobu, odbornou montáž všech typů oken, záruční a pozáruční servis.

Zobrazeno: 540x Zobrazit firmu
(0%)
Rind.cz - závlahové systémy
Firma z kraje Jičín

Nabízíme prodej, návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů Toro a Gardena. Závlahy zahrad a skleníků. Zavlažování parků či sportovišť.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
Petra Valentová - Zahradnictví Mžany
Firma z kraje Jičín

Naše zahradnictví se zabývá roubováním okurek, melounů, rajčat a paprik. Nabízíme široký sortiment sadby zeleniny, převislých balkónových květin a letniček. Prodáváme zahradní substráty, hnojiva, mulčovací kůru a textilie.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
VK LOŽISKA s.r.o.
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Naše společnost VK LOŽISKA s.r.o. se zabývá výrobou ložisek a dalších souvisejících výrobků. V naší nabídce naleznete gufera, řemeny, řetězy, lepidla, maziva, oleje a samozřejmě ložiska.

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)