Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Josef Hasil
Firma z kraje Hodonín

Stavební a zednické práce, Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, obklady a dlažby, pokládka zámkové a terasové dlažby, koupelny, bytová jádra, sádrokartony.

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Jež - Výškové práce za pomoci horolezecké techiky
Firma z kraje Znojmo

opravy a čištění ocelových konstrukcí a vzduchotechniky,stavební výškové práce,opravy balkonů, nátěry hal, stožárů a budov,čištění okapů,mytí prosklených ploch,instalace reklamních bannerů,zdění komínů,opravy střešní krytiny,ochrana proti holubům,shazování sněhových závějí ze střech

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
KERAM trans, s.r.o.
Firma z kraje Brno

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava a spediční služby.

Zobrazeno: 538x Zobrazit firmu
(0%)
Okna Macek s.r.o.
Firma z kraje Vyškov

Dodáváme a montujeme kvalitní plastová okna a dveře z PVC profilů VEKA, dřevěná eurookna a dveře, hliníková okna a dveře z profilů Heroal. Dále nabízíme také interiérové dveře, garážová vrata Ryterna a Migas-Door, střešní okna a oplocení. Doprava a montáž nás vždy zdarma, provádíme záruční a pozáruční servis.

Zobrazeno: 646x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Hönig
Firma z kraje Brno

Výroba razítek COLOP, výroba přívěšků a klíčenek, laserové gravírování, výroba reklamních předmětů.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Vše pro Vaši střechu - Penti prefab s.r.o.
Firma z kraje Znojmo

Společnost Penti prefab s.r.o. se zabývá projekcí a výrobou krovů, dřevěných příhradových vazníků a dřevostaveb. Zároveň provádíme komplexní tesařské, pokrývačské a klempířské práce dle potřeb a požadavků zákazníka.

Zobrazeno: 404x Zobrazit firmu
(0%)
ALDO OKNA, s.r.o.
Firma z kraje Vyškov

Společnost Aldo-okna je výrobce a prodejce plastových oken a dveří. Kromě plastových oken a dveří nabízíme eurookna, garážové vrata, hliníkové profily, parapety, žaluzie, markýzy. Komplexně zajišťujeme montáž oken a dveří včetně demontáže po celé ČR.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Zdeněk Dvořáček
Firma z kraje Brno

Provádíme kompletní rekonstrukce a novostavby. Zateplování fasád a tepelné izolace.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
Hakr Trade
Firma z kraje Brno

Obchodní firma, zabývající se prodejem krbů, krbových kamen a litinových krbových vložek, dále funguje jako velkoobchod s topenářskou technikou.

Zobrazeno: 954x Zobrazit firmu
(0%)
Daniel Bečka Strotinský
Firma z kraje Brno-venkov

Nabídka zednických a zámečnických prací. Opravy, rekonstrukce a údržba nemovitostí. Výroba kancelářského nábytku a kuchyní na míru.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Zemní Práce J & V Knápek
Firma z kraje Hodonín

Zemní práce J + V Knápek. Provádíme: prípojky plynové, kanalizacní, vodovodní, základy-bazény. Dále také: terénní a parkové úpravy, budujeme parkovací a odstavné plochy, chodníky...

Zobrazeno: 531x Zobrazit firmu
(0%)
Lamba Kite Technology, s.r.o.
Firma z kraje Brno

Mistr republiky v buggykitingu a dlouholetý vývojář Michal Voženílek, spolu se skupinou dalších nadšenců, uvádí na trh tažné draky Lamba Kite Technology.

Zobrazeno: 644x Zobrazit firmu
(0%)
svetelky.com
Firma z kraje Znojmo

Internetový obchod nabízející hotové světelné reklamy z plastových, hliníkových a SignTech profilů. Světelné reklamy vyrábíme i na zakázku dle požadovaných specifikací a rozměrů. Pro reklamní agentury slevy až 30%. Doprava v rámci ČR zdarma.

Zobrazeno: 668x Zobrazit firmu
(0%)
Trubkové-lešení.cz
Firma z kraje Blansko

Prodej nového i použitého trubkového lešení. Provozování internetového bazaru lešení.

Zobrazeno: 920x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - ploty, brány, konstrukce pro FVE
Firma z kraje Brno

Dodáme ploty, pletivo, oplocení, sloupky, zemní vruty. E-shop. Vyrábíme brány, branky, průmyslové, posuvné, dvoukřídlé i kované. Oplocujeme průmyslové celky, dálnice, FVE i rodinné domy. Montujeme konstrukce KRINNER, SCHLETTER a fotovoltaické panely pro FVE. Provádíme montáže na klíč po celé ČR.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví ED-MAX
Firma z kraje Hodonín

Naše firma KAMENICTVÍ ED-MAX se výrobou a renovací pomníků, hrobů, urnových hrobů (vč. doplňků, výseku písma, zlacením a barvením), ale i výrobou a montáží parapetních, krbových a kuchyňských pracovních desek, nášlapů, schodů a jiných výrobků ze žuly nebo TERACA (umělý kámen).

Zobrazeno: 374x Zobrazit firmu
(0%)
APLEG - zámečnictví, kovovýroba (Blansko)
Firma z kraje Brno

Naše firma se zaměřuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu. Vyrábíme a montujeme sloupky, schodiště přímá i točitá, mříže, zábradlí i atypické výrobky, posuvné samonosné brány, kované brány, křídlové brány a branky. Dále se zabýváme výrobou svařovaných i kovaných plotů, plotových dílců a sloupků.

Zobrazeno: 323x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Kopřiva RACIO s.r.o.
Firma z kraje Brno-venkov

Technologické čištění vysokotlakými vozy, čištění nádrží, jímek, lapolů, cisteren, kontejnerů, myček, tukových jímek, septiků a ostatních nádrží znečištěných usazeninami a kaly, čištění a monitoring kanalizací do 1000 mm, revize kamerovým systémem

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)