Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ezzoklima - Radim Pitela
Firma z kraje Beroun

Prodej, montáže, servis projedkce a opravy pro klimatizace, vzduchotechniku, ventilátory, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, čističky vzduchu, odvlhčovače a zvlhčovače

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
Kanalizace, instalatéři
Firma z kraje Příbram

Servis 24 hodin denně – provádíme instalatérské, kanalizační, zednické, topenářské, elektrikářské a obkladačské práce v Praze a okolí. Pracujeme rychle, kvalitně a spolehlivě. Poskytujeme havarijní servis.

Zobrazeno: 421x Zobrazit firmu
(0%)
Antény a satelity Blažíček Lubomír
Firma z kraje Kolín

Firma Antény a Satelity Blažíček Lubomír byla založena v roce 1997. Jsme firma typu \"Otec a syn\". Za dlouhá léta na trhu se nám podařilo získat množství spokojených zákazníků, kteří se k naší firmě rádi vracejí.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
GN hromosvody
Firma z kraje Kolín

Zabýváme se montáží a demontáží hromosvodů, opravami a nátěry před revizí, svody na vysokých budovách pomocí horolezecké techniky. Nabízíme komplexní servis od vypracování návrhů a cenové kalkulace, dodání materiálu

Zobrazeno: 736x Zobrazit firmu
(0%)
Čistírna Oděvů - internetová čistírna, online objednávky
Firma z kraje Příbram

Cistirna-odevu.cz je první internetová čistírna v ČR, svoz prádla, objednávky on-line, telefonické objednávky. Cistirna-odevu.cz je prádelna hlavně pro Prahu. Nabízíme čištění koberců, šatů, kůže, oblečení, svatebních šatů, express, žehlení, praní.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
iMaRo
Firma z kraje Rakovník

Zhotovení a vyhodnocení termosnímků pomocí termokamery. Kontrola objektů, tepelných zařízení (podlahové vytápění bez destrukce, stropní izolace), preventivní kontrola elektrorozvodů.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
LIPRACO s. r. o.
Firma z kraje Nymburk

Komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví. Zabýváme se vývojem, konsktrukcí, výrobní přípravky, jsme zkušení ve kovovýrobě. Dokážeme zhotovit palety, rámy, Ocelové konstrukce. V oboru stávebnictví stavíme rodinné domy, rekonstrujeme objekty či zateplujeme budovy.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Virtus Vincit s.r.o. - Michal Palánek
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis pc - diagnostika hw a sw - prodej a instalace hw a sw - pc sítě - IT správa - opravy pc na počkání

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)
SPÁČIL ŽALUZIE
Firma z kraje Praha-západ

Prodej, montáž a servis horizontálních, vertikálních, interiérových i venkovních žaluzií, látkových a předokenních rolet, sítí proti hmyzu a markýz.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)
ČKD Mobilní Jeřáby a.s.
Firma z kraje Kolín

Společnost vyrábí, prodává a zajišťuje servis mobilních jeřábů a autojeřábů o nosnosti 10 - 30 tun montovaných na automobilové podvozky např. TATRA, MERCEDES-BENZ, MAN, IVECO, MAZ atd. Všechny jeřáby jsou vybaveny vícedílným teleskopickým výložníkem, plně hydraulickým ovládacím systémem, mikroprocesorovým řízením stability jeřábu atd....

Zobrazeno: 539x Zobrazit firmu
(0%)
KAF Facility, s.r.o.
Firma z kraje Nymburk

Facility Management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty

Zobrazeno: 620x Zobrazit firmu
(0%)
ALGAZ s.r.o.
Firma z kraje Benešov

Prodej a servis lesní a zahradní techniky - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače a plotostřihy Husqvarna, STIHL, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga.

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Zýka
Firma z kraje Kolín

Jsme firma zabívající se vratovou a stínící technikou. Dále můžeme nabídnout služby v oboru elektroinstalace.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy oken, servis oken, opravy dveří, servis dveří
Firma z kraje Beroun

Zabýváme se servisem a opravami plastových, dřevěných, hliníkových oken a dveří, střešních oken, zimních zahrad a veškerým příslušenstvím s tím související. Parapety exteriér AL, parapety interier,plast, dřevotřískové Stínící doplňky žaluzie vertikální, horizontální, rolety , roletky. Sítě proti hmyzu, střešní okna....

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
ELS - audio video servis, Petr Mochan
Firma z kraje Rakovník

Opravy a servis audio a video techniky, televizí a rádií,běžné spotřební elektroniky

Zobrazeno: 673x Zobrazit firmu
(0%)
Šátek - nářadí a stroje
Firma z kraje Praha-východ

Naše firma Šátek se zabývá prodejem profi a hobby nářadí, svářecí techniky, zahradní a lesní mechanizace. Zapůjčujeme sortiment ručního elektrického nářadí dle vašich potřeb. V našem servisním středisku provádíme záruční i pozáruční servis.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Rostislav Bednář
Firma z kraje Benešov

Udržba nemovitostí,Zámečnictví Zateplování nemovitosti Malířské a natěračské práce Instalaterské práce Podlahářské práce Zednické práce Elektro servisní práce Uklidové práce Udržba zeleně ,okrasných keřu a rostlin Pravidelná kontrola nemovitosti v době vaší nepřítomnosti,Hodinovy manžel

Zobrazeno: 639x Zobrazit firmu
(0%)
ABRASIV, akciová společnost
Firma z kraje Nymburk

Firma ABRASIV nabízí všem uživatelům technicko-poradenský servis a dodávky brousicích a řezacích kotoučů pro ruční a úhlové brusky, diamantové řezací kotouče pro řezání skla a jiné brousící pomůcky a nářadí.

Zobrazeno: 558x Zobrazit firmu
(0%)