Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Hostinec Kyjovská terasa
Firma z kraje Chomutov

Stylový nekuřácký penzion v malebné vesničce Kyjov NP České švýcarsko, domácí kuchyň, ubytovaní v 10 pokojích ( 27 lůžek). Pokoje jsou vybavené orig. nábytkem z 19. století. Internet zdarma

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Little Italy Fast Food
Firma z kraje Žatec

Little Italy je pizza drive in u čerpací stanice Informtour pod Motolským mostem. Zastavte se na pizzu nebo hamburger. Po okolí rozvážíme zdarma nad 200 Kč.

Zobrazeno: 544x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion u Jany, Sokolov
Firma z kraje Děčín

Penzion U Jany je umístěn v centru města Sokolov. V pěti pokojích s 10 lůžky poskytujeme ubytování jednotlivcům, skupinám i organizacím. Penzion není bezbariérový. Pokoje jsou plně vybavené, včetně umyvadla a televize.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Šimanda
Firma z kraje Žatec

Penzion Šimanda - nabízí levné krátkodobé nebo střednědobé ubytování v klidné části Prahy 9, v této lokalitě mají hosté klid a zároveň centrum města na dosah

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Levné ubytování - Praha Hotel Operator
Firma z kraje Žatec

Levné ubytování v Praze a České republice. Rezervace hotelů online. Dobré ceny, last-minute nabídky, slevy a volné noci. Dlouholetá tradice jedné z nejstarších incomingových cestovních agentur Estec.

Zobrazeno: 378x Zobrazit firmu
(0%)
Cestovní agentura Sachs
Firma z kraje Teplice

Cestovní agentura - nabízíme zahraniční i tuzemské zájezdy,zimní dovolenou, poznávací zájezdy, relaxační a wellness pobyty od pojištěných CK za stejné ceny. Věrnostní slevy pro stálé klienty

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Dalibor - kongresové centrum Litomyšl
Firma z kraje Ústí nad Labem

Příjemné ubytování v Litomyšli vám nabízí hotel Dalibor Litomyšl. V hotelu se můžete ubytovat v jedno až čtyřlůžkových pokojích za přijatelnou cenu. Hotel je v centru města Litomyšl a disponuje 70 pokoji.

Zobrazeno: 436x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Sokolov, Penzion Pohoda
Firma z kraje Děčín

Rodinný penzion nabízí ubytování nedaleko Sokolova, 4 km od centra, přesto však v přírodě. Pohodové ubytování pro milovníky přírody a cyklistiky, zamilované páry, rodiny s dětmi nebo hosty na služebních cestách.

Zobrazeno: 500x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Větrný mlýn Praha, ubytování a parkování
Firma z kraje Žatec

Penzion Větrný mlýn je menší útulný rodinný hotel v Praze v prestižní čtvrti Praha 6 Ruzyně, která sousedí s turisticky nejžádanějšími lokalitami v Praze 1. U nás jistě oceníte kvalitní ubytování v penzionu s parkováním v Praze, blízko centra Prahy, ale i blízko u letiště Praha Ruzyně. Pražský hrad a centrum města i rekreační zóna Praha, letiště...

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
EAST - EUROPEAN GUIDE a.s.
Firma z kraje Žatec

On-line rezervácia ubytovania v ČR, SR. Lastminute pobyty, zájazdy, letenky. Možnosť vyhľadávania podľa miesta, ceny, typu objektu. Prehľad ubytovacích zariadení v Českej republike a na slovenské. Hotely, apartmány, penzióny, chaty, chalupy, kempy.

Zobrazeno: 445x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytovna Praha
Firma z kraje Žatec

Společnost MD service s.r.o. se specializuje již několik let na poskytování ubytování v ubytovacích zařízeních standartu hostel, ubytovna. Ubytování je vhodné jak pro jednotlivce tak především pro firemní klientelu. krátkodobé i dlouhodobé ubytování.

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Procházka
Firma z kraje Ústecký kraj

JP nabízí ubytování na okraji Plzně v klidném prostředí, nedaleko rekreační oblasti bolevecké rybníky. V blízkém okolí jsou ideální podmínky pro koupání, turistiku, cykloturistiku.

Zobrazeno: 368x Zobrazit firmu
(0%)
Pension Berta - ubytování Praha 4
Firma z kraje Žatec

Pension Berta je rodinný pension v klidné vilové čtvrti v Praze 4. Nabízíme ubytování ve 2 až 4-lůžkových pokojích. Součástí ubytování je vlastní sociální zařízení u každého pokoje a WiFi zdarma připojení. Parkování zdarma na zabezpečeném parkovišti.

Zobrazeno: 290x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Green Garden Praha
Firma z kraje Žatec

Hotel Green Garden Praha se nachází v historickém centru Prahy nedaleko Václavského náměstí. Nabízíme nadstandartní ubytování za výhodnou cenu nedaleko Václavského náměstí. Možné pořádání školení a firemních prezentací.

Zobrazeno: 316x Zobrazit firmu
(0%)
Apartmány Pushkin v Praze
Firma z kraje Žatec

Apartmány Pushkin se nachází v historické části Prahy. Nabízíme levné ubytování v Praze v rodinném prostředí. Ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou. Součástí ubytování je restaurace, kde Vám můžeme nabídnout speciality místní kuchyně s 25% slevou.

Zobrazeno: 370x Zobrazit firmu
(0%)
Pronájem sálu Praha - firemní večírky
Firma z kraje Žatec

Sál Rezidence Ostrovní je pro svou atmosféru ideální volbou pro rauty, firemní večírky a ostatní oslavy. Rádi pro Vaši společenskou akci doporučíme vhodný catering.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování České Budějovice
Firma z kraje Žatec

Rezidence u Černé věže nabízí ubytování v luxusních apartmánech s plným servisem hotelových služeb v centru Českých Budějovic. Poskytneme Vám komfort a domácí atmosféru jako nejluxusnější penziony, zaručujeme nejvyšší standard služeb jako nejlepší hotely.

Zobrazeno: 439x Zobrazit firmu
(0%)
AV- ubytování
Firma z kraje Žatec

Nabídka levného ubytování v ubytovnách, hotelech, hostelech v Praze.

Zobrazeno: 366x Zobrazit firmu
(0%)