Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
EVA TOUR s.r.o.
Firma z kraje Žatec

DOVOLENÁ LETNÍ, ZIMNÍ, ZAHRANIČNÍ I DOMÁCÍ SLUŽEBNÍ CESTY, LETENKY, AUTOBUSOVÉ, VLAKOVÉ A LODNÍ LÍSTKY, CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ, FOTOLAB (zhotovení fotografií + prodej filmů, alb, atd.) VSTUPENKY okamžitě na muzikály, divadla (např. Národní+Stavovské divadlo, ABC, Na Fidlovačce, Na zábradlí, Hudební divadlo Karlín atd.), koncerty, festivaly, show, s...

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
JEDU.cz s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Nebaví vás cestovat s davem? Využijte služeb naší cestovní kanceláře specializující se na individuální cesty, víza a zájezdy na přání do Austrálie, jihovýchodní Asie, USA, na Nový Zéland a do dalších neméně zajímavých destinací.

Zobrazeno: 358x Zobrazit firmu
(0%)
MD-UBYTOVNA
Firma z kraje Žatec

Kvalitní a cenově dostupná ubytovna pro firmy a dělníky v Praze 4 - Libuši.

Zobrazeno: 416x Zobrazit firmu
(0%)
Moje pobyty - romantické pobyty, víkendy
Firma z kraje Ústí nad Labem

Moje-pobyty.cz je specialista na romantické víkendové pobyty pro dva. Romantický víkend pro dva od nás poskytne každému přesně to, po čem touží. Nabízíme víkendové pobyty pro dva, které osloví všechny věkové kategorie, jak mladé páry, tak i seniory.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Litomyšl
Firma z kraje Ústí nad Labem

Hostel-penzion Čtyřlístek je útulný nově zrekonstruovaný rodinný dům s venkovním posezením. Je vhodný pro řemeslníky, studenty i rekreanty. K dispozici je kuchyňský kout, koupelna i toaleta je součástí pokoje.

Zobrazeno: 510x Zobrazit firmu
(0%)
SMS Group s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Pronájem luxusního katamaránu s profesionální posádkou. Okružní plavby na míru po Karibských ostrovech přesně dle Vašich přání, představ a požadavků. Netradiční dovolená, potápění, yachting, pěší turistika, rybolov, programy pro rodiny (tento typ lodi je bezpečný i pro menší děti), firmy i VIP klientelu, možnost pořádání teambuildingů, školení, ...

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Víno na Váš stůl - Barbora Michálková
Firma z kraje Žatec

Široký výběr prvotřídních moravských a českých vín. Zaměřujeme se především na přívlastková, ale v naší nabídce najdete i řadu vybraných vín jakostních. Díky osobním vztahům s našimi vinaři Vám můžeme nabídnout ověřenou kvalitu za příznivé ceny.

Zobrazeno: 501x Zobrazit firmu
(0%)
KOLIBA PRAHA spol.s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Jistě budete souhlasit s tím, že vy sami i vaši hosté stejně vždycky nejvíce oceníte jednoduchost a mile nevtíravou pohodu. Proč si tedy nedopřát kulinářský zážitek tradičních specialit připravených na otevřeném grilu v báječné atmosféře vzdušného prostředí příjemného restaurantu? Profesionální cimbálová muzika Vás snadno přesvědčí o tom, že i u...

Zobrazeno: 371x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Koral***
Firma z kraje Žatec

Stylově zařízené pokoje vybaveny moderním nábytkem, zajistí komfortní ubytování za rozumné ceny. Celkem mame 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, k tomu každý pokoj vlastní prostorný sprchový kout s toaletou, televizor se satelitním příjmačem a telefon

Zobrazeno: 406x Zobrazit firmu
(0%)
Hostinec Kyjovská terasa
Firma z kraje Chomutov

Stylový nekuřácký penzion v malebné vesničce Kyjov NP České švýcarsko, domácí kuchyň, ubytovaní v 10 pokojích ( 27 lůžek). Pokoje jsou vybavené orig. nábytkem z 19. století. Internet zdarma

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Little Italy Fast Food
Firma z kraje Žatec

Little Italy je pizza drive in u čerpací stanice Informtour pod Motolským mostem. Zastavte se na pizzu nebo hamburger. Po okolí rozvážíme zdarma nad 200 Kč.

Zobrazeno: 544x Zobrazit firmu
(0%)
Exotika4U - exotická dovolená na moři
Firma z kraje Ústecký kraj

Hledáte exotickou dovolenou? U nás najdete exotické destinace v Karibiku jako Guadeloupe, Martinik, Saint-Martin, kde můžete strávit luxusní dovolenou na moři. Také nabízíme pobyty v dalších destinacích, např. Maledivy, Mauritius, Tahiti, Malajsie.

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Sinoczechtrade.com
Firma z kraje Žatec

Portfolio služeb: uvádění klientů na čínský trh, intenzifikace obchodní výměny (prodej a nákup v Číně, poradenství), personální podpora (tlumočení, asistence na jednáních s Číňany), průvodcovství, výuka čínštiny a obchodní (business) etikety v Číně.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Průvodce a řidič v jedné osobě
Firma z kraje Žatec

Proč platit za řidiče a průvodce, tedy za dvě osoby současně? Tuto službu vám zajistím osobně, průvodcuji a řídím auto nebo minibus. Ušetřete za druhou osobu, plaťte jen jednou! Ráda vám ukážu to nejzajímavější z Prahy nebo krásná místa v naší republice.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
Vin d' Alsace, s.r.o.
Firma z kraje Teplice

On-line prodej vín z francouzských regionů Alsasko, Burgundsko a Cotes du Rhône a francouzských delikates (např. foie gras). Degustační večery pro firmy a skupiny. Zážitkové zájezdy do Alsaska s degustací u partnerských vinařů.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
OdvezemeVas
Firma z kraje Teplice

Odvezeme Vás nabízí služby v přepravě osob. Také zajišťujeme expresní přepravu nákladu do 1,6 tun.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion u Jany, Sokolov
Firma z kraje Děčín

Penzion U Jany je umístěn v centru města Sokolov. V pěti pokojích s 10 lůžky poskytujeme ubytování jednotlivcům, skupinám i organizacím. Penzion není bezbariérový. Pokoje jsou plně vybavené, včetně umyvadla a televize.

Zobrazeno: 486x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Švestka, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Provádíme demolice železobetonových, betonových a zděných konstrukcí použitím hydraulických nůžek a bouracích kladiv KRUPP, strojů CATERPILLAR, KOMATSU a LIEBHERR. Jeřábové práce do 400t mobilními jeřáby LIEBHERR, nadměrná a těžká přeprava, doprava nákladními vozy MAN, SCANIA, DAF, VOLVO, KENWORTH. Zemní práce, recyklace, bytová výstavba jsou da...

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)