Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
NUPI  - cestovní agentura
Firma z kraje Praha-západ

Prodáváme pobytové a poznávací zájezdy letecky i lux busem od renomovaných cestovních kanceláří po ČR, celé Evropě a do exotických zemí . Zájezdy od cestovních kanceláří jsou prověřené s osvědčenou, dlouholetou praxí a ceny zájezdů zahrnují povinné pojištění dle zákona 159/1999 Sb.o některých podmínkách podnikání v cestovním ruchu a jsou s nimi ...

Zobrazeno: 586x Zobrazit firmu
(0%)
Restaurace a penzion Štípský šenk
Firma z kraje Benešov

Naše restaurace nabízí širokou paletu vybraných jídel a specialit. Samozřejmostí je i pořádání slavnostních událostí jako jsou svatby, promoce, oslavy, rodinné slavnosti a další.

Zobrazeno: 432x Zobrazit firmu
(0%)
Apartmány Kolonáda Luhačovice
Firma z kraje Benešov

Soukromé luxusní apartmány Kolonáda v centru známých lázní Luhačovice. Možnost přistýlky, výhled z balkonu na kolonádu, ubytování pouze několik kroků od lázeňského centra. Ideální místo pro vaši dovolenou.

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion Janov
Firma z kraje Rakovník

Nabízíme ubytování pro 12 osob v 5 pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.Vybavená kuchyň. Za hezkého počasí lze využít venkovní posezení s krbem- grilem. Ceny od 180Kč-300Kč, děti do 10 let 150Kč. Děti do 3 let zdarma(bez nároku na lůžko)

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion ve Skalici
Firma z kraje Nymburk

Ubytování v penzionu vzdáleném jen pár desítek metrů od centra města Mladá Boleslav. K dispozici jsou příjemně zařízené jedno, dvou a třílůžkové pokoje, jejichž součástí je sprcha, WC, telefon, televize a WIFI připojení.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
CK SLAN tour
Firma z kraje Kolín

CK SLAN tour nabízí Poznávací zájezdy do Francie, Anglie, Německa, Itálie..., Lyžování ve Francii, dovolená u moře v Chorvatsku, Francii, Itálii a Španělsku, zájezdy na Premier League, NHL, Olympijské hry, ubytování v Lázních, v České Republice i na SLovensku atd.

Zobrazeno: 577x Zobrazit firmu
(0%)
Votlen tour
Firma z kraje Nymburk

Prodej zájezdů, Last minute, dovolená 2010. Nabízíme zájezdy do celého světa, Egypt, Řecko, Bulharsko, Chorvatsko, poznávací. Tuzemské, exotické, zahraniční zájezdy. Ke každému zájezdu dárek!

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Dovča online.cz
Firma z kraje Nymburk

Last Minute nabídka a dovolená od více než 80 českých a 40 německých cestovních kanceláří. Prodej letenek a ubytování. Zakoupení zájezdu z pohodlí Vašeho domova. Dovča online.cz – na jedné adrese celý svět.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Kavárna – restaurace Jenom tak
Firma z kraje Kutná Hora

Najdete nás v městské památkové zóně města Kouřim na jeho hlavním Mírovém náměstí v přízemí měšťanského domu Jsme nekuřácká restaurace-kavárna, za příznivého počasí máme otevřenu letní zahrádku s posezením i pro kuřáky.

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Pavel Starosta, Ubytování u moře
Firma z kraje Beroun

Nabídka ubytování v Černé Hoře, Bar, Utjeha, Veliki Pijesak a Kalábrii, Tropea v apartmánech a studiích s vlastní dopravou. Informace o Černé Hoře a Itálii. Tipy na zajímavé výlety.

Zobrazeno: 502x Zobrazit firmu
(0%)
Cestovní a eventová agentura EVENTtour.cz
Firma z kraje Beroun

Cestovní a eventová agentura EVENTtour.cz nabízí levné a kvalitní zájezdy do celého světa. Na letošní sezónu jsme připravili speciální nabídku last minute do exotických destinací. Nezapomínáme ani na rodiny s dětmi a všechny ostatní, kteří si chtějí užít pohodovou dovolenou u moře, na horách, v lázních nebo při poznávání nových zemí vlastní dopr...

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
MAlá CEstovní Kancelář - Jan Nechojdoma - dětské tábory
Firma z kraje Mělník

DĚTSKÉ TÁBORY pro děti, mládež, rodinné, stany-chaty (umělecké, fantasy, sportovní, dobrodružné, historie, pro nejmenší). ŠKOLNÍ PROGRAMY EXPEDICE-ZÁJEZDY trekking, vodácké, horská turistika, dobrodružství Rusko, Pobaltí, Zakavkazsko, Ukrajina, Skandinávie, Island, Grónsko, Špicberky. Tradice 20 let

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Johan-Odklobásy
Firma z kraje Praha-východ

Vážení zákazní, dovolujeme si Vám představit nabídku naší firmy. Zabýváme se dovozem a prodejem oblíbených uzenin,klobás,salámů.mleté papriky a jiných chuťovek od specialistů z Maďarska a Slovenska. Nabízíme též k prodeji výrobky japonské firmy Kyocera -keramické nože,škrabky,struhadla a další kuchyňské potřeby vyrobené z oxidu zirkonia, které...

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion ILDAM
Firma z kraje Rakovník

moderně vybavený penzion zaměřený zejména na rodiny s dětmi, cykisty a běžkaře nacházející se na okraji brdských lesů ve středních Čechách, součástí vybavení je dětská hernička, venkovní prolézačky, vinotéka, TV+SAT a další

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Letenky, zájezdy Leťtelevně.cz
Firma z kraje Kolín

Letenky, zájezdy, cestovní pojištění na jednom místě a za nízké ceny!

Zobrazeno: 677x Zobrazit firmu
(0%)
CK Víkend – lyžařské, turistické a poznávací zájezdy
Firma z kraje Kladno

Cestovní kancelář Víkend se specializuje na lyžařské zájezdy do italských Dolomit. Střediska Kronplatz, Plose, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Sella ronda. Doprava busem z celé ČR.

Zobrazeno: 608x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Laguna ***
Firma z kraje Beroun

Hotel Laguna leží přímo u přehradní nádrže Slapy. Svou vyjímečnou polohou je ideálním místem pro pracovní i odpočinkové aktivity společností a rekreační pobyty.

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
Baltaci Hotel Zlín
Firma z kraje Benešov

Bezbariérový hotel nacházející se v těsné blízkosti centra města Zlín. Součástí hotelu je wellness centrum a restaurace s kapacitou 80 míst. Samozřejmostí je WiFi připojení k internetu zdarma.

Zobrazeno: 524x Zobrazit firmu
(0%)