Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ubytování Česká Skalice
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Areál Pauli Vám nabízí ubytování v České Skalici, v krásném prostředí, kde naleznete spoustu možností, jak trávit svůj čas. V blízkosti se nachází nádrž Rozkoš, kde se můžete věnovat jak relaxaci, tak sportovním aktivitám.

Zobrazeno: 633x Zobrazit firmu
(0%)
Robert Erler - ubytovani Turnov
Firma z kraje Hradec Králové

Ubytování v Turnově oblasti Českého ráje. Nabízíme nadstandardní ubytování v apartmánech. Prostorné apartmány v nově rekonstruovaných rodinných domech nabízí vysoký komfort za přijatelné ceny. V areálu je zastřešená terasa s posezením, gril a bazén.

Zobrazeno: 567x Zobrazit firmu
(0%)
Kam s dětmi na víkend – Muzeum MERKUR
Firma z kraje Rychnov nad Kněžnou

Chcete se dozvědět víc o stavebnicích a plechových vláčcích MERKUR či parních strojích? Chcete vidět největší stavbu z MERKURu? Navštivte Muzeum stavebnice MERKUR v Polici nad Metují. Čeká na Vás hrací koutek.

Zobrazeno: 882x Zobrazit firmu
(0%)
Sport hotel Bohemia
Firma z kraje Hradec Králové

Nabízíme ubytování v nejmalebnější části Krkonoš, v horském středisku Rokytnice nad Jizerou. Poloha hotelu je vhodná pro letní i zimní rekreaci, pořádání firemních akcí a školení. Hotel Vás zaujme nejen jedinečnou polohou v těsné blízkosti lyžařských vleků, ale i svoji pohostinností.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Chalupa Český ráj
Firma z kraje Hradec Králové

Pronájem roubené chalupy v Českém ráji, komfortní ubytování v chalupě po celkové rekonstrukci, nabídka dovolené v soukromí roubené chalupy uprostřed klidné staročeské návsi v památkové rezervaci. Letní i zimní rekreace v roubence.

Zobrazeno: 636x Zobrazit firmu
(0%)
Chaty a chalupy pronájem
Firma z kraje Hradec Králové

Pronájem chaty a chalupy v České republice a na Slovensku, rekreační pobyty Krkonoše, Beskydy, Šumava, Český ráj a další atraktivní lokality, dovolená v soukromí. Vyhledávání dle různých kritérií, nabídka spolupráce majitelům rekreačních objektů.

Zobrazeno: 608x Zobrazit firmu
(0%)
Prázova bouda
Firma z kraje Trutnov

Ubytování na horách v penzionu v příjemném a klidném koutě Orlických hor

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
Krkonošechata
Firma z kraje Hradec Králové

Ubytování v Krkonoších.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování Orlické hory - Chata Zlatý potok
Firma z kraje Trutnov

Celoroční pronájem chaty u lesa a Zlatého potoka v podhůří Orlických hor 8 km od lyžařského střediska Deštné. Chata nabízí 7 ložnic s 21 lůžky. Společenská místnost, 3x vybavená kuchyň. Parkování u objektu. V létě možnost výletů po památkách.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš - ubytovna SNP - levné ubytování
Firma z kraje Jičín

Nabízíme levné ubytování (dlouhodobé i krátkodobé) pro turisty, studenty, řemeslníky přechodně pracující v Hradci Králové, ubytování firemní i agenturní. Ubytování je převážně ve dvoulůžkových pokojích s vlastní sociálním zařízením.

Zobrazeno: 479x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 3 ››