Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Pension Doctor - ubytování Dvůr Králové
Firma z kraje Blansko

Hledáte levné ubytování ve Dvoře Králové nad Labem? Penzion Doctor poskytuje ideální podmínky pro pěší výlety do okolí, cykloturistiku, lyžování i výlety autem. Navštívit můžete ZOO Dvůr Králové, Ratibořice, zámek Kuks i celé severovýchodní Čechy.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
Austerlitz - Zámecká restaurace, Slavkov
Firma z kraje Znojmo

Tři salonky restaurace v příjemném prostředí barokního stylu jako slavkovský zámek, nabízí bohatý výběr různých specialit zámecké kuchyně. Gril, galerie vín, tuzemská i zahraniční vína. Svatební hostiny, firemní večírky, posezení s přáteli.

Zobrazeno: 545x Zobrazit firmu
(0%)
Letecká přeprava nákladů a osob - Cargo - Aerotaxi
Firma z kraje Hodonín

Specializujeme se na leteckou přepravu nákladu trade cargo a leteckou přepravu osob pro soukromé a obchodní účely. Nabízíme také služby aerotaxi, dopravu na letiště, kvalitní ubytování a další služby spojené s přepravou.

Zobrazeno: 696x Zobrazit firmu
(0%)
Vinný sklípek - Josef Štěpánek
Firma z kraje Vyškov

Vinný sklípek v obci Mutěnice. Příjemné posezení, degustace vín z vlastních vinic. Teplá i studená kuchyně, ubytování pro hosty přímo ve sklípku.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Pension LUKY Špindl
Firma z kraje Blansko

Celoroční ubytování pensionu ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. Krkonoše, Mísečky a Špindl kde penzion zajišťuje ubytování, nabízí lyžování i Turistiku

Zobrazeno: 432x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Kurdějov
Firma z kraje Hodonín

Hotel má kapacitu 160 lůžek v 54 pokojích, 3 x restauraci, největší vinotéku v ČR (cca. 500 vzorků), kongresový sál pro 220 osob, konferenční pro 160, 5 školících místností, 2 jednací salónky, vinný sklípek, 2 x krytý tenisový kurt, 4 x bowling s barem, wellness, parní i suchou saunu. Hotel Kurdějov nabízí kvalitní služby pro jednotlivce i k...

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
A-ESTA s.r.o.
Firma z kraje Blansko

Speciální restaurace v centru Vrchlabí zaměřená na grilování – vepřová kolena, žebra a další druhy mas. Restaurant typicky horského stylu s dominantním krbem až pro 80 strávníků. Rozsáhlá venkovní zahrada s dětským parkem.

Zobrazeno: 799x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion u Alexů
Firma z kraje Brno

Hezký penzion v obci Bedřichov. Naváhejte a navštivte naši restauraci, skvělé jídlo a pití za dobré ceny. Ubytování 200,- za osobu. V našem penzionu lze pořádat různé rodinné či firemní akce. Obcí prochází mnoho turistických, cyklistických tras a v zimním období běžeckých tratí. Také milovníci houbaření si v našich okolních lesích přijdou urči...

Zobrazeno: 705x Zobrazit firmu
(0%)
Vinařství Zapletal Valtice
Firma z kraje Hodonín

výroba a prodej přívlastkových vín,ochutnávky vína v historickém vinném sklepě, řízené degustace vína.

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Sokolský dům s.r.o.
Firma z kraje Znojmo

Hotel nabízí ubytování a stravování v příjemném prostředí v centru Slavkova u Brna. K dispozici jsou všechny standardní služby, speciality restaurace, nedaleké sportoviště (tenis, golf, volejbal...). Těšíme se na Vaši návštěvu!

Zobrazeno: 615x Zobrazit firmu
(0%)
Excalibur Bowling Bzenec
Firma z kraje Vyškov

Excalibur Bowling Bzenec – pizza, bowling, závaba, svatby, oslavy

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
Hospudka Dřevák
Firma z kraje Brno-venkov

Restaurace s venkovní terasou,restaurací,party stanem.Pořádání oslav,večírků,firemních rautů,svatebních hostin.V blízkosti nádrř Benedikt v Mostě,rekreace a sportoviště. Česká a zahraniční kuchyně,pizzerie,rauty,catering.

Zobrazeno: 598x Zobrazit firmu
(0%)
Slunce a Sníh
Firma z kraje Brno

Cestovní kancelář Slunce a Sníh Boskovice. Zájezdy pobytové i poznávací, tuzemské i zahraniční. Skupinové zájezdy. Tlumočnické a průvodcovské služby. Autobusová doprava. Cestovní pojištění. Jazykové kurzy. Prodej jízdenek.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Zámecká restaurace Austerlitz
Firma z kraje Znojmo

Luxusní zámecká restaurace Austerlitz, nabízí studená a teplá jídla, obědy, večeře, pořádáme rauty, grilování, svatební hostiny, firemní akce, rodinné oslavy. Polední menu.

Zobrazeno: 530x Zobrazit firmu
(0%)
CA Mines
Firma z kraje Brno

online prodej zájezdů do celého světa od českých cestovních kanceláří, s vlastní, autobusovou i leteckou dopravou. Vybírejte s pohodlí domova, last minute, pobytové zájezdy, poznávací zájezdy, eurovíkendy

Zobrazeno: 985x Zobrazit firmu
(0%)
Ubytování vila Pálava
Firma z kraje Hodonín

Nabízíme ubytování v romantické vile uprostřed Pálavy (Pavlovské vrchy). Vila se nachází v obci Pavlov nedaleko města Mikulov. Z terasy je nádherný výhled na jezero s přístavem (vodní nádrž Nové mlýny). V ceně ubytování je návštěva vinného sklepa spojená s ochutnávkou.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
IZ SPORT s.r.o.
Firma z kraje Znojmo

Provozování Tipsport barů (Vyškov, Hotel Dukla; Slavkov, Třebíč, Prostějov) a obchod - sportovní potřeby se zaměřením na fotbal a futsal v Hotelu Dukla.

Zobrazeno: 772x Zobrazit firmu
(0%)
Pension Marathon
Firma z kraje Blansko

Nabízíme ubytování ve Vrchlabí (Krkonoše). Pension je svojí pozicí vhodný jako východisko rozmanitých cílů vaší letní i zimní dovolené. Naleznete u nás rodinnou atmosféru, nekuřácké prostředí, moderní vybavení, útulně zařízené prostory. V blízkosti naleznete lyžařské areály Herlíkovice, Vrchlabí a Benecko.

Zobrazeno: 495x Zobrazit firmu
(0%)