Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Onyx skříňové dveře
Firma z kraje Ústecký kraj

Naše firma ONYX Skříňové dveře se zabývá výrobou skříňových dveří založených na technologii uložení a uspořádání různých typů výplní do desingového rámu stejně jako je to u dveří vestavěné skříně.

Zobrazeno: 329x Zobrazit firmu
(0%)
Komfortní sezení i nakupování - Moje Židle
Firma z kraje Žatec

Specializujeme se na židle střední a vyšší třídy s komfortním nástrojem pro jejich objednání. Sortiment, který naleznete na MojeŽidle.cz byl pečlivě vybrán specialisty v oboru sedacího nábytku.

Zobrazeno: 387x Zobrazit firmu
(0%)
Chameleon design
Firma z kraje Žatec

Chameleon design se zabývá návrhem a výrobou koupelnového a jiného interiérového nábytku.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Designový nábytek a doplňky CHIC
Firma z kraje Žatec

Náš obchod se specializuje se na dovoz a prodej designového nábytku a doplňků z exotických zemí. Najdete u nás např. zrcadla, terakotové vázy, zahradní nábytek, designové židle a stoly, koberce, obrazy a mnoho dalšího. Navštivte náš e-shop. Prodáváme: Designový zahradní nábytek X2X, designové židle a stoly X2X, designové doplňky X2X, terakot...

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
GASTROBOOM nábytek pro restarace, hotely, SPA ......
Firma z kraje Žatec

Nabízíme zákazníkům širokou nabídku stolového a sedacího nábytku a doplňků pro restaurace, hotely, zahrady, terasy, sportovní zařízení s SPA. V našem sotrimentu najdete hliníkový restaurační a zahradní nábytek ( hliníkové židle, hliníkové stoly ), centrální nohy a podnoží pro stoly, restaurační zahradní nábytek ( pivní sety, stoly, lavice ), zah...

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Designový nábytek a doplňky DESIGN MANIA
Firma z kraje Žatec

Jsme dovozcem a distributorem designového sedacího nábytku: židle, barové židle, křesla, stoly, stolové podnože a také stolové desky dýhované, masivní, lamino, skleněné a postforming. Nabízíme možnost atypické výroby dle návrhu a přání zákazníka. Součástí naší nabídky je zahradní nábytek (zahradní židle, zahradní stoly) vlastní značky, který je ...

Zobrazeno: 547x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Bratkovič
Firma z kraje Žatec

Firma se zabývá celkovým řešením interiérů a z části i exteriérů. Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout vestavěné skříně a skříně na míru, kuchyňské linky typizované a na míru s vestavěnými spotřebiči i bez.

Zobrazeno: 296x Zobrazit firmu
(0%)
Dřevoias v.d.
Firma z kraje Ústí nad Labem

Vyrábíme kvalitní, designový koupelnový nábytek, hotelový nábytek, nábytek na zakázku a vlastní keramická umyvadla do nábytku za přiznivou cenu.

Zobrazeno: 472x Zobrazit firmu
(0%)
Kožené sedací soupravy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme německé sedací soupravy a sedačky v koženém a látkovém provedení od předním německých výrobců polstrovaného nábytku se zárukou až 5 let. Sedací soupravy moderní, tradiční, rustikální, retro, luxusní, relaxační, zakázková výroba na míru. Online katalog sedacích souprav.

Zobrazeno: 348x Zobrazit firmu
(0%)
Barové židle, italské plastové židle
Firma z kraje Žatec

Opravdu jsme pečlivě naslouchali klientům a jejich potřebám a zjistili jsme, jak je důležité, aby sezení nebylo jen funkční - pohodlné, ergonomické, kvalitní nebo naopak estetické, stylové, zapadající do konceptu, ale aby v tom nejlepším případě splňovalo všechny požadavky v jednom úžasném produktu.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Zakázkové truhlářství
Firma z kraje Žatec

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, včetně montáže a dopravy. Vyrábíme kuchyňské linky, kuchyňský, bytový a kancelářský nábytek, dveře, obložení, schodiště, stoly a židle, bytové doplňky.

Zobrazeno: 338x Zobrazit firmu
(0%)
Interier shop, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

V našem internetovém obchodu najdete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment v sekcích ložnice, dětský pokoj, sektorový nábytek, zahradní nábytek, dětské pokoje a dětské auto postele. Vlastní doprava po ČR.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Marek Novák - Kožené sedací soupravy
Firma z kraje Žatec

Nabízíme německé sedací soupravy a sedačky kožené a látkkové se zárukou až 5 let.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
aj-shop.cz
Firma z kraje Žatec

Aj-shop.cz - Prodej telefonů značek BlackBerry, HTC, iPhone, Nokia, Samsung a Sony Ericsson. Dále u nás naleznete parfémy světových značek a nábytek.

Zobrazeno: 474x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně Stako
Firma z kraje Žatec

Firma Stako je specialista na Vestavěné skříně, šatny a nábytek na míru vysoké kvality. Kompletní profesionální služby od nezávazného návrhu až po montáž. Nabízíme odborné poradenství, kvalitní výrobu a záruční i pozáruční servis.

Zobrazeno: 357x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně Amonit
Firma z kraje Žatec

Amonit - realizujeme věstavěné skříně na míru, šatní skříně apod. Vestavěné skříně vyrábíme již řadu let a máme s ní bohaté zkušenosti. Naše vestavěné skříně charakterizují moderní prvky a styl, kvalitu a spolehlivost.

Zobrazeno: 451x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Kajaba, vestavěné skříně, nábytek
Firma z kraje Žatec

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru s posuvnými, otočnými a pantovými dveřmi. Vyrábíme nábytek na míru podle Vašich představ a daného prostoru doma i v kanceláři. Vestavěné skříně na míru lépe využijí prostor než běžné šatní skříně.

Zobrazeno: 380x Zobrazit firmu
(0%)
Vestavěné skříně Radýs
Firma z kraje Žatec

Výrobce vestavěných skříní na míru, se sídlem v Praze. Pokud poptáváte například vestavěné skříně z masivu, jsme tu. Designové vestavné skříně a luxusní šatní skříně nám ale problém také nedělají...

Zobrazeno: 409x Zobrazit firmu
(0%)