Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Bezpečnostní agentura ADRA group s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura ADRA group s.r.o. nabízí kamerové systémy, bezpečnostní služby a zabezpečovací systémy. Dále fyzická ostraha - zabezpečení ochrany objektů, osob a majetku. Specializace na monitoring firem, pult centralizované ochrany, pořadatelská činnost – pořádání sportovních událostí a ochrana administrativních budov a další firemní slu...

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
RB Agency
Firma z kraje Ústecký kraj

Poskytujeme profesionální detektivní služby a účinné vymáhání pohledávek. Našimi klienty jsou lidé a společnosti z celé České republiky, zejména se specializujeme na Plzeňský a Karlovarský kraj.

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
NONSTOP zámečnictví | zámečníci a zámečnické práce Praha
Firma z kraje Žatec

NONSTOP zámečnictví nabízí nouzové otevírání dveří, automobilů, otevírání zabouchnutých i zamčených dveří, instalace zabezpečovacích zámkových systémů, instalace a prodej bezpečnostních dveří, prodej visacích zámků, závorových zámků, prodej a instalaci bezpečnostních vložek. Vše od firem MUL-T-LOCK, EVVA, GUARD, ROSTEX, BEDEX a jiných firem....

Zobrazeno: 743x Zobrazit firmu
(0%)
HACCP consulting
Firma z kraje Žatec

Zavádění Systému kritických bodů HACCP, ISO 22000, BRC, IFS a komplexní služby na úseku PO a BOZP, zpracování povinné dokumentace, nezávislé audity, poradenství a školení pracovníků. Kvalita za zajímavé ceny.

Zobrazeno: 666x Zobrazit firmu
(0%)
FELIX PRAHA
Firma z kraje Žatec

Komplexní služby v oblasti ochrany majetku a osob

Zobrazeno: 513x Zobrazit firmu
(0%)
Bezpečnost práce a požární ochrana
Firma z kraje Děčín

Zajistíme veškeré služby související s bezpečností o ochrany zdraví při práci + Požární ochrana

Zobrazeno: 631x Zobrazit firmu
(0%)
AL-TEZA - ochrana osob, ochrana majetku, ostraha objektů
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura AL-TEZA group nabízí bezpečnostní a zabezpečovací produkty PCO, EZS, bezpečnostní kamerové systémy, bezpečnostní kamery, Pult Centralizované Ochrany, bezdrátové zabezpečovací systémy, bezpečnostní příslušenství, monitory, objektivy, kryty kamer a konzole. Bezpečnostní firma nabízí ochranu a ostrahu osob, majetku, objektů,...

Zobrazeno: 498x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Sakáč, CCTVexpert.cz
Firma z kraje Žatec

Prodej, instalace a správa kamerových systémů.

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
PO servis s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Komplexní služby v požární bezpečnosti staveb.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Jiřina Legátová
Firma z kraje Žatec

Naše firma se specializuje na požární bezpečnost staveb, výrobu, prodej a montáž protipožárních i nepožárních dveří, stěn a vrat. Provádíme instalaci, revizi a opravy hydrantů a hasicích přístrojů.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
EVVA SERVIS Antonín Kostroun
Firma z kraje Chomutov

Bezpečnostní zámky a vložky EVVA, systémy generálního klíče EVVA, přístupové a hotelové systémy SALTO.

Zobrazeno: 527x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Nejedlý - Kontrola nemocných zaměstnanců
Firma z kraje Žatec

Detektivní agentura. Oddělení Kontrola nemocných provádí kontrolu nemocných zaměstnanců. Specializujeme se na provádění kontroly zaměstnance, který byl uznán dočasně práce neschopným.

Zobrazeno: 707x Zobrazit firmu
(0%)
TOP Security s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura - pohlídáme vaše auto, dum, firmu, společnost, trezor, zbraně, rodinu, ulici, podnik. Ostraha, monitoring, VIP servis, středisko PCO, security, zabezpečovací systémy pro váš klid a jistotu, EPS, EZS, certifikace kvality.

Zobrazeno: 434x Zobrazit firmu
(0%)
SECURITY SERVICE
Firma z kraje Žatec

Podniky zajišťující ochranu majetku a osob, zajišťování bezpečnosti sportovních, kulturních a společenských akcí, ostraha značkových prodejen, recepcí, bodyguarding service.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
S a S security service - ostraha objektů
Firma z kraje Žatec

Ostraha objektů a osob, služba psovodů, doprovod a převoz cenností. Ostraha při konání výstav a kulturních akcí, recepční a informační služby. Poskytujeme elektronické zabezpečení objektů, preventivní technické a protipožární služby. Úklidové služby.

Zobrazeno: 605x Zobrazit firmu
(0%)
Alwas Maty security, s.r.o.
Firma z kraje Žatec

Bezpečnostní agentura poskytuje bezpečnostní služby, ostrahu objektů, ostrahu majetku, detektivní služby. Pult centralizované ochrany poskytuje našim klientům vzdálený dohled nad majetkem. Dodáváme a montujeme EZS a kamerové systémy.

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 ››