Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ochranné pracovní pomůcky - Milan Bulák
Firma z kraje Pelhřimov

Maloobchodní prodej ochranných pracovních pomůcek. Ucelená nabídka pracovních rukavic, obuvi, oděvů, ochranných pomůcek hlavy, zraku, sluchu, dýchání a drogerie. Firma dále zajišťuje zakázkové šití a potisk pracovních oděvů dle přání zákazníka.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Zdeněk KRATOCHVÍL
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Střešní okna, které najdete v naší nabídce mají jednoduché a bezpečné používání. Myslíte si, že je Váš interiér zcela atypický? Nevadí. U nás najdete střešní okna pro každou střechu. Ručíme Vám za bezpečnost, funkčnost a trvanlivost.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasné rostliny – GREEN PLANET
Firma z kraje Jihlava

Návrhy zahrad, včetně následné realizace a údržby. Pěstování a prodej rostlin a potřeb pro dům a zahradu. Odborné poradenství v oboru zahradní a krajinné tvorby. Zhotovování drobných zahradních staveb.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
art-mafi s.r.o. dřevěné podlahy
Firma z kraje Jihlava

Art-mafi s.r.o. oficiální dovozce dřevěné podlahy mafi do České republiky.

Zobrazeno: 554x Zobrazit firmu
(0%)
Ocelové schody, zábradlí
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Zabýváme se výrobou, dodávkou a montáží ocelových schodišť, zábradlí a ostatích ocelových konstrukcí pro občanskou a průmyslovou výstavbu jako např. přístřešky, ploty, požární žebríky, ocelové výměny.

Zobrazeno: 529x Zobrazit firmu
(0%)
EXIMET TRAFO spol. s.r.o. -Transformátory a tlumivky
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Výrobce transformátorů a tlumivek a vinutých dílů, nabízíme Vám nejen kompletní klasický sortiment NN a VN produkce, ale i speciální produkty na přání zákazníka. Firmě byly uděleny certifikáty od světových společností.

Zobrazeno: 629x Zobrazit firmu
(0%)
Cars Centrum Pelhřimov - Autobazar
Firma z kraje Třebíč

Autobazar nákladních užitkových vozů. Prodeje za hotové přes možnost platby protiúčtem až po rychlé sjednání leasingu. Také poskytujeme výkup za hotové a peníze ihned. Stačí si jen vybrat automobil, návěs, přívěs nebo dodávku.

Zobrazeno: 677x Zobrazit firmu
(0%)
Stavební firma Syner VHS Vysočina, a.s. - Jihlava
Firma z kraje Pelhřimov

Výstavba čistíren komunálních i průmyslových odpadních vod, kanalizačních sběračů, vodovodů, úpraven vody a vodojemů. Rekonstrukce a výstavba inženýrských sítí a rozvodů, průmyslových objektů, chodníky, komunikace, veřejná prostranství, úpravy toků.

Zobrazeno: 497x Zobrazit firmu
(0%)
Milan Noha - moderátor
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Rozhlasový moderátor a moderátor společenských, firemních, kulturních a sportovních akcí.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Fyzioterapie a rehabilitace Soňa Hlaváčková - Tře
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Individuální terapie a skupinová cvičení k odstranění bolestí, léčba neplodnosti metodou Mojžíšová, odborná poúrazová a nápravná fyzioterapie, rehabilitační cvičení, prevence bolestivých stavů, masáže.

Zobrazeno: 653x Zobrazit firmu
(0%)
HOUFEK a.s.
Firma z kraje Jihlava

Společnost HOUFEK a.s. se zabývá výrobou a prodejem dřevoobráběcích strojů. Součástí výrobního závodu společnosti je podniková prodejna nabízející kompletní výrobní řadu firmy HOUFEK, ruční nářadí a spotřební materiál pro truhláře.

Zobrazeno: 528x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek Corso V+V s.r.o.
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Nabízíme pohodlné sedací soupravy, kuchyňský a kancelářský nábytek, prostorné skříně, čalouněné výrobky, stoly a nábytek s klasickým i moderním designem pro kompletní vybavení domácností i kanceláří. Rozvoz zboží vlastními vozy cca do tří týdnů.

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Vínovín
Firma z kraje Havlíčkův Brod

Znojemská vína pod jednou střechou. Prodej červeného i bílého vína.

Zobrazeno: 842x Zobrazit firmu
(0%)
Libor Kubát-bilbukshop
Firma z kraje Jihlava

Oblečení pro lidi s vlastním stylem a názorem.Oblečení ve stylu army a street.Značky jako třeba Surplus,Pure Trash a nebo Cockney,což jsou boty pro ty,co to myslí vážně.

Zobrazeno: 603x Zobrazit firmu
(0%)
MATCOMP s.r.o.
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Naše společnost je realizátor projektu ESF. Nabízíme PC kurzy, výuku cizích jazyků a kurzy v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů(Time Management). Provádíme návrhy a realizaci propagačních materiálů, webdesign.

Zobrazeno: 842x Zobrazit firmu
(0%)
Malířství a natěračství - Martin Hindra
Firma z kraje Třebíč

Provádíme kompletní malířské a natěračské práce - malování bytových a nebytových prostor, dekorační nátěry, nátěry oken, nátěry střech, zámečnických prvků, fasády, chaty i sruby a také úpravy všech povrchů ve stavebnictví pomocí profesionální techniky AIRLESS. Provádíme kvalitní práci se zárukou - Větší zakázky děláme po celé ČR....

Zobrazeno: 657x Zobrazit firmu
(0%)
Jan Papírník
Firma z kraje Žďár nad Sázavou

Prodej profesionální svářecí techniky českých výrobců Omicron, Kuhtreiber a Alfa-in. Dále prodej profesionálního nářadí výrobců Narex, Protool, Festool, Makita, Dewalt a jejich příslušenství. Dodací termíny do 2. dne od objednání.

Zobrazeno: 651x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Duben PETEX
Firma z kraje Pelhřimov

Firma PETEX se zabývá výrobou pracovních oděvů, velkoobchodním a maloobchodním prodejem osobních ochranných pracovních pomůcek, sortimentu drogerie, barev a hospodářských potřeb.

Zobrazeno: 954x Zobrazit firmu
(0%)