Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Martin Andrýsek PC Elektro servis
Firma z kraje Vyškov

Lámete si hlavu jak přinutit vaše dítě aby nevysedávalo u počítače a raději se učilo? Program Diktátor je řešením pávě pro Vás. Přinutí Vaše dítě k učení - blokuje ostatní programy, dokud dítě nesplní zadaný úkol.

Zobrazeno: 952x Zobrazit firmu
(0%)
WebGraDes s.r.o.
Firma z kraje Vyškov

Studio WebGraDes s.r.o., se specializuje na webdesign, tvorbu WWW stránek, optimalizace pro vyhledávače (SEO), internet marketing a 3D animace. Poskytujeme kompletní řešení na míru, vše na špičkové úrovni s cílem maximalizovat návratnost Vaší investice.

Zobrazeno: 698x Zobrazit firmu
(0%)
Elektronika, zabezpečovací technika, kamery, gsm, alarmy
Firma z kraje Vyškov

Elektronika pro hobby, dům, zahradu. Zabezpečení, kamery, ovládání pomocí mobilu, GSM alarmy a pagery, elektronické součástky, přístupové systémy, odpuzovače a plašiče hmyzu a hlodavců, elektronické součástky a díly.

Zobrazeno: 553x Zobrazit firmu
(0%)
Anglass
Firma z kraje Vyškov

Jsme firma, která je schopna dekorovat sklo, porcelán, plasty, papír ale i jiné materiály sítotiskem, pískováním a speciálními fóliemi. V současnosti rozvíjíme dosažené znalosti, zkvalitňujeme a rozšiřujeme výrobu a služby jako je technologie potisku plochých i složitých tvarových předmětů.

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)
Bowling Nevada Bar Čejkovice
Firma z kraje Vyškov

Pronájem a prodej výherních automatů. Vybavení heren a barů jukeboxy, musicboxy, stolním fotbálkem. Pronájem kulečníkových stolů, šipek, boxerů, mp3 jukeboxů.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Ondruš
Firma z kraje Vyškov

ZFP akademie Roman Ondruš patří mezi strukturální regionální kanceláře ZFP akademie Strážnice. ZFP akademie zajišťuje penzijní připojištění, hypotéky, stavební spoření, životní pojištění ad.

Zobrazeno: 610x Zobrazit firmu
(0%)
Pardosa
Firma z kraje Vyškov

Firma Pardosa-technik se zabývá mnoha činnostmi v oboru stavebnictví. Od přípravných prací (Projekční činnost, Obchodní činnost) až po předání kompletně provedené stavby spokojenému zákazníkovi (Stavební činnost, Stavby na Klíč).

Zobrazeno: 442x Zobrazit firmu
(0%)
KRÁČAL-OBKLADY, s.r.o. - Obklady, dlažby, podlahy, koupelny
Firma z kraje Vyškov

Montáž a pokládka obkladů a dlažeb, podlahářské práce a rekonstrukce.

Zobrazeno: 489x Zobrazit firmu
(0%)
Kamenictví Morávek levné pomníky, hroby
Firma z kraje Vyškov

Provádíme kamenické práce, výroba nových pomníků z žuly, opravy. Sekání nápisu, zlacení, stříbření. Prodej doplňků lampy, vázy, kříže. Vyrábíme krby, schody, stoly, parapety, kuchyňské pracovní desky. 30 let praxe. Zaměření a kalkulace zdarma.

Zobrazeno: 593x Zobrazit firmu
(0%)
Autoplachty, reklamní potisk-Tirex
Firma z kraje Vyškov

Vyrábíme autoplachty na různé druhy automobilů, přívěsů a návěsů. Vyrábíme i montované textilní haly s ocelovou konstrukcí, cirkusové stany a stánky na zakázku. Provedeme zhotovení reklamního potisku na autoplachty, transparenty.

Zobrazeno: 583x Zobrazit firmu
(0%)
Kočárky, autosedačky, židličky - Zboží pro děti
Firma z kraje Vyškov

Prodej dětského sortimentu v obchodním centru v Kyjpově.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Příkazský
Firma z kraje Vyškov

Martin Příkazský patří mezi strukturní regionální kancelář ZFP akademie, Strážnice. Klienti se mohou na kancelář ZFP akademie obrátit ohledně pojištění majetku, penzijní připojištění, hypotéky, životní pojištění a další finanční produkty ZFPA.

Zobrazeno: 728x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství David Pjaták
Firma z kraje Vyškov

Specializujeme se nazakázkovou výrobu nábytku . K výrobnímu sortimentu patří vestavěné skříně, kuchyňské linky, nábytek doobývacích pokojů,kanceláře,dětské pokoje

Zobrazeno: 674x Zobrazit firmu
(0%)
Dopnňky zdraví
Firma z kraje Vyškov

Nabízíme potravinové doplňky, doplňky stravy, čaje porcované, čaje sypané, sirupy, vitamíny, krémy, repelenty, opalovací přípravky, různé potravinové a kosmetické doplňky.

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
Excalibur Bowling Bzenec
Firma z kraje Vyškov

Excalibur Bowling Bzenec – pizza, bowling, závaba, svatby, oslavy

Zobrazeno: 589x Zobrazit firmu
(0%)
Okrasné zahrady Pavel Běťák
Firma z kraje Vyškov

Komplexní zahradnické služby pro privátní i veřejnou zeleň. Návrhy zahrad, okrasné zahrady, zakládání trávníků, výsadba rostlin, údržba zeleně, automatické závlahy, ...

Zobrazeno: 722x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Tomek - topE
Firma z kraje Vyškov

držáky lcd, domácí meteostanice, pokojové termostaty, lcd, lcd televize, antény, solární panely, sluneční kolektory

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Zahradnictví Gardenia Kyjov
Firma z kraje Vyškov

Zahradnictví a květinářství Gardenia Kyjov - velkoobchod tůjí a okrasných dřevin. Nabízíme balkonové a pokojové rostliny, řezané květiny, tůje a okrasné dřeviny, substráty a vánoční stromky. Dále se zabýváme aranžováním květin, svatebních kytic.

Zobrazeno: 690x Zobrazit firmu
(0%)