Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Nožírské výrobní družstvo Sedlčany
Firma z kraje Rakovník

Dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu.

Zobrazeno: 487x Zobrazit firmu
(0%)
Treemen - Arboristická firma
Firma z kraje Rakovník

Komplexní služby v oblasti péče o stromy a zeleň. Provádíme statické zajištění korun bezpečnostními vazbami, rizikové kácení, frézování pařezů, likvidaci dřevní hmoty, výsadbu a semenářství.

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Tomáš Kozohorský | Truhlářství
Firma z kraje Rakovník

Zakázkové truhlářství ve zpracování masivního dřeva, veškerého truhlářského a deskového materiálu. Kromě zakázkové výroby Vám můžeme nabídnout i standardizovaná okna a dveře, materiál je opět masivní dřevo. Provádíme, také jejich repasi a renovaci. Dále vyrábíme vestavěné skříně a kuchyně na míru, nábytek i bytové doplňky, jako jsou palubky, ob...

Zobrazeno: 481x Zobrazit firmu
(0%)
Roman Dufek
Firma z kraje Rakovník

Destilerie.cz nabízí kvalitní alkoholické nápoje z celého světa. Gautemalský rum, kubánský rum, whisky, skotská whisky, irská whisky, japonská whisky, bourbone, metaxa, vodka, ruská vodka, tequila, slivovice, hruškovice, calvados.

Zobrazeno: 535x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. František Podhorecký - účetnictví, daně, mzdy
Firma z kraje Rakovník

Komplexní vedení účetnictví a daňové evidence a zpracování mezd a agendy sociálního a zdravotního pojištění. Naše služby jsou účetnictví, daně, daňová evidence, výkazy, účetní závěrky a uzávěrky, účetní poradenství, daňové přiznání, silniční daň, finanční výkazy, zpracovávání DPH, mzdy a daně.

Zobrazeno: 783x Zobrazit firmu
(0%)
KOSTA Příbram s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

Technická činnost, Stavební a inženýrské práce, Výstavba a oprava lesních a místních komunikací, Kontejnerová činnost

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
VIKLAN - výpočtový software
Firma z kraje Rakovník

Modulární software VIKLAN je vyvinut pro podporu potřeb průmyslu. Zahrnuje výpočtové, evidenční a další programy pro strojírenství i další obory podnikání. Knihovny CAD výkresů jsou zejména pro strojírenství velmi užitečnou součástí softwaru VIKLAN.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Penzion ILDAM
Firma z kraje Rakovník

moderně vybavený penzion zaměřený zejména na rodiny s dětmi, cykisty a běžkaře nacházející se na okraji brdských lesů ve středních Čechách, součástí vybavení je dětská hernička, venkovní prolézačky, vinotéka, TV+SAT a další

Zobrazeno: 523x Zobrazit firmu
(0%)
Stavba Domu Svépomocí.cz - Pavel Tesárek
Firma z kraje Rakovník

Server Stavba Domu Svépomocí.cz přináší informace, inspiraci, rady a pracovní postupy přehledně na jednom místě. Návštěvníci sledují skutečné příběhy stavby v sekci BLOGY STAVEBNÍKŮ vzájemně své příspěvky komentují a radí se v DISKUZNÍM FÓRU.

Zobrazeno: 425x Zobrazit firmu
(0%)
Trička, mikiny a bundy
Firma z kraje Rakovník

V naší nabídce najdete trička, mikiny a bundy od 16-ti evropských výrobců. Celkem 3560 střihových a barevných variant oděvů a doplňků. Oblečení je vyráběno podle přísných evropských norem - s použitím kvalitních materiálů a je kvalitně zpracováno.

Zobrazeno: 411x Zobrazit firmu
(0%)
Oděvy a oblečení
Firma z kraje Rakovník

V naší nabídce najdete oblečení od 16-ti evropských výrobců. Celkem 3560 střihových a barevných variant oděvů a doplňků. Oblečení je vyráběno podle přísných evropských norem - s použitím kvalitních materiálů a je kvalitně zpracováno.

Zobrazeno: 465x Zobrazit firmu
(0%)
Profitrading s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

Profitrading s.r.o. se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem vybavení pro autoservisy a pneuservisy. Dodáváme elektrické lanové navijáky Golemwinch pro odtahové služby, offroad vyprošťovací navijáky pro auta i čtyřkolky.

Zobrazeno: 716x Zobrazit firmu
(0%)
TEDOX s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

Naše společnost se zabývá výrobou a dodávkami zdvihacích zařízení a manipulační techniky. Dále u nás naleznete vázací prostředky, svařovací masky, odsávací a filtrační zařízení, textilní pásy a mnoho dalších zdvihacích zařízení jako jeřáby.

Zobrazeno: 575x Zobrazit firmu
(0%)
iMaRo
Firma z kraje Rakovník

Zhotovení a vyhodnocení termosnímků pomocí termokamery. Kontrola objektů, tepelných zařízení (podlahové vytápění bez destrukce, stropní izolace), preventivní kontrola elektrorozvodů.

Zobrazeno: 450x Zobrazit firmu
(0%)
ČESKÉ TREZORY JINOVA s.r.o.
Firma z kraje Rakovník

JINOVA ČESKÉ TREZORY s.r.o. se specializuje na trezory a sejfy. Prodej trezorů on-line, výroba trezorů na zakázku, nábytkové trezory, volně stojící trezory, archivační trezory, trezory do zdi, trezory na zbraně. Servis, doprava a stěhování trezorů.

Zobrazeno: 468x Zobrazit firmu
(0%)
Vrtané studny - Václav Vlk
Firma z kraje Rakovník

Vrtání studní, vyhledáváme vodu, zhotovujeme vrty pro tepelná čerpadla. Součástí je kompletní projektová dokumentace potřebná k legalizaci vrtané studně. Vrtaná studna na klíč. Osazení vrtané studny skruží a vhodnou čepací technikou.

Zobrazeno: 269x Zobrazit firmu
(0%)
Profesní a pracovní oděvy
Firma z kraje Rakovník

Uvědomujeme si, že ke spokojenosti Vašich pracovníků přispívá i to, že se cítí dobře ve svém pracovním oblečení. Pokud jsou pracovní oděvy ve vhodném stylu a kvalitně zpracovány pomůžou navíc výrazně posílit Vaši identitu.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Pracovní oděvy
Firma z kraje Rakovník

Profesní a pracovní oděvy v moderním i klasickém duchu. V rozsáhlé a pestré nabídce najdete nejen velice zajímavé a nápadité profesní a pracovní oděvy, ale také překvapivé ceny. Vybírat si můžete pracovní oděvy významných evropských výrobců.

Zobrazeno: 345x Zobrazit firmu
(0%)