Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ing. Jiří Pernica
Firma z kraje Praha-západ

Provádíme stavební dozor, technický dozor na pozemních stavbách v České republice pro investora. Dále přejímku bytů a domů od developerů či stavebních firem pro budoucí majitele. Dozorovou činností se rozumí dle stavebního zákona č.183/2006 Sb. kontrola kvality, prostavěnnosti, kontrola soupisů provedených prací, rozpočtů, zakrývaných konstrukcí...

Zobrazeno: 475x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Strnadová
Firma z kraje Praha-západ

Nabídka kadeřnických služeb, komplexní péče o vlasy, aplikace keratinu, prodlužování vlasů aj., prodej vlasové kosmetiky L´Oreal

Zobrazeno: 449x Zobrazit firmu
(0%)
Merchandise pomotion agency
Firma z kraje Praha-západ

Široká nabídka marketingových, propagačních, produkčních a outsourcingových služeb zaměřených z velké části i na trh s rychlo-obrátkovým zbožím (FMCG).

Zobrazeno: 482x Zobrazit firmu
(0%)
Advokátní kancelář Ambruz&Dark
Firma z kraje Praha-západ

Jako součást skupiny Deloitte, úzce spolupracujeme s ostatními odborníky z oblasti daní, účetnictví, auditu, finančního poradenství a podnikového poradenství. Klientům tak poskytujeme komplexní pohled, odpovědi a řešení. Věříme, že s problémy lze naložit dvěma způsoby - vyvarovat se jich nebo je vyřešit. Řešení problémů našich klientů proto navr...

Zobrazeno: 480x Zobrazit firmu
(0%)
64bit.eu - Stickfish s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Stickfish je ICT firma specializující se na technologie enterprise Linux a UNIX. Naší strategií je dodávat ucelená řešení: od analýzy požadavků, nalezení nejvhodnější varianty až po školení a následnou technickou podporu nebo outsourcing správy. Poskytujeme řešení předních výrobců, jako jsou Oracle, Sun Microsystems, IBM, Red Hat, Oracle či VMwa...

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
Jazykové centrum Výuka s dětmi
Firma z kraje Praha-západ

Jazykové centrum anglického a německého jazyko pro širokou veřejnost, pro rodiče s dětmi, pro děti školního věku, kurzy individualní, konverzační, obchodní jazyk a korespondence, kurz pro přípravu na zkoušky a státnice

Zobrazeno: 716x Zobrazit firmu
(0%)
Jonáš Motyčka
Firma z kraje Praha-západ

Potřebujete se zbavit nepotřebných věcí, vyklidit byt, dům, půdu či sklep? Zbavíme Vás věcí určených k likvidaci a to i zdarma.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
SERVIS-CENTRUM CZ s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Společnost SERVIS-CENTRUM CZ s.r.o. se specializuje na opravy komunální a dopravní techniky. Mezi služby patří oprava a servis návěsů, přívěsů i komunálních nástaveb pro sběr a svoz domovního odpadu. Svěřte svůj vůz odborníkům.

Zobrazeno: 414x Zobrazit firmu
(0%)
Údržba zeleně, sekání trávy - GreenCut.cz
Firma z kraje Praha-západ

Nestíháte se starat o vaši zahradu nebo areál firmy? Nabízíme kompletní služby údržby zeleně jako je sekání trávy, výřez porostů a křovin, stříhání živých plotů nebo řezání a štípání dřeva. Odpad ekologicky zlikvidujeme.

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
ASE-MC
Firma z kraje Praha-západ

Rozváděčové skříně, přístrojové skříňky, 19\" prvky, kabelové žlaby, ocelové konstrukce, zakázková výroba

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Ilovesale.cz – Exkluzivní nákupní klub
Firma z kraje Praha-západ

Nakupujete rádi kvalitní značkové výrobky výhodně a se slevou? Ilovesale je exkluzivní nákupní klub, kde každý den nabízíme zboží světových módních značek se slevou až 80%! Guess, Diesel, Tommy Hilfiger a mnohé další značky jedině na Ilovesale.

Zobrazeno: 517x Zobrazit firmu
(0%)
Home Expert, s.r.o.
Firma z kraje Praha-západ

Společnost se zabývá prodejem spotřebního zboží prostřednictvím internetového obchodu. Kategorie nábytek, spotřební zboží do domácnosti, kosmetika , kuchyňské vybavení.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Autoservis-Bednář
Firma z kraje Praha-západ

- Mechanické práce opravy motorů i generální opravy vstřikování benzínových a dieselových motorů rozvody, brzdy, nápravy seřízení geometrie montáže tažných zařízení - Elektrikářské práce montáže alarmů, centrálního zamykání, dálkového ovládání opravy alternátorů, startérů opravy elektrických instala...

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)
Hodinky-noze.cz
Firma z kraje Praha-západ

Internetový obchod kladoucí důraz na kvalitu jak prodejního, tak poprodejního servisu. Veškeré námi nabízené produkty jsou špičkové kvality dodávané od prověřených dodavatelů po celém světě.

Zobrazeno: 431x Zobrazit firmu
(0%)
Psychologická poradna – Miroslava Holoubková
Firma z kraje Praha-západ

Poskytuji poradenství v oblasti astrologie a psychologie, ale také v oblasti partnerských a mezilidských vztahů a osobního rozvoje, vyučuji soukromě astrologii, přednáším, věnuji se psaní a vydávání knih... Více informací naleznete na mých webových stránkách.

Zobrazeno: 397x Zobrazit firmu
(0%)
Giganet.cz - vysokorychlostní internet
Firma z kraje Praha-západ

Vysokorychlostní kvalitní připojení k síti internet pro domácnosti, firmy, ISP v okresech Litoměřice, Praha východ a západ. Správa sítě, server housing, VPN tunely, propojení poboček pro firmy. Datové, optické a radiové sítě. Páteřní spoje Alcoma.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Golf Adventure
Firma z kraje Praha-západ

Dovážíme a prodáváme elektrické golfové vozíky a golfové příslušenství. Potřeby pro golf a golfové oblečení.

Zobrazeno: 512x Zobrazit firmu
(0%)
Kovošrot Ostrava
Firma z kraje Praha-západ

Společnost KOVOŠROT-MORAVIA CZ a.s. se zabývá výkupem a zpracováním kovů i železa a kontejnerovou dopravou. Sídlí v Úvalech Praha-východ, pobočky má v Kyšperku nad Ohří a Rýmařově. Kovy odkupuje i od firem a demontuje větší technické celky.

Zobrazeno: 342x Zobrazit firmu
(0%)