Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Kamenictví Zmeškal
Firma z kraje Pardubický kraj

Kvalitní pomníky vyrábí Kamenictví Zmeškal. Výroba pomníků s uměleckým gravírováním. Interiéry z kamene (kuchyně, koupelny, nábytek, krby) a restaurátorství se zkušenostmi s památkami UNESCO (mramorová deska pro zámek Kroměříž), restaurování památek.

Zobrazeno: 555x Zobrazit firmu
(0%)
Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o.
Firma z kraje Pardubice

Komplexní služby v ekologii. Likvidace ekologických zátěží; moderní sanační postupy; nepřetržitá havarijní služba pro úniky závadných látek; úpravny vody; hydrogeologické průzkumy a nové zdroje vody; vodovody a kanalizace; Průzkumné práce za účelem zjištění existence ekologické zátěže; odběry vzorků a zajištění analýz (voda, zemina, stavební materiá...

Zobrazeno: 503x Zobrazit firmu
(0%)
eBrothers Software s.r.o.
Firma z kraje Pardubický kraj

Firma eBrothers Software se zabývá vývojem softwaru, který je založený na matematických simulacích a otevřených technologiích. Produkty dosahují vysokých kvalit a přesností s důrazem na pohodlnou práci a spokojenost zákazníka.

Zobrazeno: 611x Zobrazit firmu
(0%)
Foto & Jakub Nahodil
Firma z kraje Chrudim

Fotografování od A do Z (svatební, portrétní, reportážní, produktová nebo interiérová fotografie) Tisk fotografií Grafické práce Velkonákladový tisk Marketingové poradenství Internetové stránky TV spoty, videoprezentace

Zobrazeno: 579x Zobrazit firmu
(0%)
BENONE - Jaroslav Černý
Firma z kraje Chrudim

Kompletní vybavení pneuservisů a autoservisů, autokosmetika, autochemie, lepidla, tmely, silikony, barevné spreje, autodoplňky, stahovací pásky a autobaterie.

Zobrazeno: 645x Zobrazit firmu
(0%)
Řetízky z chirurgické oceli
Firma z kraje Svitavy

Eshop s řetízky z chirurgické oceli, stříbrné řetízky, řetízky z kaučuku, kožené řetízky a značkové šperky. Řetízky můžete koupit také podle druhu a to řetízky pánské, řetízky dámské a řetízky unisex.

Zobrazeno: 443x Zobrazit firmu
(0%)
Náramky z chirurgické oceli
Firma z kraje Svitavy

Eshop s náramky z chirurgické oceli, stříbrné náramky, náramky z kaučuku, kožené náramky a značkové šperky. Náramky můžete koupit také podle druhu a to náramky pánské, náramky dámské a náramky unisex.

Zobrazeno: 433x Zobrazit firmu
(0%)
ČESKÁ ODDLUŽOVACÍ s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

ČESKÁ ODDLUŽOVACÍ s.r.o. se zabývá zbavování dlůhů pro fyzické osoby, které se dostali do pasti exekucí nebo neschopnosti splácet, a to až 70% dluhů.

Zobrazeno: 746x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Sergey Kuzmin – překlady ruština a tlumočení
Firma z kraje Pardubický kraj

Rodilý mluvčí, ruština, překlady a tlumočení. Ruština pro technické, lékařské, reklamní a umělecké texty včetně knih. Dále provádím korektury - ruský jazyk. Podklady přijímám v jakékoliv formě. Překládám, tlumočím také anglický jazyk.

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
GM Technik s.r.o.
Firma z kraje Svitavy

Zabýváme se prodejem ručního nářadí a elektrického nářadí. Nabízíme momentové klíče, stahováky, upínací svěrky a magnetické vrtačky. Dále v naší nabídce naleznete veškeré příslušenství. Další informace najdete na našich stránkách.

Zobrazeno: 429x Zobrazit firmu
(0%)
Ateliér 133
Firma z kraje Pardubický kraj

Architektonicko-stavební ateliér se zabývá projekční činností ve výstavbě a poradenstvím, projektováním novostaveb a rekonstrukcí občanských, bytových, administrativních, historických i památkově chráněmých objektů a dalších staveb. Nabízíme kompletní služby od předprojektové přípravy až po realizační projektovou dokumentaci. Zajišťujeme všechny...

Zobrazeno: 537x Zobrazit firmu
(0%)
Webki - Tvorba internetových stránek.
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Tvorba internetových stránek a další služby v oblasti IT.

Zobrazeno: 650x Zobrazit firmu
(0%)
Hotblok z keramzitu - revoluce ve zdění
Firma z kraje Svitavy

Zdící cihly Hotblok překračují tepelné normy ČR a EU. V žádném případě se nezateplují, zeď má R>7,2! Je prodyšná pro vodní páry, nenavlhavá, tepelný odpor drží a nesnižuje se jako u zateplení. Rekuperace není nutná

Zobrazeno: 413x Zobrazit firmu
(0%)
Zdravěnka Drahuška
Firma z kraje Chrudim

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, bylin, bylinných přípravků, produktů alternativní medicíny, čajů, kávy, koření, léčivé kosmetiky, rehabilitačních pomůcek ad. podobného sortimentu. Provozujeme také webové stránky s internetovým obchodem.

Zobrazeno: 609x Zobrazit firmu
(0%)
Boleslav Bleha
Firma z kraje Svitavy

Výroba kovových konstrukcí, různých druhů zábradlí, bran a schodišť. Nabídka leštění kovů, malířských a natěračských prací.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Monika - Půjčovna svatebních a společenských šatů
Firma z kraje Ústí nad Orlicí

Půjčovna svatebních a společenských šatů ve Veselí nad Lužnicí

Zobrazeno: 424x Zobrazit firmu
(0%)
Rut Kopečná - DAMIKO
Firma z kraje Chrudim

Kvalitní oblečení pro děti. Punčošky,ponožky,bačkorky,gumáčky,legíny,tepláčky,mikiny,trička,spodní prádlo,pláštěnky,kraťasy

Zobrazeno: 478x Zobrazit firmu
(0%)
Truhlářství a autodoprava Milan Jirout
Firma z kraje Svitavy

Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.

Zobrazeno: 623x Zobrazit firmu
(0%)