Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Střechy Richter
Firma z kraje Pardubice

Jsme pokrývačství, klempířství a tesařství. Nabízíme tesařské práce, zateplení střechy nad krokvemi - systém Rockwool Toprock. Montáž střešních oken, opravy střechy, prodej krytiny: Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Ergo, Velux, Fakro, Juta, Dehtochema, Orsil.

Zobrazeno: 344x Zobrazit firmu
(0%)
DELLCON s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Společnost Dellcon s.r.o. se zabývá čištěním průmyslových objektů, čištěním a nátěry stavebních povrchů. Služby společnosti Dellcon zahrnují čištění střech a střešních krytin, hydrofobizace, čištění zámkové a kamenné dlažby, mytí podlah, výškové mytí stavebních konstrukcí, údržba a čištění vzduchotechniky, čištění konstrukcí (mostové jeřáby, tec...

Zobrazeno: 383x Zobrazit firmu
(0%)
PROGRESS INTERIOR s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

Jsme dovozce kancelářského nábytku SEDUS. Tvoříme projekty interiérů s nábytkem SEDUS. Nabídka SEDUS obsahuje kancelářský nábytek, konferenční nábytek, paravány s výbavou, skříně a kontejnery. Dále sedací nábytek - kancelářské a jednací židle.

Zobrazeno: 549x Zobrazit firmu
(0%)
Blanka Konečná
Firma z kraje Pardubice

ZFP akademie Blanka Konečná patří mezi strukturální regionální kanceláře ZFP akademie Třemošnice. ZFP akademie zajišťuje penzijní připojištění, hypotéky, stavební spoření, životní pojištění. ZFP akademie poskytuje mimo poradenství také školení ZFP.

Zobrazeno: 650x Zobrazit firmu
(0%)
Zemní práce Chrudim, Pardubice
Firma z kraje Pardubice

Provádíme zemní práce se zaměřením na regiony Chrudim a Pardubice. Firma disponuje stroji pro zemní práce CATTERPILLAR, UDS 113, DH 112, UNC 753 atd. s přídavnými zařízeními.

Zobrazeno: 386x Zobrazit firmu
(0%)
Sledování vozidel, monitorování vozidel
Firma z kraje Pardubice

Nabízíme monitorování provozu vozového parku pomocí GPS a následné zpracování dat v elektronické podobě, jako je vizualizace nad mapami, monitoring spotřeby, měření činností na vozidle, lokalizaci vozidel, evidence jízd v elektronických knihách atd.

Zobrazeno: 613x Zobrazit firmu
(0%)
Vysoušení zdiva
Firma z kraje Pardubice

Na vysoušení zdiva Vám nabízíme německý, patentově chráněný výrobek Drymat® Systeme. Vysoušení zdiva - vzlínavé vlhkosti objektů.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
Lékárna.cz
Firma z kraje Pardubice

První internetová lékárna v ČR nabízí vše pro zdraví a krásu - léky, kosmetiku, parfémy, zdravou výživu, zdravotnické potřeby, dětské zboží, vitamíny a minerální přípravky, přípravky na hubnutí, potravní doplňky. Prodej čajů, veterinárií, homeopatik.

Zobrazeno: 669x Zobrazit firmu
(0%)
Pears Health Cyber - Lékárna.cz
Firma z kraje Pardubice

Internetová lékárna nabízí vše pro zdraví a krásu - léky, kosmetiku, parfémy, zdravou výživu, zdravotnické potřeby, dětské zboží, vitamínové a minerální přípravky, přípravky na hubnutí, čaje, veterinária a homeopatika. První internetová lékárna má v nabídce asi 28 tisíc položek od 2.500 tisíc výrobců. Denně zavádí až 50 nových produktů....

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Školní-Aktovky.cz - školní potřeby
Firma z kraje Pardubice

Internetový obchod nabízí školní aktovky, školní batohy, batohy pro denní nošení i turistiku, batohy na notebooky. Dále jsou v nabídce deštníky a pláštěnky, kabelky, brašny, tašky, pouzdra na GPS, na mobily, penály, spisovky, aktovky.

Zobrazeno: 511x Zobrazit firmu
(0%)
Nábytek Bydlení.cz
Firma z kraje Pardubice

Nábytek Bydlení nabízí dřevěný nábytek, nábytek z masivu, i kovový či skleněný nábytek. Nabízíme postele, sedací soupravy, stoly, židle, PC stoly, psací stoly a další druhy nábytku. Samozřejmostí je nábytek pro obývací pokoje, obývací stěny, televizní stolky, sedačky nebo křesla. Prohlédněte si širokou nabídku eshopu Nábytek Bydlení.cz...

Zobrazeno: 519x Zobrazit firmu
(0%)
SKUTECH s.r.o.
Firma z kraje Pardubice

SKUTECH s.r.o. je výrobcem a prodejcem vysoce kvalitních dekorativních plotů a bran. Naše produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli s celkovou povrchovou úpravou zinkem, proto jsou velmi odolné korodování.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Krby - Dušek
Firma z kraje Pardubice

Provádíme návrhy a realizace krbů, kamen, komínů, plotů, zídek, chodníků, příjezdových cest, také obkladačské a dlaždičské práce koupelny, WC, kuchyňské linky a schodiště

Zobrazeno: 398x Zobrazit firmu
(0%)
CK Redok, dovolená s poznávacími zájezdy
Firma z kraje Pardubice

Cestovní kancelář zaměřená na poznávací zájezdy, pobytové zájezdy a zájezdy k moři. Dovolená a zájezdy v mnoha zemích světa. Nástupní místa po celé ČR.

Zobrazeno: 634x Zobrazit firmu
(0%)
KRBEX, s. r. o.
Firma z kraje Pardubice

Nabídka širokého sortimentu krbových kamen, teplovzdušných, teplovodních, tradičních i na moderní, stále žádanější palivo - ekologické pelety. Bohatá nabídka krbových vložek různých výkonů, prosklení a výbavy.

Zobrazeno: 661x Zobrazit firmu
(0%)
KČ NÁBYTEK
Firma z kraje Pardubice

Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku. Pomůžeme Vám návrhem jakékoliv části Vašeho bytu, či kanceláře. Vytváříme reálné 3D návrhy interiérů. Nábytek nabízíme stylový i moderní.

Zobrazeno: 604x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahy Šeda
Firma z kraje Pardubice

Podlahářství, truhlářství, dodávka a montáž teras z exotických dřevin - decking. Dřevěné, laminátové podlahy, marmoleum,PVC, koberce, palubky.

Zobrazeno: 573x Zobrazit firmu
(0%)
Tramontáž, spol. s r.o.
Firma z kraje Pardubice

Firma Tramontáž spol. s r.o. Chrudim se zabývá konstrukcí, projekcí a výrobou hydraulických a lanových nákladních výtahů, osobních výtahů a autovýtahů.

Zobrazeno: 324x Zobrazit firmu
(0%)