Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Elektroinstalační materiál
Firma z kraje Mělník

Elektroinstalační materiál www.elektramat.cz. Nabízíme elektromateriál, vypínače, zásuvky, kabely a rozvodnice, zářivky, zástrčky, žárovky, ventilátory. Kompletní elektro instalační materiál. Elektrorevize, elektroinstalace, elektroservis.

Zobrazeno: 323x Zobrazit firmu
(0%)
MAlá CEstovní Kancelář - Jan Nechojdoma - dětské tábory
Firma z kraje Mělník

DĚTSKÉ TÁBORY pro děti, mládež, rodinné, stany-chaty (umělecké, fantasy, sportovní, dobrodružné, historie, pro nejmenší). ŠKOLNÍ PROGRAMY EXPEDICE-ZÁJEZDY trekking, vodácké, horská turistika, dobrodružství Rusko, Pobaltí, Zakavkazsko, Ukrajina, Skandinávie, Island, Grónsko, Špicberky. Tradice 20 let

Zobrazeno: 592x Zobrazit firmu
(0%)
DIRECTUSA URBAN STYLE hip hop and street fashion
Firma z kraje Mělník

Prodej Hip Hop a street oblečení značek Ecko, G-Unit, Southpole, Avirex, Mecca, Timberland, LRG, Zoo York, Rocawear, Baby Phat, Apple Bottoms, Guess, Soutpole a Roxy. Nabízíme trika, mikiny, pásky, bejsky NEW ERA, hodinky a nově spodní prádlo STYX.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
PANDOMO levně
Firma z kraje Mělník

Profesionální firma dosahující velmi kvalitní a efektivní realizace špičkové technologie od firmy ARDEX - podlah a stěrek PanDomo. PANDOMO – podlaha sama nastavuje nejvyšší parametry na trvanlivost, design a detail. Základním principem jsou mechanicky odolné bezespáré povrchy schopné technicky nahradit dlažbu a esteticky dosáhnout úplně jiné...

Zobrazeno: 887x Zobrazit firmu
(0%)
Autočalounictví Petr Záruba
Firma z kraje Mělník

Provádíme veškeré čalounické práce na nábytku, čalounění osobních a nákladních automobilů, autobusů, motocyklů a veteránů.

Zobrazeno: 587x Zobrazit firmu
(0%)
Srp Petr, ing. - aplikační software
Firma z kraje Mělník

Vývoj software na zakázku. Ekonomický informační systém InfoWIN.

Zobrazeno: 551x Zobrazit firmu
(0%)
Petr Rapavý
Firma z kraje Mělník

Provádíme obkladačské a sádrokartonářské práce, rekonstrukce a zateplování budov.

Zobrazeno: 410x Zobrazit firmu
(0%)
ZÁMEČNICTVÍ Miroslav Celba
Firma z kraje Mělník

Naše firma se pohybuje na trhu již od roku 2000. Během tohoto období jsme vyřídili více než 100 zakázek v Kutné Hoře a jejím okolí ke spokojenosti našich zákazníků. Naše firma se věnuje zasklívání lodžií a balkonů a zámečnickým pracím. Ukázky našich prací naleznete ve fotogaleriích přiložených u popisů našich služeb....

Zobrazeno: 565x Zobrazit firmu
(0%)
Aleš Janoušek
Firma z kraje Mělník

Naše firma KH sádrokarton se specializuje zejména na rekonstrukci bytů, kanceláří i průmyslových hal pomocí sádrokartonu. Ale děláme i fasádní obklady, dřevěné, laminátové a další plovoucí podlahy, zajistíme malování bytů i instalatérské práce.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Fasádní systémy DOMbau
Firma z kraje Mělník

Fasádní systémy DOMbau je firmou působící ve stavebnictví, která se specializuje na realizaci zavěšených provětraných fasád formou řízení staveb jakožto construction management na nejvyšší profesionální úrovni.

Zobrazeno: 676x Zobrazit firmu
(0%)
Práce v Británii
Firma z kraje Mělník

Česká agentura ve Velké Británii nabízí své služby zahrnující zajištění zaměstnání, ubytování, dopravu do zaměstnání a ostatní poradenské a asistenční služby.

Zobrazeno: 597x Zobrazit firmu
(0%)
Vany Polysan
Firma z kraje Mělník

Polysan s.r.o. je česká firma, vyrábějící akrylátovou sanitární techniku - koupací vany, hydromasážní a perličkové systémy do těchto van, sprchové vaničky a kouty, umyvadla a sprchové masážní panely.

Zobrazeno: 706x Zobrazit firmu
(0%)
‹‹ 1 2 ››