Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Firmyeu.cz
Firma z kraje Liberec

Kompletní převzetí Vaší ZADLUŽENÉ SPOLEČNOSTI Převeďte svou problémovou firmu a nechte Vaše starosti na nás. Kvalitně, rychle a za velmi zajímavé ceny. Výše zadlužení nerozhoduje a cenu prakticky nezvyšuje. Nebojte se zeptat, můžete jen získat. • -převzetí závazků • -převzetí povinností daňových, pracovněprávních, obchodních • -změn...

Zobrazeno: 617x Zobrazit firmu
(0%)
Opravy, montáže, revize, kontroly, měření osvětlení
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Revize elektroinstalace budov, revize, el. spotřebičů, revize, el. ručního nářadí, revize hromosvodů,revize pracovního stroje, měření osvětlení, elektroinstalační práce a montáž

Zobrazeno: 585x Zobrazit firmu
(0%)
E-liška.eu - dětský second hand
Firma z kraje Liberec

Dětský internetový značkový second hand. Nabízíme kvalitní oblečení z Anglie, značky Next, George, Disney, Mothercare, Cherokee, C&A a další. Najdete u nás kombinézy, šaty, dupačky, kalhoty, mikiny, overaly, tepláky atd.

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Legnex spol. s r.o.
Firma z kraje Liberec

Dodáváme ruční, poloautomatické, automatické a speciální pásové pily na kov, pilové pásy EBERLE, tvářecí stroje a svářecí dráty pro svařování v CO2. Pilové pásy na kov svařujeme v našem svářecím centru. Provádíme nepřetržitý servis.

Zobrazeno: 492x Zobrazit firmu
(0%)
Agentura PAC
Firma z kraje Česká Lípa

Agentura PAC - specialista na dětskou rekreaci. Zaměřujeme se na letní tábory pro děti od 6 do 15 let. Nadstandardní ubytování a péče o děti, strava 6krát denně, autobusová doprava, výjimečný program.

Zobrazeno: 752x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Břízky - ubytování, konference, školení, wellness
Firma z kraje Liberec

Hotel Břízky je moderní 4 hvězdičkový hotel v Jablonci nad Nisou s kapacitou 61 míst, tenisová hala, squash, badminton, indoor golf, wellness. Plně vybavené konferenční místnosti pro firemní akce, školení a sportovní soustředění. Restaurace s mezinárodní kuchyní.

Zobrazeno: 509x Zobrazit firmu
(0%)
Arctur Most CZ s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej a servis výpočetní techniky, maloobchodní a velkoobchodní ceny, PC sestavy, Notebooky, komponenty, periferie, software, spotřební materiál, správa sítí a serverů, webdesign (WWW), hosting, zálohování, eshop aj.

Zobrazeno: 700x Zobrazit firmu
(0%)
Diamond Experts
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Provádíme řezání betonu, železobetonu, asfaltu, oken, dveří a podlah. Používáme stěnovou pilu, lanovou pilu, řezače spár. Jádrové vrtání betonu je do pr. 800 mm, dilatační spáry, řezání drážek, chemické kotvení, těsnění prostupů.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
JT-PRAKTIK
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

montáže kuchyňských linek a jiného nábytku - Českolipsko, Liberecko

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
Historické lesní sklo
Firma z kraje Liberec

Nabízíme repliky historického zeleného skla zvané lesní sklo.

Zobrazeno: 460x Zobrazit firmu
(0%)
Emza - laminátory, skartovačky, řezačky
Firma z kraje Liberec

Nabízíme kancelářskou techniku pro konečnou úpravu dokumentů a spotřební materiál pro prezentaci a tisk. Laminátory, skartovače, řezačky, počítačky bankovek, skládačky, rýhovačky a perforovačky. Renz, Fellowes, Ideal, Eba, Rapid, AccuBanker.

Zobrazeno: 529x Zobrazit firmu
(0%)
PerfectParty - společenský servis, catering
Firma z kraje Česká Lípa

Společenský servis na klíč, pořadání párty, večírky, svadby, firemní oslavy, společenské akce a firemní párty. Večírek osamělých srdcí. Catering pro firmy a soukromé párty. Prázdninové akce, pro mládež. Narozeninová párty pro všechny věkové skupiny.

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
Bižuterie E-shop
Firma z kraje Liberec

Výroba a prodej bižuterie, bižuterie E-shop. Prodej bižuterie přímo výrobcem za neuvěřitelné ceny i bez použití levných asijských komponent. Štrasová bižuterie, svatební bižuterie, plesová bižuterie, luxusní bižuterie, ozdoby do vlasů.

Zobrazeno: 535x Zobrazit firmu
(0%)
JM-Maliř Lakyrnik
Firma z kraje Liberec

Jsme společnost poskytující služby v oblasti malířství natěračství Chcete-li zrekonstruovat byt nebo kancelář jste na správnem mistě.

Zobrazeno: 448x Zobrazit firmu
(0%)
Bižuterie Monika
Firma z kraje Liberec

Šperky Swarovski, stříbrné a designové- náušnice, náhrdelníky, brože, prsteny, řetízky, přívěsky, štrasová a svatební bižuterie, stříbrné šperky. (možnost dárkového balení) On-line bižuterie v e-shopu - široká škála bižuterie všech módních doplňků se měsíčně rozrůstá až o 200 nových modelů. Jejich design vždy inspirují aktuální módní trendy...

Zobrazeno: 473x Zobrazit firmu
(0%)
Czech M.A.T. s.r.o. - Stavební stroje
Firma z kraje Česká Lípa

Stavební mechanizace a nákladní automobily - prodej, výkup, komise, leasing, výměna a protiúčet. Zajišťujeme logistiku do celého světa. Bohatá nabídka použitých stavebních a pracovních strojů a stavební techniky. Bazar náklaďáků, návěsů, přívěsů.

Zobrazeno: 692x Zobrazit firmu
(0%)
Genealogické služby - Miroslav Knopp
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Provádím genealogický výzkum na území Čech, Moravy a Slezska, vyhledávání údajů o předcích, sestavení rodokmenů. Vyhledám historické a mapové podklady nemovitostí, hledání údajů ve vojenských archivech.

Zobrazeno: 562x Zobrazit firmu
(0%)
Licon Heat - Radiátory pro život
Firma z kraje Jablonec nad Nisou

Výroba a prodej otopných konvektorových radiátorů značky Licon. Nabízíme široký sortiment pro vybavení celého objektu, např: závěsné, stojanové, lavicové, nástěnné radiátory, vyměníky tepla, podlahové konvektory, Fan-Coily a další. Většina výrobních operací je realizována na CNC strojích.

Zobrazeno: 561x Zobrazit firmu
(0%)