Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
MIJA THERM, s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Vyrábíme, dodáváme a montujeme skleněné dveře, dělící stěny, fasády, skleněné obklady, zábradlí, schodiště, sprchové zástěny, přístřešky, hliníkové obložkové zárubně, umyvadla, nášlapy, zasklení lodžií, zimní zahrady, výdejní okna, obchod s kováním P&M, elektricky řízené fólie.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Michael Sitta
Firma z kraje Kroměříž

V našem online hip hop shopu nabízíme značkové oblečení z dovozu. Převážně se specializujeme na značkové boty.

Zobrazeno: 420x Zobrazit firmu
(0%)
Úklidová firma Bohunka
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťujeme na profesionální úrovni úklidy bytů, kanceláří, čistění koberců, mytí oken, osobních i nákladních automobilů.

Zobrazeno: 391x Zobrazit firmu
(0%)
Svatební salon R0SALIE
Firma z kraje Kroměříž

Zajišťování svatebních oslav, včetně zapůjčení svatebních šatů a šatů pro družičky. Zajistíme svatební přání a kytice, ozdoby na auto. Nabídka snubních prstenů a šperků z našeho zlatnictví

Zobrazeno: 550x Zobrazit firmu
(0%)
Ves-ta - Skříně na míru
Firma z kraje Kroměříž

Výroba a montáž skříní na míru.

Zobrazeno: 652x Zobrazit firmu
(0%)
Koukal Elektro
Firma z kraje Kroměříž

- Rekonstrukce a opravy elektoinstalací - Elektroinstalační práce - Průmyslové elektroinstalační práce - Výroba rozvaděčů - Dodávky elektromateriálu - Opravy dřevařských strojů

Zobrazeno: 505x Zobrazit firmu
(0%)
Váhy Radwag
Firma z kraje Kroměříž

Firma Váhy Radwag je výhradním distributorem vah a vážních zařízení značky Radwag v ČR. Zajišťujeme prodej, zaruční i pozáruční servis. Poskytujeme komplexní služby (např.: opravy, montáže, předvedení, zaškolení do obsluhy, apod.) a poradenství v oboru. Vše kvalita ISO 9001:2000.

Zobrazeno: 618x Zobrazit firmu
(0%)
JeHla - online prodej kusových koberců.
Firma z kraje Kroměříž

Online prodej kusových koberců. Největší výběr kusových koberců online. V největší kvalitě a za nejnižší ceny.

Zobrazeno: 568x Zobrazit firmu
(0%)
Jehla - Podlahové centrum
Firma z kraje Kroměříž

Prodáváme podlahové krytiny - koberce, PVC, dřevěné a laminátové podlahy. Jsme přímí dovozci. Provozujeme maloobchodní i velkoobchodní prodej. Provádíme pokládky a veškeré podlahářské práce. Dodáváme stojany a posuvné systémy na kusové koberce.

Zobrazeno: 774x Zobrazit firmu
(0%)
Wellness hotely - CK Relax & Wellness
Firma z kraje Kroměříž

Wellness pobyty a wellness hotely. Kompletní přehled wellness hotelů v České a Slovenské republice. Aktuální nabídka romantických pobytů, pobytů pro dámy, beauty pobytů, relaxačních pobytů. Všechny pobyty za skvělé ceny.

Zobrazeno: 552x Zobrazit firmu
(0%)
Martin Sitta
Firma z kraje Kroměříž

Fotografické služby - svatby, děti, rodinné foto, foto pro reklamu a firemní prezentaci, fotomodeling (možnost vizážistky)

Zobrazeno: 582x Zobrazit firmu
(0%)
MP-2, s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme montáž sádrokartonových systémů - půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stropy a příčky. Provádíme zateplování budov, střech a balkonů. Součástí výstavby jsou i malířské - natěračské práce a pokládaní plovoucích podlah

Zobrazeno: 595x Zobrazit firmu
(0%)
Stolařství Josef Basler
Firma z kraje Kroměříž

Zabýváme se výrobou kuchyňských linek včetně dodání spotřebičů, vestavných skříní a kancelářského nábytku. Provádíme veškeré truhlářské práce.

Zobrazeno: 713x Zobrazit firmu
(0%)
Finanční poradenství MaRS s.r.o.
Firma z kraje Kroměříž

Nabídka poradenství v oblasti osobních financí, půjčky, úvěry, hypotéky, pojištění a stavební spoření. Poskytování realitních služeb. Kompletní servis při prodeji nemovitosti a pozemků.

Zobrazeno: 525x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Borák - reklama
Firma z kraje Kroměříž

Reklama a propagace firem. Tvorba úspěšných www stránek, internetových obchodů a portálů s optimalizací pro vyhledávače (SEO). Nabízíme profesionální vedení internetové reklamy a propagace webových stránek a e-shopů. Reklama na splátky.

Zobrazeno: 600x Zobrazit firmu
(0%)
Jindřich Dlouhy - Prodej nemovitostí
Firma z kraje Kroměříž

Reality - prodej a pronájem nemovitostí, bytů, rodinných i činžovních domů, pozemků. Kompletní péče o zákazníka se zajištěním právního a hypotéčního servisu. Nabízím osobní a seriózní přístup všem klientům.

Zobrazeno: 679x Zobrazit firmu
(0%)
MP-2,s.r.o. zateplení domů
Firma z kraje Kroměříž

Provádíme montáž sádrokartonových systémů, půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stopy, příčky.Dále provádíme zateplování budov, střech a balkónů, pokládání plovoucích podlah. Součástí výstavby jsou malířské a natěračské práce.

Zobrazeno: 454x Zobrazit firmu
(0%)
Autosip nezávislé topení Eberspacher Webasto Ateso
Firma z kraje Kroměříž

Prodej, montáž a opravy nezávislých topení Webasto Eberspacher Ateso. Jsme autorizovany servis. Prodáváme tyto topení Hydromic , Airtronic , Breeze , Wind , Thermo top , Air top. Jsme schopni všechna tato topení také diagnostikovat

Zobrazeno: 727x Zobrazit firmu
(0%)