Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Ivan Štoller - stavební práce
Firma z kraje Karviná

Výstavba rodinných domů od základů, zateplení budov včetně struktury, rekonstrukce střech, rekonstrukce bytových jader, obklady, dlažby, zámkové dlažby, malby a nátěry.

Zobrazeno: 417x Zobrazit firmu
(0%)
Jaroslav Morcinek nákladní doprava
Firma z kraje Karviná

Nabízíme dovoz strusky, písku, štěrku, lomového kamene, uhlí, dřeva, zeminy a jiných materiálu dle Vašeho přání. Nabízíme odvoz výkopového materiálu od bagrů a rypadel na místo určené Zákazníkem nebo do naší skromné deponie.

Zobrazeno: 496x Zobrazit firmu
(0%)
Přestat kouřit pomocí počítače má efekt
Firma z kraje Karviná

S naší terapií odvykání kouření přestalo kouřit 72 kuřáků z první stovky a ke kouření se nevrátilo déle jak 2,5 roku. Nekouřit neznamená zvýšení hmotnosti ale být blíže zdraví.

Zobrazeno: 446x Zobrazit firmu
(0%)
Ing.Roman Vojtíšek, Home Design & Projecting
Firma z kraje Karviná

Zabýváme se projekční činností, vypracováváním průkazů energetické náročnosti budov, navrhováním staveb a tvorbou profesionálních vizualizací.

Zobrazeno: 462x Zobrazit firmu
(0%)
Pekárna a cukrářská výroba Frýdek-Místek
Firma z kraje Karviná

Pekárna a cukrářská výroba ve Frýdku-Místku nabízející vlastní pečivo, chlazené listové těsto, výrobky z listového těsta a cukrovinky. Na zakázku vyrábíme svatební dorty, dětské dorty, narozeninové dorty a zákusky na oslavy a večírky. Zajišťujeme také odvoz zboží do Vaši firmy, nebo na Vaši oslavu.

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
A1-Autodílna Frýdek-Místek
Firma z kraje Karviná

Nabízíme údržbu všech osobních a užitkových vozů. Zajištění STK a EM. Sjednání nejlevnějšího povinného ručení. Opravu havarovaných automobilů + vyřízení pojistných událostí. Prodej nových nahradních dílů

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
5. Slezská obchodní s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Velkoobchod, prodej: - papír, kancelářské a školní potřeby - hračky - drogerie - spotřební materiál. Grafický design: - logotypy, tiskoviny, letáky, vizitky, kalendáře, reklamní materiály.

Zobrazeno: 459x Zobrazit firmu
(0%)
Veronika Kubicová
Firma z kraje Karviná

Výroba a prodej krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů pro koně a jiná hospodářská zvířata. Prodej koní. Provoz minibazaru s jezdeckými potřebami.

Zobrazeno: 435x Zobrazit firmu
(0%)
Euro DŘEVOSTAVBY
Firma z kraje Karviná

Moderní nízkoenergetické a pasivní rodinné domy na klíč vyráběné prefabrikovanou technologií montovaných dřevostaveb. Komplexní služby od projekce po dodávku na klíč. Kvalitu naší dřevostavby garantujeme dlouhým záruční servisem.

Zobrazeno: 356x Zobrazit firmu
(0%)
ARW  Line s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Sedací vaky,sedací pytle. Největší výběr sedacích vaků pro všechny věkové kategorie, krátké dodací lhůty a nízké ceny. Vyberte si ze široké škály materiálů a barev. www.sedacivaky.eu

Zobrazeno: 412x Zobrazit firmu
(0%)
Děláme-zahrady
Firma z kraje Karviná

Vše pro vaší zahradu

Zobrazeno: 476x Zobrazit firmu
(0%)
reneta eshop
Firma z kraje Karviná

přírodní doplňky stravy, koloidní stříbro, alergie, přírodní kosmetika, výluhy z pupenů, betaglukany, hubnutí, zdravé opalování, péče o vlasy, alternativní medicína, finclub, finské přírodní preparáty, přírodní antibiotika

Zobrazeno: 627x Zobrazit firmu
(0%)
SENIOR AGENCY - pobyty pro seniory
Firma z kraje Karviná

První specializovaný prodejce zájezdů a pobytů pro seniory. Seniorské pobyty, zájezdy, lázně a rekondiční pobyty se slevami pro seniory již od 55 let. Pobyty také pro skupiny seniorů. Všechny tyto pobyty od prověřených a kvalitních CK.

Zobrazeno: 520x Zobrazit firmu
(0%)
CARERO s.r.o.
Firma z kraje Karviná

Značkové a kvalitní zboží těch nejlepších značek. Nakoupíte u nás Next, Adams, Tesco, Marks & Spencer, Mothercare, Early Days, Disney, George, Ladybirde, H & M a další. Náš second hand osloví každého, zejména kvalitním a levným zbožím.

Zobrazeno: 422x Zobrazit firmu
(0%)
MYFilm - digitalizace záznamů
Firma z kraje Karviná

MYFilm - digitalizace, převod, přepis - 16mm, 8mm, 8 mm filmy, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety a mikrokazety MC, gramofonové desky na DVD. Skenování - diapozitivy, kinofilmy, negativy, svitkové filmy, fotografie, dokumenty na CD.

Zobrazeno: 456x Zobrazit firmu
(0%)
Ing. Miroslav Zakřevský
Firma z kraje Karviná

Opravy a sestavení počítačů. Instalace komponent, periférií a operačních systémů. Zřízení domácí sítě. Odvirování, zálohování, záchrana dat. Tvorba webových stránek. Oprava počítače.

Zobrazeno: 1004x Zobrazit firmu
(0%)
Dárky pro muže, ženy a děti - Krásné-Dárky.cz
Firma z kraje Karviná

Internetová prodejna šperků, hodinek, ocelových šperků, krabiček na šperky, v nabídce máme také Swarovski šperky, snubní prsteny, krásné dárky pro muže, ženy a děti. Ke všem produktům pro Vás vytváříme podrobné popisky, abyste co nejlépe vybrali nejvhodnější dárky pro muže, Vaše milované ratolesti a samozřejmě dárky pro ženu, babičku či přítelky...

Zobrazeno: 463x Zobrazit firmu
(0%)
Dalibor Bialek
Firma z kraje Karviná

Nabízíme Vám kompletní servis pro Váš web. Grafické návrhy webu, tvorbu statických webových prezentací a webových aplikací a e-shopu. ProvádímeSEO optimalizaci a registraci do katalogů a registrů www stránek. Grafické práce, tvorbu corporate designu, vizitek, propagačních materiálu. Navrhujeme loga a děláme vektorizaci vašich stávajících log....

Zobrazeno: 572x Zobrazit firmu
(0%)