Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Firma z kraje Jihlava

Vyrábíme, dodáváme a montujeme širokou škálu plotů, pletiv, sloupků, branek a bran na různá použité oplocení rodinných domů, průmyslových objektů, sportovních areálů. Dále také prodáváme bezpečnostní oplocení.

Zobrazeno: 570x Zobrazit firmu
(0%)
ZTC Energy - solární a větrné elektrárny
Firma z kraje Jihlava

ZTC Energy je technologická společnost, zabývající se především produkcí solární energie pro rodinné domy a průmysl, instalací solárních panelů a fotovoltaických elektráren. Stavíme sluneční a větrné elektrárny a využíváme obnovitelné zdroje energie.

Zobrazeno: 506x Zobrazit firmu
(0%)
ČANĚK drtiče, s. r. o.
Firma z kraje Jihlava

Firma se zabývá prodejem,servisem a pronájmem strojů RUBBLE MASTER,drcení/recyklace-zpracování stavebních odpadů (stavební sutě, beton, železobeton, asfaltové kry apod.)

Zobrazeno: 576x Zobrazit firmu
(0%)
Motorové pily a sekačky Drahoš, Chotěboř
Firma z kraje Jihlava

Autorizovaný servis a prodej zahradní a lesní techniky již 16 let. Provádíme záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil a nožů sekaček a vlastníme certifikace firem Solo, Werco, Stihl, Gardena, MTD, Brill, Dolmar, Husquarna a dalších.

Zobrazeno: 594x Zobrazit firmu
(0%)
Pletiva, plotové systémy - Dirickx Bohemia
Firma z kraje Jihlava

Široká škála plotů, pletiv, sloupků, branek a bran na různá použití. 10ti letá záruka proti korozi. Celá ČR. Naše oplocení slouží pro rodinné domy, průmyslové objekty, sportovní areály, zemědělské či lesní užití a jako bezpečnostní oplocení.

Zobrazeno: 385x Zobrazit firmu
(0%)
Josef Hroch
Firma z kraje Jihlava

Pila u Moravců v Ovesné Lhotě. Provádíme pořez dřeva a kulatiny. Nabízíme trámy, prkna, latě, soustružení dřeva, drobnou dřevovýrobu, broušení a šraňkování kmenových pásových pil, sváření a broušení truhlářských pásových pil.

Zobrazeno: 649x Zobrazit firmu
(0%)
Stylový nábytek
Firma z kraje Jihlava

Dodáváme stylový nábytek. Stylové židle.

Zobrazeno: 541x Zobrazit firmu
(0%)
STEP BY STEP FITNESS
Firma z kraje Jihlava

STEP BY STEP FITNESS je značkově vybavené fitness centrum v Havlíčkově Brodě. Naše fitnesscentrum se nachází na dobře dostupném místě v centru Havlíčkova Brodu s možností bez problémů zaparkovat. Nacházíme se v prvním patře, společný vstup se solnou jeskyní Oáza a bazarem Niki.

Zobrazeno: 564x Zobrazit firmu
(0%)
Eshop značková zahradní technika a nářadí
Firma z kraje Jihlava

Eshop se širokou nabídkou zahradní techniky a nářadí za akční ceny. Doprava zdarma při nákupu nad 5.000 Kč. Kamenná prodejna na Vysočině v Chotěboři. Motorové sekačky, zahradní traktory, křovinořezey, vrtačky, pily, brusky, kladiva atd. Vše za akční ceny a značkové – Narex, Makita, Protool, Vari, Jonsered a další.

Zobrazeno: 766x Zobrazit firmu
(0%)
PROFI-EKOdům s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Odborná stavební firma specializovaná na výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů v rámci celé ČR včetně domů EKORD

Zobrazeno: 389x Zobrazit firmu
(0%)
Realitní kancelář Světlá nad Sázavou
Firma z kraje Jihlava

Realitní kancelář Světlá nad Sázavou - nabízíme převody nemovitostí formou kupní, směnné nebo darovací smlouvy, výpisy z listů vlastnictví, znalecké posudky, vypracování smluv, geometrické plány, vklady smluv do katastru nemovitostí

Zobrazeno: 521x Zobrazit firmu
(0%)
Pavel Kočička
Firma z kraje Jihlava

Galerie na schodech. Olejomalby inspirované impresionisty. Galerie obrazů, na nichž barvy, světla, stíny a kompozice vytvářejí harmonii pro oči. Obrazové cykly s názvy: Kytice, Slunce v zahradách, Děti, Claude Monet v Giverny, Havlíčkův Brod, Kopie slavných obrazů.

Zobrazeno: 755x Zobrazit firmu
(0%)
DVOŘÁK - svahové sekačky
Firma z kraje Jihlava

Svahová sekačka Spider, sečení svahů a nepřístupných ploch, remote control slope mower, radio controlled slope mowers, spider, dvorak, mowing steep slopes. Výroba a prodej rádiem dálkově řízených svahových sekaček, spider, dvořák. Společnost Dvořák.

Zobrazeno: 624x Zobrazit firmu
(0%)
Ručení-Povinné.cz | Povinné ručení, srovnání a uzavření  vše
Firma z kraje Jihlava

Povinné ručení online. Porovnání všech 14-ti pojišťoven a uzavření do několika minut. Uzavřete si povinné ručení ještě dnes a získejte výhodné slevy.

Zobrazeno: 559x Zobrazit firmu
(0%)
Fotovoltaické stavebnice - elektrárny
Firma z kraje Jihlava

Prodej fotovoltaických elektráren a stavebnic na rodinné domy.

Zobrazeno: 708x Zobrazit firmu
(0%)
STAVEBNINY VALA s.r.o.
Firma z kraje Jihlava

Prodej cihel SUPERTHERM od firmy HELUZ za nejnižší velkoobchodní ceny i maloodběratelům s DOPRAVOU ZDARMA po celé ČR (dle podmínek výrobce). Jsme již 8 let největší prodejci těchto bloků v ČR. Vykoupíme od Vás nejlepší konkurenční nabídku za 500,-Kč/kamion (18palet cihelného zboží) a Vy tak výrazně ušetříte. HELUZ = nejteplejší bloky na trhu....

Zobrazeno: 762x Zobrazit firmu
(0%)
Dirickx Bohemia - Ploty na cel
Firma z kraje Jihlava

Vyr

Zobrazeno: 477x Zobrazit firmu
(0%)
AK-elektro krbová kamna a krbové vložky
Firma z kraje Jihlava

Prodáváme Krbová kamna s výměníkem i krbová kamna bez výměníku, krbová kamna na pelety

Zobrazeno: 602x Zobrazit firmu
(0%)