Vyhledávání
TOP inzeráty
Volba zobrazení
Nova-plast teplice s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej a montáž plastových oken a dveří, včetně veškerých doplňků (žaluzie,parapety,rolety,garážové vrata).Zajišťujeme záruční i pozáruční servis s technickou podporou.

Zobrazeno: 534x Zobrazit firmu
(0%)
Heliosystems s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Společnost Heliosystems nabízí:poradenskou činnost,zpracování studie,propočet návratnosti,projektovou dokumentaci,vyřízení úvěru,odbornou montáž,zajištění revize a připojení,vyřízení licence od ERÚ,záruční a pozáruční servis

Zobrazeno: 563x Zobrazit firmu
(0%)
Podlahářství Olexa
Firma z kraje Česká Lípa

Pokládáme a prodáváme laminátové i dřevěné plovoucí podlahy, parkety, lišty. Provádíme renovace parket, broušení parket, opravy dřevěných podlah. Na trhu jsme již od roku 1994. V každém odvětví jde technologie stále dopředu, proto i my sledujeme tyto nové technologie v oblasti podlah a snažíme se je využívat při realizaci zakázek. Veškeré materi...

Zobrazeno: 467x Zobrazit firmu
(0%)
David Babůrek
Firma z kraje Česká Lípa

Pokud hledáte spolehlivého dodavatele kvalitních produktů nehtové kosmetiky, tak Ráj nehtů je to pravé místo pro Vás!

Zobrazeno: 426x Zobrazit firmu
(0%)
Optika-Šimůnková Teplice s.r.o
Firma z kraje Česká Lípa

K našim hlavním činnostem patří měření zraku optometristou,aplikace a prodej kontaktních čoček,prodej roztoků na kontaktní čočky,prodej zvlhčujících kapek do očí,prodej brýlí,zhotovení a servis brýlí,prodej dalekohledů a zvětšovacích lup.

Zobrazeno: 471x Zobrazit firmu
(0%)
BeDeko s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Nábytkové úchytky, knopky, mušle, věšáky, nohy - kovové, dřevěné, plastové, kožené, porcelánové. Skladový program rakouského výrobce SIRO skladem s dodáním do 48 hodin.

Zobrazeno: 656x Zobrazit firmu
(0%)
Colored - Tašky přes rameno, kabelky, peněženky a šperky
Firma z kraje Česká Lípa

Colored je e-shop s designovými módními doplňky jako jsou tašky přes rameno, kabelky, peněženky a originální ručně vyráběné šperky. Sortiment tvoří kvalitní, vkusné a originální produkty, které vynikají svým nevšedním designem.

Zobrazeno: 441x Zobrazit firmu
(0%)
Hotel Zlatý kříž Teplice
Firma z kraje Česká Lípa

Tříhvězdičkový hotel Zlatý kříž v centru Teplic. Součástí hotelu je i výborná restaurace s širokým výběrem pokrmů. Samozřejmostí je možnost bezdrátového připojení k internetu. V letních měsících je možné posezení na zahrádce.

Zobrazeno: 466x Zobrazit firmu
(0%)
Mgr. Jiří Kokšal
Firma z kraje Česká Lípa

Provádíme ohňostroje a ohňostrojné práce v jakémkoli rozsahu. Vhodné k výročím, svatbám, firemním oslavám atp. Přijedeme k Vám udělat ohňostroj již od 3000 Kč!

Zobrazeno: 469x Zobrazit firmu
(0%)
Školní potřeby SLUNY
Firma z kraje Česká Lípa

Hit Office - vyrábíme a distribuujeme školní a kancelářské potřeby z papíru, kartonů a lepenek. Vyrábíme rovněž pořadače, archivní systémy, rychlovazače, odkládací mapy, spisové desky a potravinářské obaly. Jsme výrobce školních potřeb značky SLUNY.

Zobrazeno: 438x Zobrazit firmu
(0%)
Lopaty na traktorbagr minibagr rypadla
Firma z kraje Česká Lípa

Dovážíme nové lopaty na stavební stroje, rypadla a nakladače Caterpillar, Komatsu, JCB a Liebherr všech velikostí. Lopaty podkopové, lopaty drenážní, lopaty horové, lopata svahovací, lopaty velkoobjemové, lopaty skalní, lopaty roštové i nakladačové.

Zobrazeno: 461x Zobrazit firmu
(0%)
Rono Krupka - dětská auta a motorky
Firma z kraje Česká Lípa

Prodáváme dětská elektroautíčka, dětská akuautíčka, dětské čtyřkolky, dětské motorky, quad. Dále se zabýváme prodejem elektrocentrál, centrál a generátorů, motorových pil, vzduchovky. Prodej zábavné pyrotechniky.

Zobrazeno: 440x Zobrazit firmu
(0%)
Karel Došek - Media WebPublishing
Firma z kraje Česká Lípa

Tvorba www stránek a internetových obchodů, optimalizujeme stránky, aby byli dohledatelné ve vyhledávačích.

Zobrazeno: 590x Zobrazit firmu
(0%)
CA DANTE  Dovlená Chorvatsko levně
Firma z kraje Česká Lípa

Dovolená Chorvatsko levně Makarská riviéra 50metrů od moře. V našich soukromých chatách plně vybavených KLIMATIZACÍ, KUCHYNÍ, MIKROVLNKOU, a dvěma samostatnými ložnicemi o 3 a 2 lůžkách. Máme 7 a 10 denní termíny a možnost na přání klienta sestavit libovolně jeho vlastní návrh termínu, minimum je však 7 nocí. Počet osob je od 1 až 7osob na ...

Zobrazeno: 983x Zobrazit firmu
(0%)
Diskont autohifi - www.carhifi.prodejce.cz
Firma z kraje Česká Lípa

Prodej kvalitních auto-hifi komponentů za nízké ceny , autorádia, zesilovače, reproduktory, subwoofery, kapacitory. Kamenný obchod v Teplicích v ul. Jana Koziny 2006, Teplice

Zobrazeno: 606x Zobrazit firmu
(0%)
Jiří Vydra
Firma z kraje Česká Lípa

Rozvody topení a vody,svařování všemi metodamy,drobné zámečnické práce,rozvody a montáže výměníkových stanic,výroba rozdělovačů,předávacích stanic včetně materiálů.Kompletní podlahové vytápění.

Zobrazeno: 508x Zobrazit firmu
(0%)
PSDA - Miroslava Fejesová
Firma z kraje Česká Lípa

speciální stavební práce, pozemní práce, autodoprava,demolice přípravné práce pro stavby,jímky,bazény,rovnání pozemků, hloubení základů,teréní úpravypokládka zámkové dlažby,obrub, zhotovení teras,zhotovení přístupových komunikací vybudování opěrných zídek

Zobrazeno: 588x Zobrazit firmu
(0%)
Autobaterie Starbat - Czech M.A.T. s.r.o.
Firma z kraje Česká Lípa

Nabízíme anglické, kvalitní autobaterie se zárukou o kapacitě 45 mAh až 220 mAh za výborné ceny s osobním odběrem v Teplicích nebo zásilkou spediční službou. Jsou vhodné do nákladních automobilů, stavebních strojů, užitkových i osobních vozů.

Zobrazeno: 811x Zobrazit firmu
(0%)